HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Source
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Feb 2010. 00:51

Post od Source »

Ah da, ne koristim nijedan drugi program, barem ne da sam ja instalirao za poruke :D. Kada procitam poruku ona notifikacija 'ne defaultna' ostane, i moram da stisnem clear. A kada onemogucim u SMS notification, ne iskace ni jedan ni drugi. Stvarno nemam pojma koji je djavo...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Slusaj idi na celar data,a to ti se nalazi u opcije,aplikacije i menadzer aplikacija...Nadji program za poruke i sve aplikacije gde pise google i broswer...To ti je kao da brises program,samo idi clear data.Trebalo bi da pomogne.

Source
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Source »

Probao sa clear data, nije uspelo, opet oboje iskace... WTF jbt, nije da mi smeta funkcionalnosti, ali me smara do jaja, em 2 puta vibrira mesto jednom, em ne znam zasto :(

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ivan Cirkovic napisao:Sto se tice WIFI konekcije bitne su sledece stvari...
Mali off, samo da ispravim neke stvari.
1. Uređaj neće biti spojen ako se ne unese tačna lozinka jer se dodela IP adrese dešava tek nakon tačnog unosa.
2. 6. i 11. kanal su najčešće u upotrebi, u zavisnosti od wifi gužve u komšiluku treba odabrati kanal koji ne koristi ni jedan od "komšijskih" AP-a u dometu i poigrati se koji eventualno radi najbolje. Niži kanal obezbeđuje nešto veći domet u odnosu na više kanale. Standard podrazumeva 13 kanala a ako na vašem dragom "Tatuu" uđete u Settings>Wireless controls>Wi-Fi settings>pa Menu taster-Advanced>Regulatory domen - videćete da može da se izabere i 14 kanala (14. kanal je dodat za japansko tržište). ;)
3. Ukoliko ruter ili AP dozvoljavaju i ako wifi koristite isključivo za internet, bolje je izabrati 802.11A ili B standard jer stabilnije rade, manje su oscilacije i kašnjenje. Doduše, noviji ruteri sa skromnijim opcijama uglavnom nemaju mogućnost selektivnog odabira samo jednog standarda a neki čak i ne podržavaju konkretno 802.11A već je on implementiran kroz B/G standard.

Toliko od mene! :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Source

Koliko sam ja video na slici tebi iskace notifikacija u obliku nekog sajta?Jedino resenje ti je da formatiras sd karticu i da resetujes telefon,jer jos uvek nema drugog resenja :( Probaj da najdes na pretrazivacu da li jos neko ima taj problem i kako ukloniti taj sajt u pozadini koji ti izbacuje zasebno notifikaciju kada ti stigne poruka.Koliko sam ja skapirao to je sajt za besplatno slanje poruka :D Probaj da formatiras karticu,pa posle javi sta si uradio.Ako to ne uspe onda formatiraj i telefon i vrati ga na fabricka podesavanja.

Source
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Source »

Jel ima neko ideju za moj problem ljudi? Stvarno me izludjuje, a ne formatira mi se bas.. Jedino jos na HTC sajt da postavim.. :smutny:

edit: ne znam, videcu jos na htc forumima.. ako to ne uspe, znam sta mi je ciniti.. :(

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Poskidaj sve programcice koje imas na hard.Formatiraj karticu i polako sve iz pocetka instaliraj i podesavaj...Ako imas sve spremno nece ti trebati vise od sat vremena da nasminkas i iskonfigurises...ali naravno pre toga pogledaj na forumima.Kucaj tipa problem with htc wadjo notifications...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@ SOURCE - da nisi pretplacen za neki servis kod Telekoma ili si se prijavio preko neta negde?! (oni IQ testovi i sl.)
imas u settingsu opciju application pa menage application... vidi tu izbrisi sve sto ne koristis, sto ti je sumnjivo, ne moras da formatiras ceo telefon ili karticu, mada ako ti to ne uspe odrati ceo reset...poz :wink: :wink: :wink:

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Zna li neko kako da aktiviram Cell info displey?To jest opciju da mi ispise u kom se gradu nalazim kao na starim telefonima?Ima opcija u settings-call settings cell broadcast i ne znam da li sam treba da unesem parametre ili ce ih sam ucitati?Ako je neko cackao oko ovoga i ako neko ima ispisano na telefonu u kom je gradu neka se javi...

mimica85lo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Feb 2010. 19:26

Post od mimica85lo »

citala sam sta ste ranije pisali vezano za mms na htc tattoo, pokusala i ne radi....koristim Vip prepaid karticu u njemu i nije mi jasno zasto ne salje a prima mms?Moze mala pomoc oko toga?

Kako da podesim mail npr yahoo da mi stize na htc tattoo? slabo se nesto snalazim. da li postoji mogucnost da se ubace zvuci za notifikaciju npr iz kompa?

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Sto se tice mail-a probaj sledeca podesavanja:

Incoming mail server settings

* POP server: plus.pop.mail.yahoo.com
* Use SSL
* Port: 995

Outgoing mail server (SMTP) settings

* SMTP server: plus.smtp.mail.yahoo.com
* Use SSL
* Port: 465
* Use authentication

Zvukovi mogu da se ubace na sledeci nacin:
Napravis na sd kartici folder media i u njemu tri foldera zasebno audio,notification i alarm.U sva tri foldera ubacujes melodije koje ces za zvono...Nakon toga restartuj telefoni u opcijama za odabir zvona poruka,poziva i alarma ce ti se pojaviti melodije koje si ubacila...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

mimica85lo, sve stoji sto ti je Ivan Cirkovic napisao, osim sto moram da napomenem da svoj Yahoo moras promeniti u podesavanjima na Yahoo Asia,jer jedino ta verzija podrzava pesplatan POP forwarding.

mistik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jan 2010. 19:41

Post od mistik »

imam mali problem sa telefoncicem, tj. nikako da podesim da mi zasvetli ekran kad mi stigne poruka...tacnije, kad su mi iskljuceni zvono i vibracija, nikako mi nece signalizirati da je poruka stigla, osim sto ce mi sevati zelena lampica, sto je gotovo neprimetno, jer je stvarno neupadljiva.
pretpostavljam da je pitanje glupo al ja vec neko vreme muku mucim da to podesim :oops:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

problem je u tome sto cim se ugasi svetlo on se zakljuca i u tom slucaju ne pali svetlo ili sl... :wink: :wink: :wink:

Source
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Source »

Ljudi, apsolutno nista ne znam sta da radim vise, izgleda da ce format da ide... I ono je SMS, samo sam poslao poruku sa www.wadja.com, ali je tako i kad mi neko posalje. Kako se cuvaju aplikacije onda?

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Najjaca provala bi bila da ti ostane to i posle uradjenog formatiranja :D Pa cepni mu format i najsigurniji si sto se toga tice,a i ocisti ces telefon od gluposti...

mio8drag
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Feb 2010. 14:53

Post od mio8drag »

Da li nekom iskace R na tattoo, kao kad si u romingu, a to je nemoguce jer ti prva tri meseca roming nije dozvoljen ??????

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Mistik, skini Handcent sms i u njegovim podesavanjima stikliraj popup, to ce ti buditi ekran...

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

U januarskom broju mobitecha sam citao pljuvanje o tome kako HTC tattoo(kod njih se zove tatoo sa jednim t) ima katastrofalan prikaz youtube-a pa me iznerviralo to kako ti vajni poznavaoci telefona tako lako pljuju po necemu a pojma nemaju. Nigde ne pominjuci da je default prikaz u pitanju, no ocigledno nisu znali za caku, jer su tupsoni koji svoj posao ne rade kako treba a urednik tolerise jer ni on ne zna o cemu se radi. A jos pri tom daju vipov cenovnik od pre 2 meseca i dezinormisu ljude... .c.c.c...
Evo malog "tip"a kad je kvalitet prikaza clipa sa youtube-a u pitanju, iskusni korisnici sigurno znaju za caku, ali ovo je za nove ili neiskusne korisnike po meni izuzetno funkcionalnog telefona. Dakle, kad ucitavate clip sa youtube-a, pritisnite "menu" dugme, pa na ekranu stisnite "more" pa "watch in high quality". E sad, ima li razlike?! Drasticne... pri tom, vreme download-a nije bitno vece. Nadam se da sam mozda neke razocarane korisnike Tattoo-a koji nisu znali za ovo malkice obradovao :)). pozdrav

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

mio8drag

Meni se pre neki dan pojavilo slovo R pored signala i odmah sam skocio da proverim u podesavanjima opcije za roaming,ali naravno bile su iskljucene :unsure: Tako da ne znam zasto se pojavilo,ali gasio sam telefon i palio i jos uvek je stajalo...Samo je nestalo!Mislim da je to do VIP-a...

Jorda

Ja koristim Handcent sms i mnogo je dobar.Ima da se podesi bas sve u njemu...Sve preporuke!

Edit:
vylota

Iskreno da ti kazem da su svi u Cacku pljuvali po HTC telefonima i izmisljali price kako je to Hitachi proizvodjac hardiskova :D Sto nema veze sa mozgom...Ja sam prezadovoljan sa telefonom i samom markom HTC.Mislim da je Android OS buducnost dok opet ne iskoci nesto novo!Sto se tice highquality licno si me obradovao,jer nisam ni znao da ima ta opcija :unsure: :lol: :D :wink:

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Odgovori