Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Jan 2010. 18:17

Post od miljan_vb »

Nigde nisam nasao podatak gde pise kojom brzinom e72 zapisuje i cita podatke sa Micro SD a to je jako bitan podatak.Uzalud brza kartica kad je uredjaj spor. 8)

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

moze li neko da mi kaze koj product code ima a da su mu normalno tacka i tako ti znakovi na mestu gde su na tastaturi ako me razumete. hvala unapred :D :)

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 11:36

bela boja

Post od lush »

dusa me boli sto ga nema u beloj varijanti,
srebrni mi izgleda lepo ali ga nisam videla uzivo jos
zasto nema beeeli :|

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 21:43

Post od mill »

Crni je lepsi ;).

Da li neko zna da li je proradio Garmin XT na ovom telefonu sa poslednjim update-om ili ipak moramo cekati novu verziju XT-a?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

mill, izgleda da još nije. Kod mene se svaka verzija koju sam probao prosto zamrzne posle minut,dva korišćenja.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li se moze podesiti da radi LED prilikom snimanja video klipova ?

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Може. Управо сам снимао један клип у затвореном простору са врло мало светла...и сасвим је солидан квалитет снимка.

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od lush »

uskoro dobijam e72 sa telenora i hvata me panika da me ne zadese problemi Banehaletovi!
bane, jel se poboljsala situacija ili se telefon do sada sav raspao? :cry:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Хехехе не претеруј бре!
Ако мало шкрипи или светлост од тастатуре "пробија" не значи распад система. :lol:
Слобода или смрт

miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miljan_vb »

To probijanje svetla je nebuloza.Ja imam sa sprskom tasturom legalac i ima mali prolazak svetla izmedju dna ekrana i prvih,gornjih tastera.Ali to je toliko minorno tj.u vidu dve malene tanke linije da kome to smeta treba da ide na pregled kod psihijatra. :lol: :D Telefon je profesionalno odradjen i odlicnog je kvaliteta spolja i unutra.Utrosio sam puno vremena proucavajuci business telefone i zakljucio da je e72 ultimativni poslovni telefon najvise klase.Smart phone,sa najvecom autonomijom baterije,dobrom kamerom,dva mikrofona(filtriranje poziva i buke),otvara pdf i sve office dokumente,wireless odlicno radi...To su sve neke odlike koje ga stavljaju u sam vrh telefona ove klase.SAda da me neko pita,koji je telefon bolji od njega ne bih mogao da nevedem ni jedan.
Ljudi hvale Iphone....kao super je...lep...OS dobar...A on jedva izdrzi jedan dan sa baterijom.Mom drugaru ne moze ni ceo dan.E onda mi ne treba takav telefon kod koga sam nesiguran da li ce mi se iskljuciti u 18 casova uvece-npr.Bluetooth ne radi kako sam cio na Iphone i sl.
E72 i e52 su telefoni koje bih uvek odabrao s' tim sto dajem prednost e72 zbog 5 mpx kamere.
Ps.promenio sam sve telefone N klase i ipak na kraju ostao na E klasi.Zadnji je bio n97 ciji me je ROM file toliko smorio da sam ga menjao za e72 i sada uzivam.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

miljan_vb napisao:To probijanje svetla je nebuloza.Ja imam sa sprskom tasturom legalac i ima mali prolazak svetla izmedju dna ekrana i prvih,gornjih tastera.Ali to je toliko minorno tj.u vidu dve malene tanke linije da kome to smeta treba da ide na pregled kod psihijatra. :lol: :D
Мене то прилично иритира, а то нема везе са квалитетом самог телефона и његовом функционалношћу, за које си апсолутно у праву. Више је до минус за визуелну допадљивост.
Ужасно ружно изгледа када светло избија са свих страна...посебно у мраку.
Није ми јасно како је дизајнерима то промакло, с обзиром на супериорност овог телефона у свим (или скоро свим) сегментима.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Draco napisao: Није ми јасно како је дизајнерима то промакло, с обзиром на супериорност овог телефона у свим (или скоро свим) сегментима.
Ne bih ja bas rekao da je do dizajna,pre ce biti zbog traljave izvedbe samog dizajna i resenja koje ruku na srce nije novo,ali 'ajd...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od lush »

ljudi, da li vam, dok ste u Gallery, kao da telefon malo uspori tu, nekako kao da sporije skroluje nadole i tako to?
ili recimo kad se iz menija ulazi u poruke, kao da uspori pri otvaranju?

