Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Post od bile »

evo resenja za share online:
Slika

configuration file za sledece servise: Slika
se nalaze ovde: http://www.furtiv.com/furtiv/Beta.html

configuration file za sledece servise: Slika
se nalaze ovde: http://zomgitscj.com/get-flickr-and-ovi ... s-in-your/
iPhone 4

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Skyfire 1.5 Web Browser released for Symbian S60 Touch Devices

The alpha version of the Skyfire web browser for Symbian S60 touch devices has been released. Browse your favorite websites on Skyfire exactly like you do on your PC. The skyfire mobile browser is the only browser to support all major Web 2.0 standards – Ajax, Javascript, Flash 10 – it just works. Follow your friends’ Facebook and Twitter updates, watch tv on phone plus keep track of news, sports, video and other content in your own customizable activity feed.

SlikaSlika
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Evo je jedna aplikacija koja ce nam manje vise svima trebati pre ili kasnije kad kad vec nemamo vize i ostale zavrzlame i kad je "jeftino" putovati pa makar i da nam dupe vidi puta.
Titan Speereo Voice Translator
Vrlo korisna aplikacija, prevodi i izgovara na zadatom jeziku ono sto vas interesuje ili sto zelite da pitate/kazete a ne znate jezik drzave u kojoj ste. Sadrzi vec neke osnovne fraze i pitanja i ima mogucnost unosenja novih, drugim recima kompletna personalizacija. Pored samog translatora ima jos i weather i gomilu nekih zezancija. Sve u svemu, po meni, vrlo kostisno :wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Da li je neko probao da instalira Nokia/Ovi Maps aplikaciju na ne-Nokia Symbian uređaj? Je li to ikako moguće?
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 20:37

Post od tske »

da li moze neko da mi objasni kako da instaliram Nokmote? na Nokiu N82! :wink: :wink:
ako vec postoji tema neka mi postavi link..?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

pozzz svima.da li je neko koristio SmartWorkspace 0.4 With out Sensor S60v3 Unsigned English?ja sam danas instalirao tu aplikaciju,ali imam problem ne znam kako da promenim programe koje hocu da mi budu dostupni u ovom programu.a opis programa je sledeci..Ажурирање интересантан програм који вам омогућава да прикажете на радној површини смарт пасивном додатне апликације икона.

Главне карактеристике:

• - Додатне апликације за брзо покретање (нема ограничења на број)

• - Активирање / деактивирање програма притиском на одређени тастер (сада је подразумевано дугме "Обриши")

• - Све иконе су преузете из теме

Ново у овој верзији:

• - Пуна подршка за екране на додир,

• - Ћаскање крије (у транзицији из десктопа на било коју другу апликацију),

• - Фиксни грешку где ако замрзавања тастатуре трака није пресретне кључеве

• - Мање исправке грешака ...

Програм није интерфејс и сва подешавања се обавља ручно кроз датотеку: / Привате/еаццеее1/Сеттингс.ини! (Упутства за рад са програмом -:! / Привате/еаццеее1/Усинг СЕТТИНГС.ИНИ ткст)..

СмартУоркспаце 0,4 без сензора - верзија за моделе који се инсталира основна верзија грешке.Sada ja sam otisao u private i preveo taj txt al mi nije i dalje jasno,evo txta ......И тако. Прво шта програма: програм је поред (као и за неке специфичне ротације) у допуњеном пасивном рел̌иму (у народу: 6 иконоцхек у канцеларији стола) Шта смо. У овом тренутку времена.
1. Изаберите било који број апликација (наравно у разумним границама) .2. Подешавање мини бар (веома прецизну и он-оси).
3. Подесите величину мини бар (тачно) .4. Постављање Кухиња портретром у моду и у пејзаж.
5. Подршка убрзања је динамична промена у оријентацији сцреен.6. Активирање и деактивирање Кухиња произвољног дугме (треба КеыКод).
7. Избор вертикалном или хоризонталном положају минибар.Тхен, у ствари, наставите да конфигурише себи мини бар.
Сећање где да инсталирате програм и крећу на путом - име диска на којој је инсталиран програм..
: / /! Привате/еаццеее1/Сеттингс.ини.

