Da li VIP obmanjuje potencijalne korisnike?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Da li VIP obmanjuje potencijalne korisnike?
Procitam ja na Vip sajtu sledeci tekst "Ukoliko nemate potrebu za novim mobilnim telefonom specijalna Vip Postpaid ponuda vam donosi 25 % popusta na mesečnu pretplatu!
Postani Vip postpaid korisnik i ostvari neverovatan popust od 25 % na mesečnu pretplatu i uz nove tarife pričaj za 0 dinara u Vip mrezi!
Platićeš 25% manje i uživaćeš u specijalnom popustu puna 24 meseca* koristeći Vip postpaid karticu na svom postojećem telefonu!
* ponuda važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca."
Svratim u Vip poslovnicu i pitam da li je to tacno? kaze devojka kako da ne, pitam ja: znaci ja sad potpisem ugovor na 2 godine za postpaid 325 i posto necu telefon dobijem 25% popusta za te 2 godine? ona kaze: ne, to je za postojece korisnike koji kada im istekne ugovorna obaveza od 2 godine a vec su uzeli telefon ako im ne treba novi telefon onda dobiju popust od 2 dve godine, ako produze ugovor.
A na sajtu lepo pise Postani Vip korisnik a ne ostani korisnik, nigde se ne kaze da je to za postojece korisnike. Cak ni u cuvenim Vip- ovim sitnim slovima to ne pise. Po meni to je obmana potencijalnih korisnika.
Postani Vip postpaid korisnik i ostvari neverovatan popust od 25 % na mesečnu pretplatu i uz nove tarife pričaj za 0 dinara u Vip mrezi!
Platićeš 25% manje i uživaćeš u specijalnom popustu puna 24 meseca* koristeći Vip postpaid karticu na svom postojećem telefonu!
* ponuda važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca."
Svratim u Vip poslovnicu i pitam da li je to tacno? kaze devojka kako da ne, pitam ja: znaci ja sad potpisem ugovor na 2 godine za postpaid 325 i posto necu telefon dobijem 25% popusta za te 2 godine? ona kaze: ne, to je za postojece korisnike koji kada im istekne ugovorna obaveza od 2 godine a vec su uzeli telefon ako im ne treba novi telefon onda dobiju popust od 2 dve godine, ako produze ugovor.
A na sajtu lepo pise Postani Vip korisnik a ne ostani korisnik, nigde se ne kaze da je to za postojece korisnike. Cak ni u cuvenim Vip- ovim sitnim slovima to ne pise. Po meni to je obmana potencijalnih korisnika.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
misternobg ako si postojeći korisnik a nisi bio pod ugovorom ne može.ja sam kod njih skoro 2.5 god mob nisam uzimao jer sve što su nudili meni se svidelo nije i došao sam kod njih i pitam da li ja mogu da predjem na veču tarifu 900 ili 1800 i da uzmem 25% kaže da ne mogu.na moje ime imam još jedan broj koji je isto 350 e sada pošto to koristi neko treće lice nisam hteo da uzimam n imob ni popust ali na ovaj moj primarni broj ne mogu to da ostvarim.e sada ako su nešto menjali to bi bilo lepo sa njihove strane.odmah bi povećao tarifu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
@misternobg
Deluje mi da se devojka zbunila.
Takođe, mislim da poenta te ponude i jeste da ti kao korisnik kome nije potreban nov telefon, dobiješ 25% popusta, a da te oni vežu naredne 2 godine kod sebe...
Iz istog razloga mislim da je logično da to važi za sve "stare" korisnike kao što je VeNoM.
U svakom slučaju, koga ne mrzi, neka okrene vip-ov korisnički.
Deluje mi da se devojka zbunila.
Takođe, mislim da poenta te ponude i jeste da ti kao korisnik kome nije potreban nov telefon, dobiješ 25% popusta, a da te oni vežu naredne 2 godine kod sebe...
Iz istog razloga mislim da je logično da to važi za sve "stare" korisnike kao što je VeNoM.
U svakom slučaju, koga ne mrzi, neka okrene vip-ov korisnički.

Neznam...Ja nikad ne bih išao od njihove poslovnice, pre nego što bih proverio sa call centrom.
Da li si njih zvao i šta su ti oni rekli?
Da li si išao na različita mesta ili svih 5 puta na isto?
Možda da im se obratiš pismeno putem email-a, pa će onda morati da ti obrazlože?
To je to...ispucao sam sve što mi je palo na pamet!
Da li si njih zvao i šta su ti oni rekli?
Da li si išao na različita mesta ili svih 5 puta na isto?
Možda da im se obratiš pismeno putem email-a, pa će onda morati da ti obrazlože?
To je to...ispucao sam sve što mi je palo na pamet!

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
bmarke 2x operatera u razmaku od mesec dana
ušće
slavija
knez
delta
bulevar
to su poslovnice.e sada prolazio sam pored pa mi je bilo uz-put da svratim inače me ne bi interesovalo.
ušće
slavija
knez
delta
bulevar
to su poslovnice.e sada prolazio sam pored pa mi je bilo uz-put da svratim inače me ne bi interesovalo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Ovako, kao bivsi korisnik Vip postpaid-a mogu da kazem sledece : Nudili su mi popust 50% prvih 6 meseci, a 1,5 godinu 25% ako uzmem neki fon, a ako ne, onda jos 25% 2 godine jer je bio podnet zahtev za raskid ugovora , ali posto sam nezadovoljan samim vipom, jednostavno sam sve otkacio. Ovo je mozda dobra ideja za neke postojece korisnike kojima ugovor istice, pa ce verovatno dobiti nesto ako ih mole da ostanu zbog dodatnih pogodnosti... 

Nokia Lumia 630
Razlog kao sto sam mali milion puta rekao - mreza. Cesto nisam bio dostupan iako je kod mene bio maksimalan broj crtica za mrezu i to sam testirao u periodu nedostupnosti da se uverim o tome jer meni je mahom uvek pokazivalo da sam dostupan i bez obzira na tu extra ponudu nisam ostao i lepo sam presao na Telenor pa su svi moji problemi reseni.
Nokia Lumia 630