ja bez haka nisam mogao da zivim, hteo sam da prodam telefon

leki_bgd, ma ovo nije iskustvo, samo pracenje tudjih uputstava, i koriscenje tudjeg truda

! Kod mene nema nekog posebnog pomaka sem da mi se popravila jedina nekorektnost koju sam imao na telefonu a to je da se telefon zabaguje kad udjem u applications na par sekundi ali se zato sada izgubila opcija za offline mod kada odem u options ! Bagovi koji su pominjani kod drugih ljudi meni nisu poznati ! Sve ostalo je apsolutno isto kao i pre update-a ! Ako je neko uspeo da uradi nesto sa hakovanjem nek nam javi ! Hvala unapred !
 ! Kod mene nema nekog posebnog pomaka sem da mi se popravila jedina nekorektnost koju sam imao na telefonu a to je da se telefon zabaguje kad udjem u applications na par sekundi ali se zato sada izgubila opcija za offline mod kada odem u options ! Bagovi koji su pominjani kod drugih ljudi meni nisu poznati ! Sve ostalo je apsolutno isto kao i pre update-a ! Ako je neko uspeo da uradi nesto sa hakovanjem nek nam javi ! Hvala unapred ! !
 !

!!!
 !!! 

Iako su u pravilnim folderima, vratio sam ih, ali samo u downloads... Ako neka zna šta da uradim da ih vratim tu, neka mi kaže =)
 Iako su u pravilnim folderima, vratio sam ih, ali samo u downloads... Ako neka zna šta da uradim da ih vratim tu, neka mi kaže =)

. . .Drugo, kada recimo imam widzete na ekranu, i radim neshto u meniju, vratim se na pochetni ekran, opet ispishe "Ucitavanje sadrzaja" i fazon treba mu jedno 5-6 sekudni da vrati widzete. To se pre nije deshavalo. I treca stvar, mozda naj nebitnija, u Muzichkom plejeru Album art, tj. ona slika izvodjacha, albuma itd. fazon je u rezoluciji tako dobroj, da se vide kockice
 . . .Drugo, kada recimo imam widzete na ekranu, i radim neshto u meniju, vratim se na pochetni ekran, opet ispishe "Ucitavanje sadrzaja" i fazon treba mu jedno 5-6 sekudni da vrati widzete. To se pre nije deshavalo. I treca stvar, mozda naj nebitnija, u Muzichkom plejeru Album art, tj. ona slika izvodjacha, albuma itd. fazon je u rezoluciji tako dobroj, da se vide kockice   . . . I pre je bila ne toliko bistra ta slika, ali sad je bash ono. . . Losha. Ljudi molim vas pomagajte, dajte da reshimo ovo, pa da nastavim da volim opet moju Nokiu, sad me strashno nervira, jer ne znam shta vishe da radim. . . Poz
 . . . I pre je bila ne toliko bistra ta slika, ali sad je bash ono. . . Losha. Ljudi molim vas pomagajte, dajte da reshimo ovo, pa da nastavim da volim opet moju Nokiu, sad me strashno nervira, jer ne znam shta vishe da radim. . . Poz

Verovaću ti tek kad pobrišeš sve oglase za prodaju N97...Mirko BGD napisao:konacno volim moju n97

. Hvala tebi i Nikolini,sada mogu da ici na spavanje
. Hvala tebi i Nikolini,sada mogu da ici na spavanje  )).
)). ))...a to da mi non-stop treperi poruka pored baterije,to je radio cim sam ubacio karticu a ona je bila prazna,bez poruka....i da li ima neko neki posao da bi mogao otplatiti N97 hehe
))...a to da mi non-stop treperi poruka pored baterije,to je radio cim sam ubacio karticu a ona je bila prazna,bez poruka....i da li ima neko neki posao da bi mogao otplatiti N97 hehe  ))).
))).