Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Trenutno imam samsung D900 i planiram da uzmem samsung star S5230.
Da li postoje radnje koje bi prihvatile zamenu (naravno, uz doplatu) i koje?
I koliko bih dobila za d900?
Star je oko 3,5 godine, sve dobre stvari su tu (originalna kutija, cd, usb, punjac, dobre funkcije telefona), a mane su da je na nekim mestima malo izgreban i to sto se manje-vise brzo prazni (to bi se verovatno resilo zamenom baterije ili punjaca).
Znam da ce cifra biti mala, ali sve znaci.
Da li postoje radnje koje bi prihvatile zamenu (naravno, uz doplatu) i koje?
I koliko bih dobila za d900?
Star je oko 3,5 godine, sve dobre stvari su tu (originalna kutija, cd, usb, punjac, dobre funkcije telefona), a mane su da je na nekim mestima malo izgreban i to sto se manje-vise brzo prazni (to bi se verovatno resilo zamenom baterije ili punjaca).
Znam da ce cifra biti mala, ali sve znaci.

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
lane dobices neku sicu za taj telefon (ako neko uopste i hoce da ti zameni ili odkupi) tako da je moja preporuka da ga ostavis po strani kao sekundarni telefon za -nedaj Boze i skupis novac za S5230. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 31. Jan 2010. 13:33
Mozda mozes dobiti 200 din za kinesku masku i to je to. Neverujem da izgrebana tastatura treba serviserima, a posto je imao tretman u ves masini ne moze se nista od elektronike iskoristiti.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Izvini ali zašto bi neko dao 150 eura za telefon sa polomljenim staklom pa onda još 100+ eura na zamenu, kada na oglasima može da kupi za 300 eura bez takvih problema. I još ne mora da gubi vreme na traženje servisa koji je uopšte u mogućnosti da odradi to.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Godzilla, ako je staklo puklo onda je vrlo verovatno da je i ostatak maske u najmanju ruku izgreban pa mu i to debelo spusta cenu. Ja licno kad bih kupovao takav telefon ne bih ni u najludjim snovima dao vise od 100 evrica... A ako ti se bas zuri da ga utopis Arsene, onda idi na cifru koju ti je MilančeBGD rekao.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 22:44
- Kontakt:
Drugar zeli da proda N95, star oko dve godine, softverski sve radi, ali je maska izgrebana i to poprilicno. Kada mu je ispao fon na beton, zgazio ga je i izgrebao celu desnu stranu maske, poprilicno duboko.
Ostalo sve radi kako treba. Koliko bi mogao da dobije? Onako, otprilike.
Ostalo sve radi kako treba. Koliko bi mogao da dobije? Onako, otprilike.
"You either die as a hero, or you live long enough to see yourself become a villain."