Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Azimuth hm ja sam radio update na v35 pa sam zeznuo fon sa backup podacima zabo je skroz,pa je pao reinstall i bolje je radio,ZokiKLIK vidis to su lopovi SKORO svi serviseri,meni su preko poznanika sredili telefon za 5 e u pitanju je bio fles,a drugi put kad sam dao obicnu n95 na downgrade navodno su vratili na zeljenu verziju pa nesto nije valjalo i stavili ponovo v31 i za divno cudo sve je bilo u telefonu,podaci podesavanja,kao da tel nije bio diran,to mi je uradjeno za dz....
hm tesko je reci to,koje je promena sa v20 koji je imao sve one efekte,zadovoljan sam a i razocaran sto su izbacili opiciju theme effect,inace na v35 sve radi,hakovi..itd....ali moj savet da ostanete na v31,posto nigde nisam uspeo da nadjem changelog tj nema ga,nokia to nije izbacila,pa samo mozemo da nagadjamo
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
samo-partizan, jel koristis mozda "universal-sim" karticu pored redovne sim kartice nekog od nasih operatera? U tom slucaju telefon ti je jos uvek zakljucan na t-mobile mrezu pa moras na dekodiranje da ga nosis.
Dok sa druge strane, ako ne koristis "universal-sim" ili nesto slicno tome onda jednostavno promeni product code na neki drugi pa flesuj i to je to.
Dok sa druge strane, ako ne koristis "universal-sim" ili nesto slicno tome onda jednostavno promeni product code na neki drugi pa flesuj i to je to.
-
- Redovni učesnik
Ja sam uravio upgrade na V 35.2.002 i najprimetnije poboljsanje je trajanje baterije. Sada moze da izgura i 4 dana. Napominjem da ga ne maltretiram puno. Stalno je na GSM vezi, posaljem par SMS-ova, napravim par kratkih poziva, ne slusam muziku, proverim par puta na mail, ponekad napravim par slika i to je to. Pre updatea je izgurao jedva 2 dana bilo sta da mu radim.
Jel moze sada jedno pitanje u vezi Nokia maps. Uradio sam update telefona, skunuo najnoviji pc suite i najnovije mape, ali nemam manje ulice, a ni nazive ulica. Isto to sam uradio i na nokiji 6120 classic i isto tako su nestale manje ulice i nazivi ulica. Inace, pozicioniranje na mapi radi. Ako neko moze da mi ukaze gde pravim gresku bio bih zahvalan
Jel moze sada jedno pitanje u vezi Nokia maps. Uradio sam update telefona, skunuo najnoviji pc suite i najnovije mape, ali nemam manje ulice, a ni nazive ulica. Isto to sam uradio i na nokiji 6120 classic i isto tako su nestale manje ulice i nazivi ulica. Inace, pozicioniranje na mapi radi. Ako neko moze da mi ukaze gde pravim gresku bio bih zahvalan

- Azimuth
- Moderator
tekt, moze koristiti i zakljucan telefon pomocu "universal-sim"-a pa mu automatski ostaje i logo operatera tj mreze sa koje je skinut kao i kompletan softver. Zato sam i pitao
Imao sam jedan takav "universal-sim" pa zato kazem...
Znaci, jos jedna dobra strana v35 je i autonomija baterije. Ajmo dalje, jel ima jos poboljsanja? Jos neka mana? Bagovi?

Znaci, jos jedna dobra strana v35 je i autonomija baterije. Ajmo dalje, jel ima jos poboljsanja? Jos neka mana? Bagovi?
- Azimuth
- Moderator
Somebody, nisam primetio neke bagove na v31 ali me zanimaju poboljsanja tj da li se isplati prelaziti sa proverene v31 na v35. Npr. ako prebacis da ti poruke cuva na mass mem., koliko mu je potrebno da udje u poruke i pocnes novu da pises ili koliko mu je potrebno ako ides na reply da dodjes do prozora gde mozes da pises poruku?
A tebi je sa istovetnim koriscenjem toliko produzena autonomija baterije?
A tebi je sa istovetnim koriscenjem toliko produzena autonomija baterije?

Za manje od sekunde cita poruke koje inace uvek drzim na mass memory. Isto tako mu za manje od sekunde treba da pocne da pise nove poruke ili da uradi reply. Telefon se ponasa identicno po tom pitanju kao Nokia 6120 Classic. Jedino je pitanje kako ce se ponasati kada bude recimo 1000 poruka u inboxu, zato sto se tada telefon uspori prilikom citanja i sastavljanja poruka.
Meni je sa istim koriscenjem za skoro duplo produzeno trajanje baterije. E sad, moguce je da je pre updatea tj. kada sam kupio telefon, bilo svasta instalirano, pa je mozda zbog toga sada produzeno trajanje baterije zato sto je sve instalirano od pocetka. Imam i Garmin instaliran, a mislim da pre toga nije bio. Telefon je inace skinut sa mreze (Rogers provajder, Kanada, telefon made in Korea).
Meni je sa istim koriscenjem za skoro duplo produzeno trajanje baterije. E sad, moguce je da je pre updatea tj. kada sam kupio telefon, bilo svasta instalirano, pa je mozda zbog toga sada produzeno trajanje baterije zato sto je sve instalirano od pocetka. Imam i Garmin instaliran, a mislim da pre toga nije bio. Telefon je inace skinut sa mreze (Rogers provajder, Kanada, telefon made in Korea).
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik