^ podrzavam gore receno i slazem se sa
tomas.hokenberi
Desilo se i meni da pozelim u par navrata da, eto, posle duzeg koriscenja ubacim i ja taj 6.5 o kome pricaju iako jos uvek nije official i verovala ili ne
jaco, imala sam ga citavih par sati.
Fino sve to lepo izgleda, estetski daleko lepse od 6.1 recimo ali je ta verzija (btw, najvise hvaljen 'cooked' 6.5 rom na svim stranim forumima, da ne pominjem ime skontaces uz malo google-a) iako toliko hvaljena, daleeeeeeko nestabilnija od oficijalnog 6.1.
Meni je touchscreen recimo bilo skoro pa duplo neposlusniji, sporiji je rom od 6.1, za par sati koriscenja pronadjoh par nekih bagova jos (secam se da je jedan bio vezan za Mouse bez koga ne mogu da funkcionisem), neki fantomski kvadratic na sred ekrana koji se sam od sebe pojavi i izgubi itd, itd.
Moja preporuka - ostani na 6.1 dok ne izbace neki oficijalni 6.5 ili sta vec spremaju, a spremaju nesto samo se ceka trenutak

Ili pak probaj sa vise verzija, ne znam.. ja se vise ne vracam, 6.1 + 3.5.3 Shell + UI interface, radi kao sat jaaaaako dugo i posle puno isprobavanja i iznalazenja dobitne softverske kombinacije