HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mali off, samo da ispravim neke stvari.Ivan Cirkovic napisao:Sto se tice WIFI konekcije bitne su sledece stvari...
1. Uređaj neće biti spojen ako se ne unese tačna lozinka jer se dodela IP adrese dešava tek nakon tačnog unosa.
2. 6. i 11. kanal su najčešće u upotrebi, u zavisnosti od wifi gužve u komšiluku treba odabrati kanal koji ne koristi ni jedan od "komšijskih" AP-a u dometu i poigrati se koji eventualno radi najbolje. Niži kanal obezbeđuje nešto veći domet u odnosu na više kanale. Standard podrazumeva 13 kanala a ako na vašem dragom "Tatuu" uđete u Settings>Wireless controls>Wi-Fi settings>pa Menu taster-Advanced>Regulatory domen - videćete da može da se izabere i 14 kanala (14. kanal je dodat za japansko tržište).

3. Ukoliko ruter ili AP dozvoljavaju i ako wifi koristite isključivo za internet, bolje je izabrati 802.11A ili B standard jer stabilnije rade, manje su oscilacije i kašnjenje. Doduše, noviji ruteri sa skromnijim opcijama uglavnom nemaju mogućnost selektivnog odabira samo jednog standarda a neki čak i ne podržavaju konkretno 802.11A već je on implementiran kroz B/G standard.
Toliko od mene!

● PRAVILA FORUMA ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Source
Koliko sam ja video na slici tebi iskace notifikacija u obliku nekog sajta?Jedino resenje ti je da formatiras sd karticu i da resetujes telefon,jer jos uvek nema drugog resenja
Probaj da najdes na pretrazivacu da li jos neko ima taj problem i kako ukloniti taj sajt u pozadini koji ti izbacuje zasebno notifikaciju kada ti stigne poruka.Koliko sam ja skapirao to je sajt za besplatno slanje poruka
Probaj da formatiras karticu,pa posle javi sta si uradio.Ako to ne uspe onda formatiraj i telefon i vrati ga na fabricka podesavanja.
Koliko sam ja video na slici tebi iskace notifikacija u obliku nekog sajta?Jedino resenje ti je da formatiras sd karticu i da resetujes telefon,jer jos uvek nema drugog resenja

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
@ SOURCE - da nisi pretplacen za neki servis kod Telekoma ili si se prijavio preko neta negde?! (oni IQ testovi i sl.)
imas u settingsu opciju application pa menage application... vidi tu izbrisi sve sto ne koristis, sto ti je sumnjivo, ne moras da formatiras ceo telefon ili karticu, mada ako ti to ne uspe odrati ceo reset...poz

imas u settingsu opciju application pa menage application... vidi tu izbrisi sve sto ne koristis, sto ti je sumnjivo, ne moras da formatiras ceo telefon ili karticu, mada ako ti to ne uspe odrati ceo reset...poz

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Zna li neko kako da aktiviram Cell info displey?To jest opciju da mi ispise u kom se gradu nalazim kao na starim telefonima?Ima opcija u settings-call settings cell broadcast i ne znam da li sam treba da unesem parametre ili ce ih sam ucitati?Ako je neko cackao oko ovoga i ako neko ima ispisano na telefonu u kom je gradu neka se javi...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 10. Feb 2010. 19:26
citala sam sta ste ranije pisali vezano za mms na htc tattoo, pokusala i ne radi....koristim Vip prepaid karticu u njemu i nije mi jasno zasto ne salje a prima mms?Moze mala pomoc oko toga?
Kako da podesim mail npr yahoo da mi stize na htc tattoo? slabo se nesto snalazim. da li postoji mogucnost da se ubace zvuci za notifikaciju npr iz kompa?
Kako da podesim mail npr yahoo da mi stize na htc tattoo? slabo se nesto snalazim. da li postoji mogucnost da se ubace zvuci za notifikaciju npr iz kompa?
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Sto se tice mail-a probaj sledeca podesavanja:
Incoming mail server settings
* POP server: plus.pop.mail.yahoo.com
* Use SSL
* Port: 995
Outgoing mail server (SMTP) settings
* SMTP server: plus.smtp.mail.yahoo.com
* Use SSL
* Port: 465
* Use authentication
Zvukovi mogu da se ubace na sledeci nacin:
Napravis na sd kartici folder media i u njemu tri foldera zasebno audio,notification i alarm.U sva tri foldera ubacujes melodije koje ces za zvono...Nakon toga restartuj telefoni u opcijama za odabir zvona poruka,poziva i alarma ce ti se pojaviti melodije koje si ubacila...
Incoming mail server settings
* POP server: plus.pop.mail.yahoo.com
* Use SSL
* Port: 995
Outgoing mail server (SMTP) settings
* SMTP server: plus.smtp.mail.yahoo.com
* Use SSL
* Port: 465
* Use authentication
Zvukovi mogu da se ubace na sledeci nacin:
Napravis na sd kartici folder media i u njemu tri foldera zasebno audio,notification i alarm.U sva tri foldera ubacujes melodije koje ces za zvono...Nakon toga restartuj telefoni u opcijama za odabir zvona poruka,poziva i alarma ce ti se pojaviti melodije koje si ubacila...
imam mali problem sa telefoncicem, tj. nikako da podesim da mi zasvetli ekran kad mi stigne poruka...tacnije, kad su mi iskljuceni zvono i vibracija, nikako mi nece signalizirati da je poruka stigla, osim sto ce mi sevati zelena lampica, sto je gotovo neprimetno, jer je stvarno neupadljiva.
pretpostavljam da je pitanje glupo al ja vec neko vreme muku mucim da to podesim
pretpostavljam da je pitanje glupo al ja vec neko vreme muku mucim da to podesim

