Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Kada smo vec PC aplikacija za upravljanje WM telefonima evo jedne koja je potpuno besplatna i sasvim lepo radi:
MyMobiler FREEWARE

* View your mobile screen on your desktop.
* Control your mobile by using desktop keyboard and mouse.
* Copy/Cut/Paste text between mobile and desktop.
* Capture mobile screen.
* Drag and drop files to your mobile.
* Support ActiveSync / IP Connection
* Support Mobile Explorer (File Browse)
Slika
http://www.mymobiler.com/
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

vl@yk0
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 14:29

Post od vl@yk0 »

Pozdrav ljudi
Od skoro posedujm WM fon na njemu sam imao SPB Mobile Shell ali on mi baguje pa sam isho na sistem restore i sad hocu da nabacim neki skin. Probao sam Touch Shell ali nece da se instalira takodje sam se ubio da googlem i nadjem HTC home plagin ali ne mogu da nadjem odgovarajutji prijavljuje da mi treba josh neki fajl. Moze li neko da mi da dobar link i da mi preporuchi shta da instaliram.
Hvala :)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

vl@yk0, SPB Mobile Shell v3.5.3. radi bez ikakvih bagova, procackaj malo temu mislim da je dosta pisano o samom Shell-u i bagovima pojedinih verzija koje bi mogao izbeci ili eventualno srediti,
svejedno mozes i bez toga pokupiti 3.5.3. verziju sa oficijalnog SPB sajta ako posedujes registrovanu instalaciju za prethodnu verziju. :wink:
Ja ga koristim sa ovim dodatkom:

Mobile Sense UI 3.5.2

Slika

radi perfektno + ostavlja sasvim dovoljno memorije za glatko baratanje telefonom, posle dosta trazenja dobitne kombinacije konacno se skrasih sa ovom bez ikakvih problema (osim sto mi carousel nije 3d i ne mogu ga naterati da bude iako ima tu mogucnost ali se pomirih sa tim).
Pokusaj tu kombinaciju, a i preporuka ostalima. 8)

vl@yk0
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 14:29

Post od vl@yk0 »

Hm.... zaboravio sam da napomenem da ja imam HTC universal (Qtek 9000) odradio sam sve shto si mi reko/la ali tek sa ovim skinom se kochi josh vishe :cry:
Jesi ti iz Nisha poznat mi je nick? :P
-----
Zaboravih da pitam.. Jel probao neko ovo?
---
Spojio tomas.hokenberi: Uzastopno postovanje nije dozvoljeno. Ubuduce koristi opciju izmeni.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Vlajko probaj Point UI.Naravno da bi sve bilo lepo m,oraces da skines nekoliko tema i nekoliko widgeta....Po meni je i lepsi i bolji od SPB Shell-a. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Resco Photo Manager -najbolji program za pregled slika (mislim da neko dalje objasnjenje nije potrebno).Slike mozete direktno iz programa uploadovati na Facebook,Twitter....
Slika Slika

Microfi Nitrogen 1.1 :jedan od najboljih plejera za vas telefon + mnostvo razlicitih skinova + equalizer
Slika 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Majchek
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 14:19

Post od Majchek »

Javljam se u vezi SPB Mobile shell..Zanima me kako da ga instaliram...novopecena sam vlasnica Samsung i900 OMNIE,pa bih volela da mi malo pojasnite kako da sve lepo namestim,naravno ukolko to znate. Takodje,da napomenem,probala sam da ga instaliram,ali trial verziju.Nisam uspela.
Samsung i900 Omnia

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Majchek skines lepo kr....verizju koja je u .cab formatu zatim iskopiras faj na mobb i pokrenes ga .Prelistaj malo teme nacices dosta toga interesantno. 8)

Majchek
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 14:19

Post od Majchek »

Uradjeno radi :D :D :D Hvala na pomoci svima.. :) :D
I ima li neko iskustva sa Microfi Nitrogen 1.1 na SGH-i900 WM 6.1?
Samsung i900 Omnia

solar80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Nov 2009. 21:54

Post od solar80 »

Ova aplikacija razbija.
Reinstalirao sam windows, pre toga sacuvao kontakte, posle toga ih vratio za tili chas!
Bez povezivanja na komp.
Jako jednostavna i korisna aplikacija!
A pritom je i besplatna, momak koji ju je napravio je postavio na RS!

