Koji telefon imate? [2010]
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
mislim da bih trebao da vas obavestim da je moja osamdeset-dvojka otisla bratu u nespretne ruke a ja sam od njega dobio moj stari pouzdani 6230i... tako da znate da cu mozda i odstupati od foruma jer sa 6230i nema price ovde dok se malo ne saberem sa parama i uzmem nesto bolje ... najverovatnije omniuHD cu uzeti ali videcu jos, tako da nisam ni glasao na ovome gore da znate..
- Amf Spyware
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 11:50
Ja koristim sony ericsson k800,i htc tattoo,planiram da kupim sony ericsson satio,za godinu dana.... Kad malo padne cena..
Toliko od mene... 
Edit: Prodao sam htc,i kupio danas samsung......

Edit: Prodao sam htc,i kupio danas samsung......

Poslednja izmena od Amf Spyware u Ned, 31. Jan 2010. 15:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Resio sam da sve svedem na jedan telefon i jednu karticu tako da imam samo 5530 XM ( ostalo sto imam sam dao nekim clanovima porodice, a neki su se pokvarili zbog moje nepaznje ).
Zasad nemam nista u planu osim da stedim za neki pristojan WM telefon kroz 1,5 do 2 godine jer smatram da treba da me Nokia sto duze odsluzi.
Zasad nemam nista u planu osim da stedim za neki pristojan WM telefon kroz 1,5 do 2 godine jer smatram da treba da me Nokia sto duze odsluzi.
Nokia Lumia 630
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djolex, ja sam veliki fan Windows Mobile-a, ali mislim da se lako moze desiti, da ako Micro$oft uskoro ne izbaci WM 7 i ako WM 7 ne bude dovoljno unapredjen, pre svega u oblasti "finger friendlines-a", da kroz 2 godine ispadne da si ti zapravo stedeo za neki Android ili nesto trece
.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
tomas.hokenberi, Ako MS ne izbaci novi WM sa dobrim unapredjenjem ili ga ne "otvori" za zajednicu (sto je skoro pa nemoguce) mogu samo da se slikaju jer Android prosto ih sad i sve vise jede i nastavlja da se siri.Tako da WM i Symb. treba malo vise da pocnu "jesti kacamaka" i da ga stignu.
(govorim o buducem stanju)
(govorim o buducem stanju)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Vec sam glasao a samo da prokomentarisem dosadasnju listu.
Gledam ovo glasanje i ne mogu se nacuditi.Kada sam opisao svoje iskustvo sa kineskim telefonima i kopijama,mnogi su me napadali.Gde su oni sada?Zasto nisu ponosni vlasnici takvih modela i zasto rublika-kineske kopije ima broj 0?Ako su tako dosledni zasto sada pisu o Htc-u,Nokiji,Samsungu i razmisljaju o kupovini upravo modela iz poznath svetskih kompanija a ne razmisljaju ili koriste kinesku N97,Anycool i sl.?Ne volim dvolicnost,jedno pisu,drugo rade.
Gledam ovo glasanje i ne mogu se nacuditi.Kada sam opisao svoje iskustvo sa kineskim telefonima i kopijama,mnogi su me napadali.Gde su oni sada?Zasto nisu ponosni vlasnici takvih modela i zasto rublika-kineske kopije ima broj 0?Ako su tako dosledni zasto sada pisu o Htc-u,Nokiji,Samsungu i razmisljaju o kupovini upravo modela iz poznath svetskih kompanija a ne razmisljaju ili koriste kinesku N97,Anycool i sl.?Ne volim dvolicnost,jedno pisu,drugo rade.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: