jel postoji mozda neka aplikacija koja moze da racuna pozive i poruke na mesecnom nivou, cisto da mogu da pratim postpaid paket, da se ne opustim previse
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
miss_kiedis
- Novajlija

- Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 19:47
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Jedini "napredniji" na koji sam ja (istina davno) naleteo je yxflash, opisan je ovde.
Ivan Cirkovic, bas zanimljiva app, ako neko zna da je izasla i verzija za "kupovinu" neka javi, nervira ovaj gugl advertajz sa besplatne verzije.
edit: i da, izasao je apdejt mog (pominjan ovde) omiljenog "Mort" plejera, sada u okviru widget opcije ima i "onscreen" opcije "next" prebacivanja fajlova i foldera, i jos stosta. Na marketu za dz
.
pozz
Ivan Cirkovic, bas zanimljiva app, ako neko zna da je izasla i verzija za "kupovinu" neka javi, nervira ovaj gugl advertajz sa besplatne verzije.
edit: i da, izasao je apdejt mog (pominjan ovde) omiljenog "Mort" plejera, sada u okviru widget opcije ima i "onscreen" opcije "next" prebacivanja fajlova i foldera, i jos stosta. Na marketu za dz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Moja top lista 5 aplikacija koje najvise koristim:
1. Advanced Task Manager 4.0.1, ime sve govori... ukljucujem ga sa telefonom...
2. Battery ststus (free), jako precizan, ne zauzima mesto widgeta, nego je gore u status baru.
3. NewsRoom... Rss feed-ovi, 4 strane po 12 sajtova max, odlican za vesti...
4. SMS Popup, ima opcije quick reply, delete, itd, iskace odmah...
5. Keepscreen, mozete da izaberete kod kojih aplikacija se nece gasiti ekran dok u njima radite, jako korisno...
honorable mention
6. Fast call, probajte.. lak za upotrebu
7. Andexplorer
1. Advanced Task Manager 4.0.1, ime sve govori... ukljucujem ga sa telefonom...
2. Battery ststus (free), jako precizan, ne zauzima mesto widgeta, nego je gore u status baru.
3. NewsRoom... Rss feed-ovi, 4 strane po 12 sajtova max, odlican za vesti...
4. SMS Popup, ima opcije quick reply, delete, itd, iskace odmah...
5. Keepscreen, mozete da izaberete kod kojih aplikacija se nece gasiti ekran dok u njima radite, jako korisno...
honorable mention
6. Fast call, probajte.. lak za upotrebu
7. Andexplorer
Objavio sam na marketu novu verziju svog programa pod nazivom VIP Calls
Kome treba ovako nesto nek izvoli nek proba.
VIP Calls
Dozvoli V.I.P. brojevima da te kontaktiraju cak i kada je telefon u virate/silent modu.
Mozete oznaciti bilo koji broj kao VIP a mozete i podesiti da su svi nepoznati brojevi VIP.
Nakon VIP poziva telefon se vraca u silent/vibrate mode.
Koliko mi je poznato ovo je jedini besplatan program ovakve vrste na marketu.
Testiran je na android 1.5 1.6.
Kritike, sugestije komentare mozete slati na office@android.co.rs
Kome treba ovako nesto nek izvoli nek proba.
VIP Calls
Dozvoli V.I.P. brojevima da te kontaktiraju cak i kada je telefon u virate/silent modu.
Mozete oznaciti bilo koji broj kao VIP a mozete i podesiti da su svi nepoznati brojevi VIP.
Nakon VIP poziva telefon se vraca u silent/vibrate mode.
Koliko mi je poznato ovo je jedini besplatan program ovakve vrste na marketu.
Testiran je na android 1.5 1.6.
Kritike, sugestije komentare mozete slati na office@android.co.rs
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Postavljena je nova verzija Parking SMS Srbija na Android Marketu.