Turbo Contact Backup 0.01 (freeware)
Requirements: WM5+
Overview: Well I was tired of bloated,heavy and slow contact backup/restore apps.

* Copy all contacts to a simple XML (no multiple files cr^p)
* Copy all SIM contacts to a simple XML.
* Delete all contacts, phone or SIM
* Restore all contacts (phone or SIM) from the XML
* No .NET cr^p
* Very fast
* Auto update.

http://rapidshare.com/files/67773752/tcbsetup.cab.html

Sharp
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 20:53

Post od Sharp »

kako da posaljem MMS sa WM telefona? Nema tu opciju u porukama. Vidim na netu da ima nekih programcica, ali se placaju. Ima li neki besplatan program?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Sharp kako mislis nema ? Koj telefon imas ? Imas opciju kad ides u poruke pa new mms... 8)

Sharp
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 20:53

Post od Sharp »

Samsung i780. WM 6.1 instaliran. Nema ta opcija. U poruke ima samo text message i e-mail account. Kad kliknem na neku sliku isto nema opcija "send mms" ili nesto slicno.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Sharp, imas temu o i780 pa tamo postavljaj pitanja tog tipa - ovo nije pitanje za aplikacije. A inace ne treba ti nikakav softver. Start->Messaging->SMS/MMS, pa "tapni" na Menu->New->MMS.
Svaku sliku mozes poslati kao MMS, otvoris File Explorer, tapnes sliku i zadrzis dok se ne pojavi kontekst meni. Izaberi Send.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

tomas.hokenberi, Mozda je ubacen neki custom light ROM, koji nema MMS, tojest skinut je. Ja imam trenutno tu situaciju sa jednim ROMom koji isprobavam na Etenu.....

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

araphel, pomislio sam ja kasnije na to. Ja zato ne volim "custom" ROM-ove. Oficijelni WM 6.1 mi sasvim lepo i stabilno radi.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

ECTACO Voice Translator 1.21.9
Slika
ECTACO Voice Translator is a fairly large electronic phrase book with more than 3200 phrases in 15 categories. It has a built-in text-to-speech engine (TTS) and a voice recognition system, so you can either view the translation of a selected phrase on the screen, or listen to it, or even get your PDA or handheld computer to recognize sentences spoken in one language and to say them back in another!
To be honest, voice recognition is still more like a toy rather than a serious instrument: this task requires massive computing power which is not yet available in handheld devices. But even now in the relatively quiet environment the accuracy of recognition is around 90-95%!
Attractive, convenient and intuitive interface will allow you to find the needed phrase easily and quickly; with TTS you will be able to learn how to pronounce the phrases you use.
ECTACO Voice Translator is a very useful tool for your trips abroad - its phrase bank is filled with carefully selected most common and widely used expressions. And it is much easier to use than a
dictionary, especially if you just started to study the language.
The Voice Translator features:
1. Lingvobit™ advanced English speech recognition system.
2. Over 3200 common phrases in 15 topics.
3. Modern design.
4. Target languages: French, German, Spanish.
Posto smo sad "u bezviznom rezimu",ova app ce nam dobro doci.
Slika

Ex39
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 14:39

Post od Ex39 »

dali SPB Mobile Shell radi na i780 posto je rezolucija 320x320?
koji softver preporucate za slusanje muzike i slusanje radija preko interneta?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Ex39 da si prelistao nekoliko strana ove teme znao bi odgovore na tvoja pitanja... 8)

Zdrave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 11:26

Post od Zdrave »

dali postoji neki program za editiranje videa na samom fonu tj.na wm 6.5?trebam za htc hd2.Omnia 2 npr.to po defaultu to ima.

Odgovori