Ljudi, apsolutno nista ne znam sta da radim vise, izgleda da ce format da ide... I ono je SMS, samo sam poslao poruku sa www.wadja.com, ali je tako i kad mi neko posalje. Kako se cuvaju aplikacije onda?
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
U januarskom broju mobitecha sam citao pljuvanje o tome kako HTC tattoo(kod njih se zove tatoo sa jednim t) ima katastrofalan prikaz youtube-a pa me iznerviralo to kako ti vajni poznavaoci telefona tako lako pljuju po necemu a pojma nemaju. Nigde ne pominjuci da je default prikaz u pitanju, no ocigledno nisu znali za caku, jer su tupsoni koji svoj posao ne rade kako treba a urednik tolerise jer ni on ne zna o cemu se radi. A jos pri tom daju vipov cenovnik od pre 2 meseca i dezinormisu ljude... .c.c.c...
Evo malog "tip"a kad je kvalitet prikaza clipa sa youtube-a u pitanju, iskusni korisnici sigurno znaju za caku, ali ovo je za nove ili neiskusne korisnike po meni izuzetno funkcionalnog telefona. Dakle, kad ucitavate clip sa youtube-a, pritisnite "menu" dugme, pa na ekranu stisnite "more" pa "watch in high quality". E sad, ima li razlike?! Drasticne... pri tom, vreme download-a nije bitno vece. Nadam se da sam mozda neke razocarane korisnike Tattoo-a koji nisu znali za ovo malkice obradovao
). pozdrav
Evo malog "tip"a kad je kvalitet prikaza clipa sa youtube-a u pitanju, iskusni korisnici sigurno znaju za caku, ali ovo je za nove ili neiskusne korisnike po meni izuzetno funkcionalnog telefona. Dakle, kad ucitavate clip sa youtube-a, pritisnite "menu" dugme, pa na ekranu stisnite "more" pa "watch in high quality". E sad, ima li razlike?! Drasticne... pri tom, vreme download-a nije bitno vece. Nadam se da sam mozda neke razocarane korisnike Tattoo-a koji nisu znali za ovo malkice obradovao

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
mio8drag
Meni se pre neki dan pojavilo slovo R pored signala i odmah sam skocio da proverim u podesavanjima opcije za roaming,ali naravno bile su iskljucene
Tako da ne znam zasto se pojavilo,ali gasio sam telefon i palio i jos uvek je stajalo...Samo je nestalo!Mislim da je to do VIP-a...
Jorda
Ja koristim Handcent sms i mnogo je dobar.Ima da se podesi bas sve u njemu...Sve preporuke!
Edit:
vylota
Iskreno da ti kazem da su svi u Cacku pljuvali po HTC telefonima i izmisljali price kako je to Hitachi proizvodjac hardiskova
Sto nema veze sa mozgom...Ja sam prezadovoljan sa telefonom i samom markom HTC.Mislim da je Android OS buducnost dok opet ne iskoci nesto novo!Sto se tice highquality licno si me obradovao,jer nisam ni znao da ima ta opcija

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Meni se pre neki dan pojavilo slovo R pored signala i odmah sam skocio da proverim u podesavanjima opcije za roaming,ali naravno bile su iskljucene

Jorda
Ja koristim Handcent sms i mnogo je dobar.Ima da se podesi bas sve u njemu...Sve preporuke!
Edit:
vylota
Iskreno da ti kazem da su svi u Cacku pljuvali po HTC telefonima i izmisljali price kako je to Hitachi proizvodjac hardiskova

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora