Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Preko telefona to znam da ide kao ti namestis kad i koliko cesto zelis da ti telefon proverava mail i on onda skida samo naslove mailova sa neta a ti ako oces da procitas bas neki poseban onda ga skine kao u telefon.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Treba mi neko ko je uradio hard reset da mi kaze da li posle toga na telu ostaje sve ono sto smo imali kada smo ga prvi put kupili prevashodno mislim na aplikacije poput: file manager, convertor, location... mislim da imate predstavu na koje mislim?
A drugo pitanje sta se desava kada se koristi reset sa onim kodom sto se ukucava, jel se tada samo brise sve sto je trenutno u ram memoriji, da li bi se postigao isti efekat kao kada bi se izgasio pa upalio tel?
A drugo pitanje sta se desava kada se koristi reset sa onim kodom sto se ukucava, jel se tada samo brise sve sto je trenutno u ram memoriji, da li bi se postigao isti efekat kao kada bi se izgasio pa upalio tel?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:45
- Kontakt:
probaj da vidis da li ti tel. dozvoljava i predlaze update direktno s telefona (kao moj npr.ista verzija fw-a, odgovarajuci product code, balkan red...), sam me pita hocu li update...ali meni ne pada na pamet da se igram...toliko su razliciti komentari po forumima, pa procenjujem da su mi sanse 50-50 da prodje o.k. ili da u najgorem slucaju zajeb. telefon...npr. da mi ne radi Garmin ili cak nesto bitnije , toucscreen (ima i takvih slucajeva...)andrija93 napisao:imam jedan problem sa update-om pa ako neko moze da mi predlozi sta da radim...
prosto u "Search" ukucaj "device software update"...dalje ces se snaci
meni tel sa WIFI-jem od oko 2h dnevno izgura i 4 dan... stim sto muziku maltene uopste ne pustam...
ali zato naigaciju, Garmin XT koristim poprilicno....doduse ja imam kreiran profil za svoje potrebe :
1. osvetljenje pomereno do kraja u levo
2. iskljucen UMTS, znaci tel. radi u GSM rezimu...
3. iskljucena vibracija
4. u voznji bluetooth sa original BH-104...
za fontove mislim da ima aplikacija Magnifikator, nisam je probao jer me vid u 32oj jos uvek dobro sluzi, tako da i slike na dnevnom svetlu vidim sasvim dobro, iako preko ekrana imam i onu zastitbu foliju
nocu ga ne gasim, vecga samo stavim u vrmenski ogranicen offline mod, jer imam utisak da prilikom podizanja sistema, gasenja/paljenja ovaj tel mazne nekih 5% baterije, nadam se da sam pomogao.pozz
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Ceftriaxone
- Mobil manijak