W950i
					Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
	Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Imam problem sa w950 sa mrezom, npr kad je u njemu vip kartica domet je extra uvek, i onda ubacim mts-ovu karticu i nece skoro uopste da ima domet, ili 1 crta ili emergency call only, i onda ubacim drugu mts-ovu karticu, i radi super isto kao sa vip-ovom sto radi super, e sad u cemu je problem i jel moze da se resi, a ne bi da menjam karticu... a inace ta kartica sto nece da radi u ovom telefonu u nekom drugom radi super...

Zaista neobičan problem, ali nije isključeno da će jedino rešenje biti stvarno zamena kartice. Možda je oštećena. Ja na w950 sa 3-4-5 kartica nisam naleteo an tako nešto, ali koliko vidim pokrio si sve ostalo što bi mi palo na pamet, a zamena kartice i nije neki trošak.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
						Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Nikola031
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
kostadin, kako ti ne vidi telefon memoriju u fajl menadzeru? Jel ne moze da je otvori ili pokazuje da memorija nije umetnuta?
Par stvari koje mozes da probas:
- Instaliraj neki file manager, npr xplore, i pogledaj vidi li on memoriju.
- Nakaci telefon kao mass storage na komp i vidi jel prikazuje memoriju.
Ako to ne pomogne onda jedino hard reset ili zamena sw ili servis.

Par stvari koje mozes da probas:
- Instaliraj neki file manager, npr xplore, i pogledaj vidi li on memoriju.
- Nakaci telefon kao mass storage na komp i vidi jel prikazuje memoriju.
Ako to ne pomogne onda jedino hard reset ili zamena sw ili servis.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
						- dimi89
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
To mozes lako da proveris ovde : http://www.mobilnisvet.com/mobilni/984/ ... csson/W950   Kao sto vidis u specifikaciji nije navedena podrska WiFi-ja tako da ga ovaj telefon nema. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
						- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com 
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Obi generalno od tih uiq telefona ja nisam zadovoljan sa wifijem.tako da poredjenja radi p1 p990 i w960 naspram npr e61 ...e61 ima prednos po pitanju prijema signala i tome slično.

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
						Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak 
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
da, podvukla se ispod folije   . Mrzim prašinu
  . Mrzim prašinu   Inače, postavio sam pitanje temi Patchovanje UIQv3 Telefona, pa ukoliko mi možete dati odgovor postavite ga tamo
  Inače, postavio sam pitanje temi Patchovanje UIQv3 Telefona, pa ukoliko mi možete dati odgovor postavite ga tamo 
  Sve u svemu sam zadovoljan telefonom, samo što nema kameru i wifi, najviše bi mi odgovarao w960
  Sve u svemu sam zadovoljan telefonom, samo što nema kameru i wifi, najviše bi mi odgovarao w960   Možda ću i na njega naleteti...Nikad se ne zna...Državna lutrija Srbije
  Možda ću i na njega naleteti...Nikad se ne zna...Državna lutrija Srbije  

. Mrzim prašinu
  . Mrzim prašinu   Inače, postavio sam pitanje temi Patchovanje UIQv3 Telefona, pa ukoliko mi možete dati odgovor postavite ga tamo
  Inače, postavio sam pitanje temi Patchovanje UIQv3 Telefona, pa ukoliko mi možete dati odgovor postavite ga tamo  Sve u svemu sam zadovoljan telefonom, samo što nema kameru i wifi, najviše bi mi odgovarao w960
  Sve u svemu sam zadovoljan telefonom, samo što nema kameru i wifi, najviše bi mi odgovarao w960   Možda ću i na njega naleteti...Nikad se ne zna...Državna lutrija Srbije
  Možda ću i na njega naleteti...Nikad se ne zna...Državna lutrija Srbije  
w950
						Inače, zanima me kako da se reši problem sa serfitikatima i signed i unsigned apps?Video sam da je kljun postavio nešto u vezi toga, ali link nije radio.   A zaista me nervira polako to jer hoću da instaliram lcg jukebox jer on ima odličan zvuk i bass ubija + kada staviš eq telefona na mega bass
  A zaista me nervira polako to jer hoću da instaliram lcg jukebox jer on ima odličan zvuk i bass ubija + kada staviš eq telefona na mega bass   .Lcg jukebox-ove koje sam našao svima je istekao sertifikat...
 .Lcg jukebox-ove koje sam našao svima je istekao sertifikat...

A zaista me nervira polako to jer hoću da instaliram lcg jukebox jer on ima odličan zvuk i bass ubija + kada staviš eq telefona na mega bass
  A zaista me nervira polako to jer hoću da instaliram lcg jukebox jer on ima odličan zvuk i bass ubija + kada staviš eq telefona na mega bass   .Lcg jukebox-ove koje sam našao svima je istekao sertifikat...
 .Lcg jukebox-ove koje sam našao svima je istekao sertifikat...w950

Uzeo sam telefon, i zadovoljan sam istim. Jedino što me nervira to je prašina u samom display-u. Otvorio sam ga kompletno, bilo je prašine, očistio ga i to je to...Ali ta prašina u display-u
  Uzeo sam telefon, i zadovoljan sam istim. Jedino što me nervira to je prašina u samom display-u. Otvorio sam ga kompletno, bilo je prašine, očistio ga i to je to...Ali ta prašina u display-u