A1 novosti
kod mene je slucaj a imam jos 350
9-10 presek , 16-17-18 sve zavisi koji je dan pada stize racun oko podne , a posto sam na trajnom nalogu skidaju 28 oko 17 h
nego ovi sto su na post pejdu i njihovi koliki vam je racun po naj vise me zanimaju ovi od 150 pa navise ?
i jedno pitanjce za araphel
jel ima jos ona usluga kad neko recimo sa telenora bi da predje na vip a ima gomilu brojeva pa da ovi to kopiraju na karticu i istima sibnu poruke o promeni broja 

nego ovi sto su na post pejdu i njihovi koliki vam je racun po naj vise me zanimaju ovi od 150 pa navise ?
i jedno pitanjce za araphel

sigi, racun za tarifu 150 ti izadje na 800 i kusur dinara, ja je koristim vec par meseci jer kada sam uzimao tel trebao je da bude sekundarni. Medjutim povecao sam potrosnju i obavezno prekoracim minute, tako da mi racun izlazi na 1500, pa cu verovatno preci na 325. Dosta se dobija za tu bednu razliku od 300 dinara, prvo minuti u vipu su ti neograniceni dok su ovamo ograniceni na 1000, imas vise minuta i sms-ova ka svim mrezama i najbitnije od svega - imas tih 325 MB sto je itekako dovoljno za neki solidan surf netom. Dakle, moja topla preporuka ti je da joj uzmes tarifu 325, a od ovih nizih "bezi". Nadam se da sam pomogao.
Pozdrav
Pozdrav
joj pa ja sam na vip od prvog dana znam sve to nego mi ovo za prebacivanje imanika nije bilo jasno imaju li to pa mi arphel reko sta kako
vip 350 imam glavni i jedini broj i tako ostaje jer od ovih monopolizovanih nema vise sta covek da ocekuje
mezzano na telenoru nebi bio ni da mi neko drugi placa naredne dve godine

vip 350 imam glavni i jedini broj i tako ostaje jer od ovih monopolizovanih nema vise sta covek da ocekuje

mezzano na telenoru nebi bio ni da mi neko drugi placa naredne dve godine

Jedino kad moze ali i to retko je kad su ti preseci 9-10 pa od ponoci pa do 1 ali kazem jako retko. Slazem se da je za siroke narodne mase odnos cena - da kazemo tako kvalitet jeste 325 odnosno 350 , jos pogotovu ako ste novi korisnik ima onaj popust , samo da nema ovih haraca i nameta za 1000 dinara da ti jezik poplavi i prsti nabilduju od 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
AquaZX npr ja pošaljem sms negde oko pola 2 ujutru ili ti uveče kako hoćeš i već ujutru oko 8h ja imam stanje tačno.nisu kao telenor ali mislim da im treba neki sat da to izračunaju.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
AquaZX od skoro sam (3 meseca tacnije) korisnik VIP postpaid paketa 350 i meni se ne azurira bas tako brzo kao sto VeNoM kaze, u mom slucaju treba da prodje sigurno 24 sata
malo me nervira sto zaukruzuju minutazu na 30sek
mojoj devojci npr. nema zaokruzivanja, ali ona ima stariji vip paket 325, ali zato nema dodatnih 350min u vip mrezi 

malo me nervira sto zaukruzuju minutazu na 30sek

iPhone 4
Samo mala ispravka vezana za "neograničene" minute...citat sa sajta:antec napisao: prvo minuti u vipu su ti neograniceni dok su ovamo ograniceni na 1000, imas vise minuta i sms-ova ka svim mrezama i najbitnije od svega - imas tih 325 MB sto je itekako dovoljno za neki solidan surf netom. Dakle, moja topla preporuka ti je da joj uzmes tarifu 325, a od ovih nizih "bezi". Nadam se da sam pomogao.
Pozivi u Vip mreži za 0 dinara od tarife Postpaid 150 su ograničeni na mesečni saobraćaj do 1000 minuta, a za tarifu Postpaid 60 pozivi u Vip mreži za 0 dinara su ograničeni na mesečni saobraćaj do 100 minuta
Ostalo sve stoji tj. ako si na 150, isplativije je prebaciti se na 325!
I vodi računa, besplatni minuti u vip mreži ti se troše, posle potrošenih 325 minuta koji su ka svim mrežama(uključujući i vip).