Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

@Ceftriaxone ako te toliko brinu virusi za telefon lepo instaliraj neki AV na istom i rešen problem (ja sam naletao na kaspersy, eset...)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

gameforce, koristim eset smart secuity na kompu. Da li on odgovara?
snenad, vidjao sam na netu da postoje av za telefon,ali ukoliko ess moze da prepozna virus za mobilni,nema potrebe da stavljam na telefon.
ex ivan87

Hifi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 01:02

Post od Hifi »

Novi update V 40.0.005 je vidno poboljsan ! A evo konacno su stigle i Free Nokia Mape . Lepo nema sta :D

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Hifi, free ali mapa nema :-PPP :lol: :lol:

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Koji program koristite za proveru maila.Ima onaj u porukama kao neki mail box i mail for exchange,samo ne znam sta i kako se namesta,moze neki link ili tutorijal ovde kako se namesta? :)

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

ja sam za gmail nalog namestio kroz onaj u porukama sto se nalazi, mislim da je sve automatski odradjeno, samo sam uneo svoji mail i sifru! Ne secam se da sam nesto posebno podesavao!
LG Nexus 4 16GB

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

aleksa87, Hvala ti :wink:
Za ta podesavanja sam vise mislio na mail for exchange jer se tamo trazilo podesavanje nekog profila i nekog domena ali nisam razumeo kako se taj domen namesta.
Inace to preko poruka, mail ti stize kao i regularna poruka ako si nakacen na net?

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Preko telefona to znam da ide kao ti namestis kad i koliko cesto zelis da ti telefon proverava mail i on onda skida samo naslove mailova sa neta a ti ako oces da procitas bas neki poseban onda ga skine kao u telefon.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

vanjuska, Hvala ti :D
Hteo sam ja prvo preko onog pisamceta u porukama da namestim mail, ali kad sam procitao kako ce nokia diskretno da mazne moje podatke :angry: i da ih nece deliti ni sa kim dok im ja ne dozvolim, e reko da vam ne dam tu priliku :D

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

pa ima opcija retrieve mail, i tu proveris da li ima neki novi mail! Naravno imas mogucnost da biras da li ces preko operatera ili da nadjes neku wireless mrezu ;)
LG Nexus 4 16GB

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Treba mi neko ko je uradio hard reset da mi kaze da li posle toga na telu ostaje sve ono sto smo imali kada smo ga prvi put kupili prevashodno mislim na aplikacije poput: file manager, convertor, location... mislim da imate predstavu na koje mislim?
A drugo pitanje sta se desava kada se koristi reset sa onim kodom sto se ukucava, jel se tada samo brise sve sto je trenutno u ram memoriji, da li bi se postigao isti efekat kao kada bi se izgasio pa upalio tel?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

slavko101, mob ti bude kao " nov " . Znaci kao kad si ga kupio .
Sto se tice drugog pitanja ... Jel mislis na "factory reset" ? ako na to mislis, to ti je bezveze . samo se vrate postavke poput zvona, teme i tih "opstih " postavki .

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

mazzy, Hvala ti, to mi je trebalo.
A na ovo drugo sam mislio neki kod koji treba da se unese, nesto *#7....#, slicno kao *#0000# tog tipa kod?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

slavko101, To ti je soft reset . Ako imas neki problem uvijek probas prvo soft (naravno ako mozes upaliti telefon) , pa tek onda hard. Mislim da je za soft *#7370# . A hard---crvena+zelena+kamera+paljenje

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

mazzy, ajde objasni mi molim te koja je razlika izmedju soft i hard reseta osim nacina izvodjenja naravno. :uhuh:

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

jerkann, ahahahaah cemu to ? Soft je po meni restartovanje samo , i dizanje OS-a . A Hard reset je neshto kao formatiranje .

nebabgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:45
Kontakt:

Post od nebabgd »

andrija93 napisao:imam jedan problem sa update-om pa ako neko moze da mi predlozi sta da radim...
probaj da vidis da li ti tel. dozvoljava i predlaze update direktno s telefona (kao moj npr.ista verzija fw-a, odgovarajuci product code, balkan red...), sam me pita hocu li update...ali meni ne pada na pamet da se igram...toliko su razliciti komentari po forumima, pa procenjujem da su mi sanse 50-50 da prodje o.k. ili da u najgorem slucaju zajeb. telefon...npr. da mi ne radi Garmin ili cak nesto bitnije , toucscreen (ima i takvih slucajeva...)
prosto u "Search" ukucaj "device software update"...dalje ces se snaci

meni tel sa WIFI-jem od oko 2h dnevno izgura i 4 dan... stim sto muziku maltene uopste ne pustam...
ali zato naigaciju, Garmin XT koristim poprilicno....doduse ja imam kreiran profil za svoje potrebe :

1. osvetljenje pomereno do kraja u levo
2. iskljucen UMTS, znaci tel. radi u GSM rezimu...
3. iskljucena vibracija
4. u voznji bluetooth sa original BH-104...

za fontove mislim da ima aplikacija Magnifikator, nisam je probao jer me vid u 32oj jos uvek dobro sluzi, tako da i slike na dnevnom svetlu vidim sasvim dobro, iako preko ekrana imam i onu zastitbu foliju

nocu ga ne gasim, vecga samo stavim u vrmenski ogranicen offline mod, jer imam utisak da prilikom podizanja sistema, gasenja/paljenja ovaj tel mazne nekih 5% baterije, nadam se da sam pomogao.pozz

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

meni je ranije izvlacio 3 dana,sad sa v4 nema sanse 2 dana. A koristim ga kao i ranije. Osvetljenje mi je skroz desno,radi samo u gsm, balansiram izmedju general i silent moda (ali ovaj bez vibracije). Muziku slusam manje,ali wifi koristim nesto vise. I nema sanse dva dana da izgura

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

znaci mi koji nismo update radili , preporuka da ga i ne radimo? :o
Ipak vise volim 4 dana bez kinetickog i nekih dr stvari , nego jedva 2 dana s tim 8)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

mazzy, na tebi je da odlucis, sto se mene tice,kad bih mogao,vratio bih tel na v31. Kineticki scroll jeste strava,ali ne znam da li se isplati puniti zbog njega tel svako vece. Nadam se da ce uskoro izaci novi update kojim ce malo da srede ovu potrosnju.
ex ivan87

Odgovori