HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Miškoni, Svaka cast za uputstvo,telefon je podesena na identican nacin,ali i dalje ne funkcionise slanje i prijem mms-a kada je na Mobile internetu ON,kada je OFF,radi samo prijem,ali slanje ne.
Sto se rootovanja tice,potrebno je za instalaciju My Way-a i Motonavi-a,jer neke licenca fajlove moras smestiti u /data/data folder,folder koji se nalazi na rootu telefona,a ne na kartici,takodje postoji jos niz app koje zahtevaju iste ili slicne stvari,a postavicu uskoro i detaljan spisak za sada pronadjenih need rooted phone app.
Za podesavanje parametara,iskoristi Miskonijevo uputstvo,zaista je izvanredno odradjeno,tako da se bas,ali bas svako moze snaci bez problema << viewtopic.php?t=19637 >>
Maskice mozes poruciti preko sajta www.tattoomyhtc.com ,iskoristi svoj IMEI da bi ostavrio popust od 20% ...cena maskica ti se u proseku krece oko 14e + dostava... ali nisam porucivao,odradio sam samo ceo postupak testa radi,ali ne i kompletnu kupovinu,tako da bi bilo dobro da se javi neko ko je odradio ceo postupak i uspesno preuzeo porucenu maskicu.
Originalno HTC Tattoo pakovanje sadrzi :
Htc tattoo telefon
jednu sivu masku,na poledjini je zastitni znak android os-a (vip poklanja jos jednu masku)
Bateriju
Punjac
Data usb kabal
stereo slusalice 3,5mm + klipser;
2gb micro sd karticu
propratnu literaturu
(disk sa nekim software-om ne dolazi u pakovanju,vec se sync soft preuzima sa sajta www.htc.com)
Ako kupujes polovan telefon,mnogi na internetu savetuju da se obrati paznja na sledece:
Ispravnost WiFi i GPS modula
Ispravnost punjaca
ispravnost micro sd kartice
Sto se rootovanja tice,potrebno je za instalaciju My Way-a i Motonavi-a,jer neke licenca fajlove moras smestiti u /data/data folder,folder koji se nalazi na rootu telefona,a ne na kartici,takodje postoji jos niz app koje zahtevaju iste ili slicne stvari,a postavicu uskoro i detaljan spisak za sada pronadjenih need rooted phone app.
Za podesavanje parametara,iskoristi Miskonijevo uputstvo,zaista je izvanredno odradjeno,tako da se bas,ali bas svako moze snaci bez problema << viewtopic.php?t=19637 >>
Maskice mozes poruciti preko sajta www.tattoomyhtc.com ,iskoristi svoj IMEI da bi ostavrio popust od 20% ...cena maskica ti se u proseku krece oko 14e + dostava... ali nisam porucivao,odradio sam samo ceo postupak testa radi,ali ne i kompletnu kupovinu,tako da bi bilo dobro da se javi neko ko je odradio ceo postupak i uspesno preuzeo porucenu maskicu.
Originalno HTC Tattoo pakovanje sadrzi :
Htc tattoo telefon
jednu sivu masku,na poledjini je zastitni znak android os-a (vip poklanja jos jednu masku)
Bateriju
Punjac
Data usb kabal
stereo slusalice 3,5mm + klipser;
2gb micro sd karticu
propratnu literaturu
(disk sa nekim software-om ne dolazi u pakovanju,vec se sync soft preuzima sa sajta www.htc.com)
Ako kupujes polovan telefon,mnogi na internetu savetuju da se obrati paznja na sledece:
Ispravnost WiFi i GPS modula
Ispravnost punjaca
ispravnost micro sd kartice
United 1987 Force...SAMO NAS,SAMO RAD
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
grom_bgd, vidim da nisi pročitao par prethodnih stranica, jer bi video da sam ja naručila i dobila maskicu preko pomenutog sajta
postavila sam i slike maskice koja je zaista kvalitetno odradjena i čak bolje leži nego one koje sam dobila sa tel 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
grom_bgd, ja ne kontam, jel ti imas tatoo ili ne?
mislim da su ti veoma ostre kritike tatoo-a , s obzirom da se radi o najjeftinijem HTC uredjaju namenjenom shirokim masama sa "pristupacnom" cenom.
znas onu narodnu, koliko para toliko muzike!
ja do sada nisam imao ni jedan TS fon i kada sam kupio tatoo, bilo mi je sve novo.
sada, nakon 3 nedelje koriscenja fona, generalno mogu reci da sam konacno zadovoljan.
potrebno je vreme da se poskidaju neke cake, programi i sl, ali , sada je sve pod kontrolom.
ts je extra i iako mi je u pocetku bio preosetljiv, verovatno jer do sada nisam imao neko iskustvo sa TS-om, sada je pravo zadovoljstvo raditi na takvom displeju.
kod mene nije ukljucen mobilni internet i sve sto radim na netu, radim preko wifi-ja.
mms-ovo mi najnormalnije stizu, a iskreno, jos nisam probao ni jedan da posaljem.
i da ne zaboravim, samo mi se jednom desilo force close, i to kada sam kupio fon, pa nisam ni obratio paznju na to.
u svakom slucaju delim misljenje araphel-a u vezi koriscenja ovog fona.
Godzilla, po meni je nemoguce direktno uporediti N82 i tatoo!
skroz 2 razlicita koncepta.
ja n82 gledam kao proverenu mashinu iz nokie, namenjenu multimediji i slikanju,
dok tatoo ima sasvim drugaciju pricu veznu vishe za globalna povezivanja i integrisanost kontatkata i prijatelja na vishe nivoa plus fancy izgled i rukovanje!
znaj u startu, nervirace te BT, jer neces moci da menjas razne fajlove sa drustvom.
fxgt,
posto vec imas 2 symbiana, uzmi android za promenu.
hipoteticki, da nemas nekoliko telefona, i biras izmedju tatoo i 5800, onda bih ti savetovao nokiu.
ovako, imas prilike da malo promenis symbian i istrazis nove OS-me.
mislim da su ti veoma ostre kritike tatoo-a , s obzirom da se radi o najjeftinijem HTC uredjaju namenjenom shirokim masama sa "pristupacnom" cenom.
znas onu narodnu, koliko para toliko muzike!
ja do sada nisam imao ni jedan TS fon i kada sam kupio tatoo, bilo mi je sve novo.
sada, nakon 3 nedelje koriscenja fona, generalno mogu reci da sam konacno zadovoljan.
potrebno je vreme da se poskidaju neke cake, programi i sl, ali , sada je sve pod kontrolom.
ts je extra i iako mi je u pocetku bio preosetljiv, verovatno jer do sada nisam imao neko iskustvo sa TS-om, sada je pravo zadovoljstvo raditi na takvom displeju.
kod mene nije ukljucen mobilni internet i sve sto radim na netu, radim preko wifi-ja.
mms-ovo mi najnormalnije stizu, a iskreno, jos nisam probao ni jedan da posaljem.
i da ne zaboravim, samo mi se jednom desilo force close, i to kada sam kupio fon, pa nisam ni obratio paznju na to.
u svakom slucaju delim misljenje araphel-a u vezi koriscenja ovog fona.
Godzilla, po meni je nemoguce direktno uporediti N82 i tatoo!
skroz 2 razlicita koncepta.
ja n82 gledam kao proverenu mashinu iz nokie, namenjenu multimediji i slikanju,
dok tatoo ima sasvim drugaciju pricu veznu vishe za globalna povezivanja i integrisanost kontatkata i prijatelja na vishe nivoa plus fancy izgled i rukovanje!

