Evo i ja sam instalirao Operu mobile beta 2.Gubi se za 10ku,3 puta pise isti text u poruci!Jedino sto valja je manje koqxt u poruci!Jedino sto valja je manje knxt u poruci!Jedino sto valja je manje km
Eto vidite
bestboy, ma to si ti bzvz lupao slova da bi ispunio obavezu od 100 karaktera! sala mala
Jel probao iko FB aplikaciju na E71 (pravljena samo za E71 i E72)?
Mrkixxx,Idzo
Ovo nije normalno!
Htedoh reci da manje jede ram i da se ne gasi kao predhodna verzija.Sad sam morao da brisem ove gluposti sto sama opera kopira.
IDzO, ja sam je instalirao pre neki dan i probao i mogu reci da nije lose a opet nista posebno,mozes da upload-ujes slike jedino mi se to svidja,ostalo manje vise klasika,nema ni chat-a.Meni se vise svidja kako je facebook odradjen na operi 10 beta 2,uradjeno je kao na kompu! 8)Inace,ja se izvinjavam za dezinformaciju,chat na operi 10 beta 2 ipak ne radi,ja sam pomislio da radi je sam mogao da vidim ko je online pa me je to prevarilo dok ovog trenutka nisam to isprobao.Na zalost ne radi!
Da li postoji aplikacija shake-to-switch song za telefone sa akseleratorom? Kao na SE telefonima - protrese se udesno i prebaci na sledeću, protrese se ulijevo i prebaci na prethodnu.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Jeste preko pythona ne secam se kako se zove, ni jedna accelerometar app nije htela da radi pa sam ih smuvao negde u racunar pa ako uspem da ga pokrenem sutra javicu
Edit: pokusaj sa ovim shuffle shake music ultimate i xyz music control
IDzO probao ovaj fb i imam neki utisak da je m.facebook mnogo bolja stvar nego ovo.sporo je dosta.valjda zato što me je na iphone oduševio tako da sve ostalo je bla bla bla.
jel vam radi aplikacija Share online na nokiji e71??? meni stalno izbacuje "no new service available", cak i kad idem add new account? gde je problem jel zna neko?
bile idi na furtiv.com i instaliraj aplikacije za facebook i youtube na primer. i u foldreu share online moci ces da biras da li zelis da sliku direkno poaljes na svoj profil na facebook-u ili da okacis video na youtubu i to samo jednim klikom bez logovanje
kruninjo, meni je radila.
Trenutno je nemam instaliranu i rado bih ti pomogao, ali nije mi na pc-u koji koristim.
potrazicu je pa ti saljem na pp.
Inace znam da se istalira istovremeno i krek kao zasebna instalacija.
Pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.