MTS novosti
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mezzano, jedna od sluzbenica na standu je imala zanimljiv dekolte, tako da je sveukupno to bilo jedna prijatna aktivacija.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
ma iskljucili su lesinari taj servis, da bi mi nazvali operatera a oni ti uzeli 10din.... znaci toliki promet imaju i hoce jos ovaj jadni narod da pljackaju 
Ja imam aktiviran sms dodatak od 300 poruka koji kosta 220din.. oni meni vec 3 meseca naplacuju 300 din umesto 220.. i isao sam da se zalim, ali kazu da je sve u redu.. u Indjiji u poslovnici rade klasicni amateri, koji kad sam im rekao za taj sms dodatak upitali su se "sta je to hmmm"
Znaci tako pizdim, svaki mesec mi uzmu po 100 din

Ja imam aktiviran sms dodatak od 300 poruka koji kosta 220din.. oni meni vec 3 meseca naplacuju 300 din umesto 220.. i isao sam da se zalim, ali kazu da je sve u redu.. u Indjiji u poslovnici rade klasicni amateri, koji kad sam im rekao za taj sms dodatak upitali su se "sta je to hmmm"
Znaci tako pizdim, svaki mesec mi uzmu po 100 din

- tomas.hokenberi
- Moderator
darkonda, 300 SMS-ova je 210 din bez PDV-a i dodatnog poreza na upotrebu mobilnog telefona. Sa PDV-om i dodatnim porezima je to ~272 din.
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=22441&Type=1
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=22441&Type=1
*Napomena: Cene su prikazane bez uračunatog PDV-a i poreza na upotrebu mobilnog telefona.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
znam to, ali oni sa zadnje strane stave da taj dodatak kosta 300 din, i onda za tih 300 din uzimaju porez 28% i meni taj dodatak izadje 384 dinara=300 poruka. A drzim sad u ruci i bratov racun, njemu su 600 poruka naplatili korektno, 330 din, i njemu racun izadje 30 din veci, a on ima 600 poruka.. I sad nosim oba racuna u mts, ako mi ne sto ne rese raskidam ugovor! a morace da mi vrate zadnja 3 meseca sto uzimaju po 120 vise, nije mi stalo do tih para, ali pre cu dati onom prosjaku na ulici nego njima!!!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
U mesecu ljubavi i dva telefona!
12.02.2010
Obradujte voljenu osobu novim telefonom!
Kako bi sa dragom osobom opušteno razgovarali iskoristite jedinstvenu priliku da dva telefona kupite za jedan dinar.
I ne samo to - nudimo vam specijalan poklon!
Imate mogućnost da sa dragom osobom razgovarate sa popustom od 99% prvih 12 meseci!
Posetite naša prodajna mesta do 31. marta i izaberite Samsung E1107, Samsung E1120 ili Samsung E2100 uz neki od postpaid tarifnih profila Bel, Mix ili Fresh sa ugovornom obavezom od 24 meseca.
Telekom Srbija zadržava pravo promena uslova Kampanje.
LinkUslovi promocije
Kako bi sa dragom osobom opušteno razgovarali iskoristite jedinstvenu priliku da dva telefona kupite za 1 dinar*, dve SIM kartice od 2 dinara* i razgovarate sa popustom od 99% prvih 12 meseci!
Pravo na popust stičete nakon istrošenih minuta koji su uključeni u cenu mesečne pretplate za izabrani profil.
Ukoliko se odlučite da iskoristite povoljnosti, koje se nude u okviru kampanje za Dan zaljubljenih, nemate pravo definisanja F&F brojeva kao ni pravo na aktivaciju usluge Omiljeni broj.
U toku trajanja ugovornog perioda možete menjati tarifni profil u okviru BEL, FRESH i MIX tarifa, s tim da nemate mogućnost izbora MY BEL i SPORT BEL tarifnog profila.
Ugovor mogu zaključiti novi postpaid korisnici, korisnici koji izvrše prelazak sa prepaida na postpaid kao i postojeći postpaid korisnici koji nisu vezani ugovornom obavezom.
* Cene su prikazane sa uračunatim PDV-om.
Napomena: Telekom Srbija zadržava pravo promena uslova Kampanje.
Haha, uzeli najgore iz Telenorove i VIPove kampanje i stavili kao ponudu na ograniceno vreme
I jos se gubi pravo na F&F.
Jos da u anexu stoji da bilo ko od njihovih salterskih radnika/prodavaca/stagoddasu ima pravo da dodje na vasu adresu i da vas samara do iznemoglosti ako ne iskoristi svih 6h pauze koliko im sleduje po radnom danu...

Jos da u anexu stoji da bilo ko od njihovih salterskih radnika/prodavaca/stagoddasu ima pravo da dodje na vasu adresu i da vas samara do iznemoglosti ako ne iskoristi svih 6h pauze koliko im sleduje po radnom danu...
Pre bi dao pare za vip 112 nego za ove smorsunge sa ovim samo doticnu dragu nam personu mozemo da nateramo da nam stiklu zabije u pozadinu 
ovo vise nije ni jadno ovo je ponizavajuce nadam se da niko nije smako se sa pamec da ovo uzme a kao li da ode na dvogodisnju robiju
Pre i oko nove godine i praznika racunajte od sv nikole pa do kraja januara s vremena na vreme isao sam do poslovnice i nikada nista .
Jjuce reko da vidim sta ima bar od nokije kad ono prizor jeziv avatinjski u stelazi sem stakla i kutija nema nista cak ni lg za 066 nema cak ni se 700 koji je onako ko siroce stajo u gore napomenutom perijodu, pitam sto bre to tako kaze neki lik koji me nije ni primetio da sam usao ( a ja jedvo udjem kroz njihova vrata
) ocekujemo veliku akciju do kraja meseca tako da navratim iza 15 i evo sad ovde citamo sta je to i sta nas moze zadesiti .
Nikom nezelim da neradi ili da ostane pez posla ali sa ovakim nakaradnim i do zla boga odnosom prema korisnicima u slucaju privatizacije telekoma ma kad bila ja da sam radnik veoma bi se zapitao sta ce biti sa mojim radnim mestom .