znaj u startu, nervirace te BT, jer neces moci da menjas razne fajlove sa drustvom.
fxgt,
posto vec imas 2 symbiana, uzmi android za promenu.
hipoteticki, da nemas nekoliko telefona, i biras izmedju tatoo i 5800, onda bih ti savetovao nokiu.
ovako, imas prilike da malo promenis symbian i istrazis nove OS-me.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
fxgt, evo ja cu da ti pomognem. Povlacim svoju izjavu da je baterija shit. Posle 4og punjenja mi je izgurala citavih 50 sati uz non stop drndanje (ne slusam muziku ali igram Farm Frenzy koji svima preporucujem).
Moja greska je bila sto sam fon skidao sa punjenja kad vidim da je na display-u puna. Ali nije dok onaj crveni LED ne postane zelen!
Final summation (sto kaze Danny
) za ove pare ne mere bolje, posebno ako se uzima u paketu.
Peace
Moja greska je bila sto sam fon skidao sa punjenja kad vidim da je na display-u puna. Ali nije dok onaj crveni LED ne postane zelen!
Final summation (sto kaze Danny

Peace
Evo kako se radi reset telefona.
http://hardreset.eu/htc_tattoo_hard_res ... et_en.html
http://hardreset.eu/htc_tattoo_hard_res ... et_en.html
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
Jel koristio neko BT handsfree slusalice?
Video sam na prethodnim stranama da je neko pominjao neke Nokia, i da radi...a neko je proporucio Plantronics Voyager 230, ali voyager sa ovom oznakom ne postoji, nego Explorer. Juce sam pokusao da se povezem s tim modelom, ali tattoo nije uspeo da nadje! :S
Jel ima neko pozitivna iskustva sa nekim bt slusalicama koje bi preporucio?
Video sam na prethodnim stranama da je neko pominjao neke Nokia, i da radi...a neko je proporucio Plantronics Voyager 230, ali voyager sa ovom oznakom ne postoji, nego Explorer. Juce sam pokusao da se povezem s tim modelom, ali tattoo nije uspeo da nadje! :S
Jel ima neko pozitivna iskustva sa nekim bt slusalicama koje bi preporucio?
zatoichi, ja sam pričao i moja greška....explorer je u pitanju. ne znam zašto si imao problem, ja sam bio svedok da sasvim normalno radi. Siguran si da si ubo pairing mode na slušalici? Ja inače koristim Nokia BT 503, i za muziku i za priču, mada ću sad malo da ih penzionišem jer mi jedu bateriju, a dobio sam Skullcandy Titan, extra dobre žične in ear bubice sa mikrofonom, koje kidaju.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 18. Jan 2010. 00:55
@mrkixxx
kad otvorim ikonu "usb to pc" ima da se izabere samo htc sync, disk drive, mobile network sharing
znaci samo hocu da kreiraj folder u okviru ikone "Albums" i da tu ubacim moje slicice sa kompa

izvinjavam se sto se javljam ponovo sa istim pitanjem.. kako da udjem u taj data transfer modeDarko_nsaf, povezi se sa kompom u data transfer modu pa onda radi sta ti je volja, tj pravi nove foldere i sl.
kad otvorim ikonu "usb to pc" ima da se izabere samo htc sync, disk drive, mobile network sharing
znaci samo hocu da kreiraj folder u okviru ikone "Albums" i da tu ubacim moje slicice sa kompa

- Luka-70-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33
Darko_nsaf, ukljuci usb u telefon i u kompjuter....izaberi disc drive na telefonu,pa onda idi na my computer na kompu i tu trebas da vidis removable disc kao kada ubacis bilo koji drugi usb...dupli klik i tu kopiraj sa kompjutera ceo folder sa svim slikama...iskljuci posle toga telefon i idi u album na telefonu i videces folder sa slikama