Molim vas da mi na fbraun55@gmail javite ako upgrade sa Marketa pravi nekih problema. Hvala unapred.
http://www.serbianmobileserver.com/parking/
Ferenc Braun
Molim vas da mi na fbraun55@gmail javite ako upgrade sa Marketa pravi nekih problema. Hvala unapred.
http://www.serbianmobileserver.com/parking/
Ferenc Braun
- Luka-70-
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33
Evo par aplikacija:
Armageddon Squadron-neko je vec opisao...igra koja mi je sve
Farm Frenzy-jos jedna igra koja je potrebna za ubijanje vremena
Bomb Defuser-Dobra igra...imate 4x4 bombe na ekranu i kako se koja zacrveni morate da je stisnete da ne bi pukla i tako koliko mozete...za gubljenje vremena
Handcent SMS-Bio sam skeptican prvo za zamene "default" aplikacija za takve stvari ali za poruke ovo je definitivno najjaca stvar
GDE home-ovo je najbolji home replacment do sad napravljen...musthave
Music sleep-gasi muziku u odredjeno vreme ili za odredjeno vreme...isto dobra aplikacija...
Ima jos korisnih ali mozda su vec spomenute tako da za sad ovo...
PS:ovaj tat home ce mozda izbaciti uskoro gde sa mog telefona...iako je za sada gde najjaci
Armageddon Squadron-neko je vec opisao...igra koja mi je sve
Farm Frenzy-jos jedna igra koja je potrebna za ubijanje vremena
Bomb Defuser-Dobra igra...imate 4x4 bombe na ekranu i kako se koja zacrveni morate da je stisnete da ne bi pukla i tako koliko mozete...za gubljenje vremena
Handcent SMS-Bio sam skeptican prvo za zamene "default" aplikacija za takve stvari ali za poruke ovo je definitivno najjaca stvar
GDE home-ovo je najbolji home replacment do sad napravljen...musthave
Music sleep-gasi muziku u odredjeno vreme ili za odredjeno vreme...isto dobra aplikacija...
Ima jos korisnih ali mozda su vec spomenute tako da za sad ovo...
PS:ovaj tat home ce mozda izbaciti uskoro gde sa mog telefona...iako je za sada gde najjaci
- droganche
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
- Kontakt:
Koristeci HTC Tattoo nasao sam jos jednu stvar koju nisam uspeo da pokrenem (a pregledavajuci prethodne postove nisam video da je neko spomenu, ako jeste izvinite), a to su fajlovi Divx formata ili mp4... Skinuo sam 2-3 programa ali ni sa jednim nisam uspeo da pokrenem snimak... Cak sam praobao recimo prilikom skidanja sa Youtube-a da ga odmah konvertuje u mp4 - H.264, i opet nista, ide zvuk ali slike nema... Ima neko resenje¿
-
magicmilan
- Novajlija

- Pridružio se: Pet, 06. Nov 2009. 07:28
- :: lg g pro 2
- :: samsung mega 6.3
Serbiamap.Mobile for Android
Jos jedna aplikacija sa Vipovog Android izazova. Omogucuje pregled mapa i u online i u offline rezimu (kada su nasnimljene na SD karticu). Postoji pretrazivanje tacaka od znacaja po vise kriterijuma, kao i pretrazivanje ulica za vise gradova u Srbije. Vise detalja na :
http://www.serbiamap.net/android.html
Jos jedna aplikacija sa Vipovog Android izazova. Omogucuje pregled mapa i u online i u offline rezimu (kada su nasnimljene na SD karticu). Postoji pretrazivanje tacaka od znacaja po vise kriterijuma, kao i pretrazivanje ulica za vise gradova u Srbije. Vise detalja na :
http://www.serbiamap.net/android.html
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Нешто не пратим Андроид превише али налетох на ово по мени доста занимљиво одрађено па реко да поделим са вама
http://www.youtube.com/watch?v=bOGmnnGpoqg
http://www.youtube.com/watch?v=bOGmnnGpoqg