i da li vam se cini da zoom malkico kasni,nekako ne klizi vec sve zastajkuje?

nadam se da je sve ovo u mojoj glavi ili pak podesavanjima telefona :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Da dam mali komentar što se tog dizajna tiče. Ako je tu u nečemu problem, ja bih rekao da je u kombinaciji metalnih i plastičnih delova,odnosno u ovom slučaju grupi navigacionih tastera koji su metalni, i moraju da imaju malo lifta do stakla koje pokriva ekran, jer mislim da bi inače pravili problem. meni je ovo normalno, i logično mi je da se pojavi malo curenje svetla.

lush, nisam primetio takvi zastajkivanje ili usporenje. Meni uspori malko dok otvori mail for exchange, ali kontam da je to zbog količine mailova. Probaj da apdejtuješ verziju firmvera, pošto sam siguran da i ti kao i svi ostali, inicijalno imaš stariju, a postoji daj jedan 22.nešto nešto (ne sećam se sad tačnog broja) update. Idi na kontrole/telefon/menadžer uređaja/opcije,ažuriranje softvera.

Jedina zamerka koju imam je što i dalje ne mogu da nateram Garmin da radi kako treba. Ako je to neko rešio, nek me prosvetli na PP :wink:

Ok možda i zameram sporo izlaženje novih verzija firmvera, ali to nije do telefona.

miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miljan_vb »

lush@
Update firmware-a tj. flash telefona uradi kao sto ti je preporucio araphel@.
Mozda postoji jos jedan razlog:
Mozda da dodas brzu mem.karticu? Ako smestas sve na nju mozda "read" na njoj ide sporo?Cisto sugestija.Ja sam dodao brzu 8 gb kartu.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Ја од кад сам купио Е72 имам проблем са веб читачем...

Када уђем у њега појави ми се чиста страница, односно оне боје које ми је тема. Да бих покренуо сурфовање морам да урадим нешто невјероватно... Пазите сад процедуру:
Морам да изађем из читача јер је приликом првог уласка забаговао и само "црвена" слушалица ме враћа назад. Затим морам опет да уђем (тада добијам чисто бијелу страницу), идем на Go to, па на Bookmarks (у којима немам ништа) па онда Options па Settings. Тада се (уз звук "клик") аутоматски покреће конекција и отвара Homepage страница :o
Примијетио сам још да ништа не могу да сачувам у Bookmarks.

Да ли је неко имао сличан проблем или се оваква ненормалност само мени може десити??? :blinky:

ПС: Имам најновији FW

miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miljan_vb »

hmmm.Ja nemam taj problem i surfujem preko wi fi konekcije stalno. :? Da da li instalirao neke aplikacije za surf? Antivirus? Moguce da te zeza neka aplikacija.Ja imam zadnji firmware i radi sve kao podmazano.

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od lush »

dobila sam ga sa tom 22.007 verzijom fw-a ali evo reinstaliracu, nece da skodi
hvala svima :)
telefon - vrhunski.
preprezadovoljna sam njime osim sto se tako malko zapucava ali pokusacu resiti

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ево и Е72 за лепши пол.
Видели су да доста девојака користи нпр. бели Е71 па да наставе добру продају.
Слобода или смрт

miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miljan_vb »

ćuti... :D Za bruku i meni se svidja bela varijanta... :oops:
Mada sam za sada e72 video samo u silver,zlatnoj i crnoj varijanti.Beli E71 extra lepo izgleda-.

Odgovori