ovo vise nije ni jadno ovo je ponizavajuce nadam se da niko nije smako se sa pamec da ovo uzme a kao li da ode na dvogodisnju robiju

Pre i oko nove godine i praznika racunajte od sv nikole pa do kraja januara s vremena na vreme isao sam do poslovnice i nikada nista .
Jjuce reko da vidim sta ima bar od nokije kad ono prizor jeziv avatinjski u stelazi sem stakla i kutija nema nista cak ni lg za 066 nema cak ni se 700 koji je onako ko siroce stajo u gore napomenutom perijodu, pitam sto bre to tako kaze neki lik koji me nije ni primetio da sam usao ( a ja jedvo udjem kroz njihova vrata

Nikom nezelim da neradi ili da ostane pez posla ali sa ovakim nakaradnim i do zla boga odnosom prema korisnicima u slucaju privatizacije telekoma ma kad bila ja da sam radnik veoma bi se zapitao sta ce biti sa mojim radnim mestom .
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Nadam se da ta akcija nece biti "velika" i "primamljiva" kao i ova, jer ce ljudi u tolikom broju pohrliti u mt:s poslovnice da Nokia, SE i Samsung nece stici da proizvedu toliko telfona koliko ce zahteva biti podneto...sigi napisao: ocekujemo veliku akciju do kraja meseca tako da navratim iza 15 i evo sad ovde citamo sta je to i sta nas moze zadesiti .

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Hteo bih da kupim mts karticu i cisto da probma njihovu mrezu i promocije i ostale stvari pa me intreresuje neka preporuka sa vase strane sto se tice izbora paketa(naravno mislim na plati-pa-klati pakete)...Zapravo treba mi neki paket koji ce imati besplatne megabite za net a sto se otalog tice da budu neke korektne cene za razgovor i SMS (ne mora besplatne minute i sms da daju samo da nisu preskupi) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
onda uzmi kontrolu troskova.
hibrid izmedju prepaida i postpaida gde za 543 din mesecno dobijas 1000din kredita koje trosis na sta hoces i 66mb za surf.
sms kosta oko 85 para, isto toliko i mms, a minut nije nista skuplji nego na vecini ostalih paketa, uspostava 3,90, minut 6,60, sve to plus porezi. pritom, sa mts mrezom nocu od 22 do jutra u 8h, kao i ceo vikend (dakle od petka uvece do ponedeljka ujutru) pricas po ceni od 66 para plus porezi (znaci isto kao sms). obracunski interval je 1min.
pritom je provera ista kao na prepaidu, dakle *100# za kredit, *105# za megabajte (izrazeno je u kb), a *108# za bonus, posto i za kontrolu troskova trenutno vazi ono dopuni 500, dobices 500 u mrezi.
sve sto ne potrosis osim megabajta prenosi se u sledeci mesec, megabajte dobijas nove, a na kredit se dodaje 1000 kinti.
trenutno je po mom misljenju ovo najbolja tarifa, u svakom momentu znas koliko si potrosio i koliko imas jos na racunu.
hibrid izmedju prepaida i postpaida gde za 543 din mesecno dobijas 1000din kredita koje trosis na sta hoces i 66mb za surf.
sms kosta oko 85 para, isto toliko i mms, a minut nije nista skuplji nego na vecini ostalih paketa, uspostava 3,90, minut 6,60, sve to plus porezi. pritom, sa mts mrezom nocu od 22 do jutra u 8h, kao i ceo vikend (dakle od petka uvece do ponedeljka ujutru) pricas po ceni od 66 para plus porezi (znaci isto kao sms). obracunski interval je 1min.
pritom je provera ista kao na prepaidu, dakle *100# za kredit, *105# za megabajte (izrazeno je u kb), a *108# za bonus, posto i za kontrolu troskova trenutno vazi ono dopuni 500, dobices 500 u mrezi.
sve sto ne potrosis osim megabajta prenosi se u sledeci mesec, megabajte dobijas nove, a na kredit se dodaje 1000 kinti.
trenutno je po mom misljenju ovo najbolja tarifa, u svakom momentu znas koliko si potrosio i koliko imas jos na racunu.
::luv phonez::
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Znam za tu ponudu i jeste trenutno najbolja ali meni ne odgovara jer je na principu post-peida a vec imam kod telenora post peid proj tako da mi to ne bi odgovaralo.Interesuje me iskljucivo pre-paid(kao sto rekoh plati-pa-klati) i njegovi paketi.Desavace mi se da po 2-3 meseca ne uplatim kredit na tu karticu i eto zato mi ne odgovara kontrola troskova kao ni jedan drugi post peid. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tomas.hokenberi
- Moderator
dimi89, probaj mts 066 prepaid broj, uz njega, za 200 din + porez, stize inicijalnih 66MB za gprs (i 200 din kredita).
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
U pitanju je akcija sa paketom cd "Miligram" i interesuje me,da li je poklon od 2010 sms poruka u nacionalnim mrezama ili samo za mts mrezu?Dobijam kontradiktorne informacije pa mi nije jasno sta je istina?Mts obmanjuje javnost:Na sajtu pise da kredit od 2010 din vazi za net i sms a vazio je i za razgovor a za uplatu od 200 din pise da se dobija 2010 sms poruka u mts mrezi.Sada se prica da je promenjeno i vazi u nacionalnim mrezama.Poz
LG G2 Black,16GB