zamena software-a na v525
zamena software-a na v525
Skoro sam uzeo v525 i zgrozen sam vizuelnim izgledom menija a cuo sam da moze da mu se ubaci software od v600 voleo bih da mi neko objasni kako i koliko je to korisno i bezbedno. Hvala
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 06. Avg 2005. 13:41
- Kontakt:
Ustedecu ti vreme: postoje hardverske razlike izmedju ova dva telefona. Sigurno je da nije Motorola izbacila dva razlicita modela, koji su hardverski isti, a samo im je softver razlicit. Elem, disproporcija izmedju softvera i hardvera koji posedujes moze da dovede stvarno do spaljivanja neke od komponenti telefona. Ne prave se za dzabe razlicite verzije softvera. Budi siguran da je vizuelni utisak koji ostavlja interfejs na tebe poslednja stavka o kojoj trebas da brines vezano za telefon.
Zakljucak: ako radi, ne menjaj.
Zakljucak: ako radi, ne menjaj.
Re: zamena software-a na v525
a da li je pametnije da stavim software od v550 i da li je on bolji i lepshi.jorgos napisao:Skoro sam uzeo v525 i zgrozen sam vizuelnim izgledom menija a cuo sam da moze da mu se ubaci software od v600 voleo bih da mi neko objasni kako i koliko je to korisno i bezbedno. Hvala
HVALA
Sve sto ti je potrebno mozes naci na net-uy na stranici http://www.motomodders.net jedina zavrzlama ti moze biti kabl ali i njega mozes sam napraviti ako imas konektor za motorolu ili ga kupiti ako ti treba javi mi se na PP.
Pozdrav svima
Pozdrav svima
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 02. Sep 2005. 23:57
Zao mi je sto nisam pre video ovu temu,jer sam se bas slatko ismejao
Boze koliko ljudi umeju da odvaljuju,to je prosto da ne poverujes.
Imao sam i V525,V600 a sada V3.Sve sam ih flashovao,vise puta,ne vidim u cemu je problem,naravno ako se pazljivo procita uputstvo i odabere pravi flash/flex.U najgorem slucaju se moze zakucati tel alii to se lako resi.
Inace za V3 sam kompletno izmenjao softver,ukljucio opciju video zapisa,kao i neke dodatne opcije u meniju koje mozda i nisu toliko bitne ali nije lose imati ih.

Boze koliko ljudi umeju da odvaljuju,to je prosto da ne poverujes.
Imao sam i V525,V600 a sada V3.Sve sam ih flashovao,vise puta,ne vidim u cemu je problem,naravno ako se pazljivo procita uputstvo i odabere pravi flash/flex.U najgorem slucaju se moze zakucati tel alii to se lako resi.
Inace za V3 sam kompletno izmenjao softver,ukljucio opciju video zapisa,kao i neke dodatne opcije u meniju koje mozda i nisu toliko bitne ali nije lose imati ih.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
SIlversurfer, baš mi je drago zbog tebe i tvojih telefona...
Da li bi bio ljubazan, pošto si sve to sa takvom lakoćom radio i uradio, da uputiš i druge zainteresovane ovde?
Ili ne voliš da pomažeš, već samo da se hvališ i podsmevaš?
Da li bi bio ljubazan, pošto si sve to sa takvom lakoćom radio i uradio, da uputiš i druge zainteresovane ovde?
Ili ne voliš da pomažeš, već samo da se hvališ i podsmevaš?
● PRAVILA FORUMA ●