Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
eee zanimaju me neke stvari u vezi ovog telefona N79...planiram da ga kupim ali sam cula da se mng brzo kvari tj da redovno ima neke problemcice ...pa mislim ako je stv tako onda se ne isplati da ga kupujem....pa bih zamolila neke od vas koji ga imaju i koji imaju iskustvo sa njim da mi iskreno kazu kakav je i dal mi se isplati da ga kupim
tnx unapred...

Iako sam ga posle 6 mes nosio u servis na popravku tj zamenu ekrana mislim da je odlican telefon i da pruza mnogo vise nego bilo koji telefon za te pare a ima funkcije kao mnogo skuplji telefoni.Moja preporuka.A za kvarove ne treba da se brine niko ko ga kupi kod ovlascenih prodavaca i ko dobije garanciju od 2 god jer ionako posle tog perioda uglavnom vecina menja telefon .
Da sama sebi odgovorim na pitanje vezano za bug sa GPS-om i update na 32.001 - nema ga, tj. bar ne kod mene
danas sam uspešno update-ovala, za manje od 3-4 minuta i sve radi super 
~JoJo~, slažem se sa de.marko, ovo je jedan sjajan telefon, štaviše mislim da je prošao na tržištu mnogo tiše od drugih telefona u sličnom rangu što se tiče kvaliteta. Ja do sada nisam imala problema sa nikakvim ozbiljnijim kvarovima, i prezadovoljna sam odnosom uloženo-dobijeno. Smatram da nećeš pogrešiti ako ga uzmeš

~JoJo~, slažem se sa de.marko, ovo je jedan sjajan telefon, štaviše mislim da je prošao na tržištu mnogo tiše od drugih telefona u sličnom rangu što se tiče kvaliteta. Ja do sada nisam imala problema sa nikakvim ozbiljnijim kvarovima, i prezadovoljna sam odnosom uloženo-dobijeno. Smatram da nećeš pogrešiti ako ga uzmeš

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
sto se tice ovlascenih servisa,evo moj je posle 15dana u servisu stigao kod mene,nepopravljen
znaci jetra mi se okrenula,da ljudi ne znaju da promene tastaturnu foliju,koja se menja krajnje lako,i za 15min...
terible
zvao sam ih danas i napusio ko male majmune,pa su mi rekli:"DESAVA SE"
ne verujem u kakvoj zemlji mi zivimo...

zvao sam ih danas i napusio ko male majmune,pa su mi rekli:"DESAVA SE"

ne verujem u kakvoj zemlji mi zivimo...
Hvala WUCINAC pomoglo je,(taster 3 + taster * =taster zelena slusalica i paljenje telefona) doduse nisam imao back up ali ipak je proradio, povraticu ostalo, ali mi se desilo na sledece gasenje opet, ja izvadim memo card i on poce da se pali normalno, posle sam vretio memo card isad se i sa njome pali, moguce je da neka aplikacije pravi problem jer zadnjih par dana sam probao dosta programa...Puno Hvala!!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne postoji nikakav program a i navy wheel je predvidjen da radi najvise za kontakte i music player,ne razumem kakva preciznost,to ili radi ili zabaguje ponekad.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Interesantno je da mi je telefon skroz usporio rad i deluje mi da je sve sporiji sa svakim apdejtom softvera.Nisam instalirao puno stvari,mozda 5,6.Cak sam i to sve aninstalirao i opet isto.Kad ga ne diram neko vreme i ode u stend baj,treba mu nekoliko sekundi da se vrati kad pritisnem neki taster.Ista prica je i kad hocu da napisem poruku(doduse ne uvek,svaki treci cetvrti put).
Poslednjih dana sam primetio da kad ga ostavim par sati,on pokusava da se nakaci na net.Na srecu sam ranije stavio da mi trazi sifru pre konekcije,da ne bi slucajno nabio sebi racun.Da nisam to uradio,ko zna kad bi primetio i koliko bi mi para uzelo.Ima li iko ideju sta da radim?Ne znam da li postoji opcija da se ceo softver obrise i instalira potpuno novi?
Poslednjih dana sam primetio da kad ga ostavim par sati,on pokusava da se nakaci na net.Na srecu sam ranije stavio da mi trazi sifru pre konekcije,da ne bi slucajno nabio sebi racun.Da nisam to uradio,ko zna kad bi primetio i koliko bi mi para uzelo.Ima li iko ideju sta da radim?Ne znam da li postoji opcija da se ceo softver obrise i instalira potpuno novi?

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
oxigen, radio si flash u servisu,il te nisam dobro razumeo?Kompletno flesovanje preko boxa nije isto sto i apdejt softvera na recimo istu verziju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey