SonyEricsson C905
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Meni ne radi wi-fi, nakon update-ovanja firmware. Onda sam probao sve moguce firmware uz pomoc a2 i opet nece da radi... Bio je u servisu, oni su verovatno samo update-ovali firmware, tako da ga i oni nisu popravili. Jel imao neko ovakav problem i kako ga je resio? Molim vas pomozite. Unapred hvala.
Pomoc!!! Kada slikam pise mi saving ali posle ne mogu da nadjem sliku....Telefon je ne sacuva uopste!Nemam mem karticu ali ne bi to trebalo da bude problem stavio sam da cuva slike na telefon.I nece da snima video zapise!Kada startujem on zatvori kameru....Da li neko molim vas moze da mi kaze sta da radim?
Pozdrav Svima! Treba mi pomoc!
Imam C905 sa T-mobila mreze, nerviraju me njegove ikonice,pa bi da stavim neki drugi software.
Radio sam uptate preko SonyE. updatera ali mi je opet na T-Mobile. Trenutna verzija sotvera mi je R1EA033,postoji li neka novija i kako da stavim orginalnu da nema nista od T-mobile? Hvala unapred
Imam C905 sa T-mobila mreze, nerviraju me njegove ikonice,pa bi da stavim neki drugi software.
Radio sam uptate preko SonyE. updatera ali mi je opet na T-Mobile. Trenutna verzija sotvera mi je R1EA033,postoji li neka novija i kako da stavim orginalnu da nema nista od T-mobile? Hvala unapred

Uzeo sam juce ovaj telefon verzija softvera mu je R1FA035
Sve ono lose sto sam procitao vezano za ovaj telefon u mom slucaju ne postoji!
Krckanje plastike, problemi sa wi-fi, problemi sa kamerom, taster koji teze ide na gore, grebanje tastature prilikom pomeranja slajda itd.
Sve radi besprekorno, telefon je odlican, kompaktan, zavrsna obrada odlicna mada su se i na nju mnogi zalili.
Zaista ne znam sta su ljudi kupovali i ako su uopste kupovali i imali niz cudnih problema.
Moglo je da se desi i da ne kupim ovaj telefon zbog koje kakvih prica.
Znaci prezadovoljan sam i sva sreca sto nisam odustao od kupovine.
Sve ono lose sto sam procitao vezano za ovaj telefon u mom slucaju ne postoji!
Krckanje plastike, problemi sa wi-fi, problemi sa kamerom, taster koji teze ide na gore, grebanje tastature prilikom pomeranja slajda itd.
Sve radi besprekorno, telefon je odlican, kompaktan, zavrsna obrada odlicna mada su se i na nju mnogi zalili.
Zaista ne znam sta su ljudi kupovali i ako su uopste kupovali i imali niz cudnih problema.
Moglo je da se desi i da ne kupim ovaj telefon zbog koje kakvih prica.
Znaci prezadovoljan sam i sva sreca sto nisam odustao od kupovine.
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Bixer, pre svega drago mi je sto ti se telefon svidja. Priznajem da neki ljud daju lose komentare iako telefon u zivotu nisu videli (ne vezano samo za ovaj model), ali ovaj forum ima izvestan renome kao i njegovi clanovi tako da je broj takih korisnika minimalan.
Ja sam imao ovaj telefon i stvarno sam se mnogo razocarao u njega. Izgled telefona me je odusevio, kvalitet OK, ali glavna karakteristika kamera je u rangu mnogo starijih i jeftinijih modela. Meni je u 2 nedelje 2 puta otisao flat kabli, a kad mi je majstor pokazao kako inace stoji sve mi je bilo jasno.
nadam se da je neka novija verzija softvera sredila kameru, jer ako je ostala ista kao kad sam i ja koristio ovaj aparat onda je to
Sve u svemu svu srecu u koriscenju ovog modela ti zelim.
Ja sam imao ovaj telefon i stvarno sam se mnogo razocarao u njega. Izgled telefona me je odusevio, kvalitet OK, ali glavna karakteristika kamera je u rangu mnogo starijih i jeftinijih modela. Meni je u 2 nedelje 2 puta otisao flat kabli, a kad mi je majstor pokazao kako inace stoji sve mi je bilo jasno.
nadam se da je neka novija verzija softvera sredila kameru, jer ako je ostala ista kao kad sam i ja koristio ovaj aparat onda je to

Sve u svemu svu srecu u koriscenju ovog modela ti zelim.
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- dejan87dex
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
- :: Lumia
kupio ovaj tel pre par dana,neam reci posle k850 i pametne n81 8gb nokie,kao da drzim naj pametniji obican tel.
Izrada 10, Funkcije 9, Upravljanje 9, Oprema 10! Posle ovog cuda,dolazi ubica n97,Satio-naj se!
Moze li neko da mi preporuci neki cam driver za c905,posto znam da moze jos bolje fotke da pravi,kao sto je i k850 mogao...***SE FOREVER!!!
Izrada 10, Funkcije 9, Upravljanje 9, Oprema 10! Posle ovog cuda,dolazi ubica n97,Satio-naj se!
Moze li neko da mi preporuci neki cam driver za c905,posto znam da moze jos bolje fotke da pravi,kao sto je i k850 mogao...***SE FOREVER!!!
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black
- dejan87dex
- Mobil fan
Kopiranje kontakata na C905
Pomoć.
Na C 905 sam napravio backup svih kontakata iz imenika na računalo pomoću Sony Ericsson PC Suite 6.0 programa.
Zna li tko kako da na računalu vidim te sve kontakte i kopiram ih recimo u Word.
Zna li tko???
Na C 905 sam napravio backup svih kontakata iz imenika na računalo pomoću Sony Ericsson PC Suite 6.0 programa.
Zna li tko kako da na računalu vidim te sve kontakte i kopiram ih recimo u Word.
Zna li tko???
- dejan87dex
- Mobil fan
- dejan87dex
- Mobil fan
pomoc! Ljudi juche mi c905 imao tripove posle duzeg razgovora a dok sam razgovarao skidao sam mail od 2mb...i to je sve ok lepo skinuo...posle toga je imao bagove sa kursorom,na levo,pa radi,pa ne,pa istripuje da prebaci zvuk sa slusalice na spikerfon,a kada to potvrdim pusti pesmu iz playera...pa prekinem pa opet isto. Posle ga stavim ugasenog na punjenje i posle par sati ja ne mogu da ga upalim pa to ti je,nema shanse... Nakacim ga na a2uploader i otvori file sistem normalno...znaci nije tastatura vec nesto u softweru,molim za odg,hocu nazad moj cyber shot a ne motorolu v8 na kojoj se sad muchim. Hvala
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black
- dejan87dex
- Mobil fan
- dejan87dex
- Mobil fan