Servisiranje - pitajte
- nidzo_bb
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Feb 2010. 20:19
Moze li neko da mi objasni (sto detaljnije) kako ubaciti softver na sony ericsson k800i? problem je u tome sto mi je lik rekao da mi je otisao softver i trazi mi 100 eura da popravi
znam da ima uputstvo za ubacivanje softvera, ali ja nemogu da upalim telefon, a to je potrebno za ubacivanje softvera! odgovorite sto pre, molim vas! unapred hvala!

Baterija na mojoj N82 je odjednom zakazala...traje mi pola dana. Do prije 3 dana je trajala malo vise od jednog dana, ali odjednom mi se poceo tel gasiti poslije pola dana... i manje. Ne mogu da se sjetim da li je to pocelo od prije neki dan, kad sam vadio bateriju jer mi je telefon bio zakovao...uglavnom, nesto nije u redu, a sumnjam da odjednom moze tako da otkaze. Danas mi je trajala mozda 8 sati...
Sta se moglo desiti?

Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
- nidzo_bb
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Feb 2010. 20:19
ne vredi mi raspitivanje jer u mom gradu imaju 2-3 prodavnice koje su povezane. u dve sam bio i rekli su mi istu cenu, a u trecoj samo prodaju! tako da nema ko drugi da mi popravi! inace tel. mi je par puta ispadao iz dzepa, a zadnji put vise nije mogao da se upali. stoji beo ekran oko 30 sec. i onda se ugasi.
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
VeNoM, 500,00 din
nidzo_bb, ako je do SW otprilike 1000,00 din. Proveri PP. Da si napisao u Profilu lokaciju mogao sam ti odmah reci sta i kako!
Starday, nekakva aplikacija instalirana otprilike u to vreme? Recimo Garmin za navigaciju?
miki022, maska ORIGINALNA 3000,00 din, kopija A klase 1000,00 din, display 2500,00 din, zvucnik 500,00 din
neovo, primopredajni deo oko 1600,00 din, napojni deo oko 1600,00 din...
Pozdrav
nidzo_bb, ako je do SW otprilike 1000,00 din. Proveri PP. Da si napisao u Profilu lokaciju mogao sam ti odmah reci sta i kako!
Starday, nekakva aplikacija instalirana otprilike u to vreme? Recimo Garmin za navigaciju?
miki022, maska ORIGINALNA 3000,00 din, kopija A klase 1000,00 din, display 2500,00 din, zvucnik 500,00 din
neovo, primopredajni deo oko 1600,00 din, napojni deo oko 1600,00 din...
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
dimi89, za sada NE, ocekuje se posle 15.marta a cena ne verujem ispod 6-7000,00 din
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
hallo, hm ... nekada davno sam od jednog servisera cuo da se tako neke cudne situacije mogu desiti sa baterijom, odjednom i da se tada traba probati da se šokira ista, jednim udarom. Nije mi bilo mrsko da je izvadim i tresnem od pod kada mi se u nedelju ugasila poslije 4 sata. Vratio je, napunio i sad je ok... 
E sad, ne znam da li se dozvala od udara ili ponovnog vadjenja i vracanja ... necu da nagadjam, da se ne provalim.
) Uglavnom, sada radi ok, izgura citav dan. 

E sad, ne znam da li se dozvala od udara ili ponovnog vadjenja i vracanja ... necu da nagadjam, da se ne provalim.

Najbolji odmor na Jahorini
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Starday napisao:traba probati da se šokira ista, jednim udarom
Struja i ti?

Kada je rekao da se "šokira jednim udarom" mislio je na struju a ne beton.
Regulisani izvor napajanja+2 žice da spojiš izvor sa baterijom i ponekad pomogne ako se baterija "ulenjila" ili "uspavala"
U tvom slučaju verovatno je prelazni otpor na kontaktima baterije pravio problem.
Od dugog nošenja u vlažnim uslovima (džepovi košulje i sl) napravi se tanak sloj oksida na kontaktima.
Skidanje-stavljanje baterije izgrebe malo taj sloj i eto magije.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.