Филе Сеттингс.ини отворен за било које треће стране текста едитор.1. Сматрамо [МБАпплицатионс]
испод УИДс Напишите неопходне програме у формату 0кс12345678УИДс можете видети разне софтвера (ја користим јбактаскман).
Напомена: Сваки нови УИД Напиши нову лине.2. Сматрамо [МБСеттингс]
Испод видите кодни = 8 (у мом случају за тастер Ц (уклањање)) Функција је одговоран за тастер за активирање и деактивирање мини бар.
Напиа̨ите своју КЕЫкод, без губљења простора након једнако сигн.Ноте: Гледам КЕЫкоды са кеывиеуер.пы у Пытхон (Покрени функцију скрипте) 3. Даље имамо:
ПортраитПоситион (Позиција Кухиња за портрет мод)
ЛандсцапеПоситион (Позиција Кухиња за ландсцапе режимима) могућа 5 вредности.
1) ОнЦБА - хоризонтална трака на функцију дугме (доње) .2) АбовеЦБА - хоризонтална трака изнад дугмади функције.
3) РигхтВертицал - вертикалну траку на десно (као у 9.3, само право) .4) ЛефтВертицал - вертикална трака са леве стране (као на 9,3).
5) прав (1, 2, 3, 4) - Инсталација било које одредбе у бару, док се утврђује Програм вертикална или хоризонтална трака би бе.1 - Апсциса у горњем левом тачке (осе кс) 2 - својим ордината (Ы оса)
3 - Апсциса права ниже тачке (кс оса) 4 -, односно, од ордината (Ы оса)

4. Претпоследњи фази тестирања наших: Аутостарт - Аутостарт (почетак аутоматски).
- Ако се укаже Омогући, а затим активира .- Ако Десабле - деактивирана.

5. Контролна листа и коначног постављања артикал је: ДынамицЛаыоутСуитцх - динамички мења оријентацију екрана (промену оријентације удара) .- Ако се укаже Омогући, а затим активира.
- Ако Десабле - деактивирана.

6. Завршној фази ће се поставити да сачувате датотеку. Кликом на икону програма. Понестаје ит.7. Последња ствар коју смо дошли у програм. Кликните да сакријете.
идите на десктоп и веселе доне.Десцриптион припрема ДЈ-автосх звани Елкхан Исаев (мој Асыа 144455, питања и контакт глитцхес програма), посебно за пројекат СмартУоркСпаце (в) 18.01.10 МПЦтеам. Ako neko zna kako se koristi program tj kako se dodaju drugi programi neka javi bio bi mu zahvalan...inace program je u vezi brzih precica po meni jednostavniji i korisniji od handy shella..POZZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

oxigen, au bre ala ovaj Google translate nema pojma :D Pola ne razumem šta je pisac hteo da kaže. Može li malo pojašnjenje ili neki screenshot, oko toga kako to izgleda na desktopu. Ako ovo radi ono što sam skontao da radi, onda bi mi pasovalo...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

informatika i kompijuteri nisu moja struka..samo hoby ..mislim da sam shvatio kako se podesava.treba u text formatu da se ispise koje programe hocete da dodate.program je extra inst.sam ga.a program se aktivira i gasi pritiskom na C

Edit:
samo da javim uspeo sam da ubacim programe koje sam zeleo.iznenadio sam se koliko je lako .na prvi pogled je delovalo jako komplikovano..znaci preko x plorera u tom fajlu upisati program koji zelite preko UID formata.i to je to.takav Program mi je trebao .dugo sam se dvoumio izmedju hadny shell al ovaj je bolji . pozZ

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

nasao sam neke screenshotove na googlu

SlikaSlikaSlika

oxigen, instalirao si na karticu ili na telefon?
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

na telefon obavezno.da li je neko jos instalirao i kakvi su utisci?moji su za sada ok.mali jednostavni program za koriscenje zajedno sa ovim programom koristim i smart settings tako da sam bas zadovoljan

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

oxigen, odlican programcic. radi savrseno i uopste nije tesko podesiti i upisati programe. :) nekako mi se najvise svidja da je u dnu ekrana, samo mi se onda nevidi timebar, ali nema veze.

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

kod mene na e71 SmartWorkspace ne radi bas kako treba, tj. ne mogu slobodno da se krecem levo-desno kroz programe koji su obelezeni na slici... jel ima neko isti problem?

Slika
iPhone 4

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bile, meni se isto tako ponasa. iskljucio sam stanbay i sada mi bolje radi, ali ni sada nemogu da koristim shortkut za levo i desno :dry: mada mi je mnogo lepse ovako :D

Slika

probao sam da stavim sedam ikonica i nece :dry: nemoze uopste da startuje aplikaciju. mozda ce to popraviti u novijim verzijama ;)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

bez uvrede, ali ne vidim poentu drzanja ovakvog ekrana zbog estetike, a da ne radi!
to je extra programcic i steta je sto ne moze u potpunosti da se iskoristi. u mnogome bi skratilo pojedine radnje!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

mrkixxx, ne kapiram sta podrazumevas pod "estetikom" i nedovoljnom iskoriscenju?
Kod mene program radi sasvim normalno,cak sta vise isprobao sam i gomilu "pozicija" na koje moze da postavis ikonice i na svim pozicijama je sve radilo.Moguce je da na E71 nece dobro da radi program zbog toga sto na tom modelu treba da se koristi verzija programa koja je pravljena za telefone bez senzora pokreta.
wucinac, ja sam kod sebe postavio 7 precica i svih sedam rade bez ikakvih problema... ;)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Aj nek kopira neko tekst iz svog "settings.ini" fajla, nesto me zeza ovaj budjavi program pa cisto da vidim da li je do mene ili do telefona :|

edit: Uspeo sam, do mene je :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

oxigen, bolje da si ostavio originalni tekst, ovo je toliko nakaradno da nemam reči. Ubuduće izbegavaj ovakve postove jer će leteti u đubre...

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

evo jedana korisna app koji je daleko bolja od nokia conversation, rec je o Free-iSMS.

1.) postaje default-ni message sistem. na screenshot-u se vidi iskacuci prozor koji je u prvom planu.

Slika

2.) "razgovor" se odvija kroz baloncice gde beli oznacavaju dolazeci sms, zeleni odlazeci sms i plavi (koji nije na screenshot-u) neprocitan sms.

Slika

3.) tu je i mogucnost export sms, fake sms (nisam probao, ne znam sta je), scheduled sms i flash sms (ni ovo nisam probao)

Slika

4.) pregled "razgovora", npr. [0/2/1] oznacava: 0 neprocitanih poruka, 2 primljenje, 1 poslata.

Slika
iPhone 4

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Fox, napisao sam da je program dobar, pod uslovom da sve radi. A ne da samo lepo izgleda i ima izbacene precice koje nisu u funkciji.
Znaci, ako tebi sve fercera, ne odnosi se na tebe.
Pozz

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

mrkixxx, nisam ono napisao zato sto sam mislio da se odnosilo na mene,cak sta vise do tad nisam ni komentarisao mogucnosti ove aplikacije. Napisao sam kakva iskustva sam ja stekao koristeci doticnu aplikaciju,i da kod mene pored estetske f-je ima i "kompletnu" upotrebnu f-ju. 8)
Inace aplikacija ne moze da se koristi zajedno sa ukljucenim fabrickim standby-em,kada se on iskljuci program sasvim normalno radi.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori