Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
Da li se moze podesiti da radi LED prilikom snimanja video klipova ?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
To probijanje svetla je nebuloza.Ja imam sa sprskom tasturom legalac i ima mali prolazak svetla izmedju dna ekrana i prvih,gornjih tastera.Ali to je toliko minorno tj.u vidu dve malene tanke linije da kome to smeta treba da ide na pregled kod psihijatra.
Telefon je profesionalno odradjen i odlicnog je kvaliteta spolja i unutra.Utrosio sam puno vremena proucavajuci business telefone i zakljucio da je e72 ultimativni poslovni telefon najvise klase.Smart phone,sa najvecom autonomijom baterije,dobrom kamerom,dva mikrofona(filtriranje poziva i buke),otvara pdf i sve office dokumente,wireless odlicno radi...To su sve neke odlike koje ga stavljaju u sam vrh telefona ove klase.SAda da me neko pita,koji je telefon bolji od njega ne bih mogao da nevedem ni jedan.
Ljudi hvale Iphone....kao super je...lep...OS dobar...A on jedva izdrzi jedan dan sa baterijom.Mom drugaru ne moze ni ceo dan.E onda mi ne treba takav telefon kod koga sam nesiguran da li ce mi se iskljuciti u 18 casova uvece-npr.Bluetooth ne radi kako sam cio na Iphone i sl.
E72 i e52 su telefoni koje bih uvek odabrao s' tim sto dajem prednost e72 zbog 5 mpx kamere.
Ps.promenio sam sve telefone N klase i ipak na kraju ostao na E klasi.Zadnji je bio n97 ciji me je ROM file toliko smorio da sam ga menjao za e72 i sada uzivam.

Ljudi hvale Iphone....kao super je...lep...OS dobar...A on jedva izdrzi jedan dan sa baterijom.Mom drugaru ne moze ni ceo dan.E onda mi ne treba takav telefon kod koga sam nesiguran da li ce mi se iskljuciti u 18 casova uvece-npr.Bluetooth ne radi kako sam cio na Iphone i sl.
E72 i e52 su telefoni koje bih uvek odabrao s' tim sto dajem prednost e72 zbog 5 mpx kamere.
Ps.promenio sam sve telefone N klase i ipak na kraju ostao na E klasi.Zadnji je bio n97 ciji me je ROM file toliko smorio da sam ga menjao za e72 i sada uzivam.
Мене то прилично иритира, а то нема везе са квалитетом самог телефона и његовом функционалношћу, за које си апсолутно у праву. Више је до минус за визуелну допадљивост.miljan_vb napisao:To probijanje svetla je nebuloza.Ja imam sa sprskom tasturom legalac i ima mali prolazak svetla izmedju dna ekrana i prvih,gornjih tastera.Ali to je toliko minorno tj.u vidu dve malene tanke linije da kome to smeta treba da ide na pregled kod psihijatra.![]()
![]()
Ужасно ружно изгледа када светло избија са свих страна...посебно у мраку.
Није ми јасно како је дизајнерима то промакло, с обзиром на супериорност овог телефона у свим (или скоро свим) сегментима.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ne bih ja bas rekao da je do dizajna,pre ce biti zbog traljave izvedbe samog dizajna i resenja koje ruku na srce nije novo,ali 'ajd...Draco napisao: Није ми јасно како је дизајнерима то промакло, с обзиром на супериорност овог телефона у свим (или скоро свим) сегментима.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
ljudi, da li vam, dok ste u Gallery, kao da telefon malo uspori tu, nekako kao da sporije skroluje nadole i tako to?
ili recimo kad se iz menija ulazi u poruke, kao da uspori pri otvaranju?
i da li vam se cini da zoom malkico kasni,nekako ne klizi vec sve zastajkuje?
nadam se da je sve ovo u mojoj glavi ili pak podesavanjima telefona
ili recimo kad se iz menija ulazi u poruke, kao da uspori pri otvaranju?
i da li vam se cini da zoom malkico kasni,nekako ne klizi vec sve zastajkuje?
nadam se da je sve ovo u mojoj glavi ili pak podesavanjima telefona

Da dam mali komentar što se tog dizajna tiče. Ako je tu u nečemu problem, ja bih rekao da je u kombinaciji metalnih i plastičnih delova,odnosno u ovom slučaju grupi navigacionih tastera koji su metalni, i moraju da imaju malo lifta do stakla koje pokriva ekran, jer mislim da bi inače pravili problem. meni je ovo normalno, i logično mi je da se pojavi malo curenje svetla.
lush, nisam primetio takvi zastajkivanje ili usporenje. Meni uspori malko dok otvori mail for exchange, ali kontam da je to zbog količine mailova. Probaj da apdejtuješ verziju firmvera, pošto sam siguran da i ti kao i svi ostali, inicijalno imaš stariju, a postoji daj jedan 22.nešto nešto (ne sećam se sad tačnog broja) update. Idi na kontrole/telefon/menadžer uređaja/opcije,ažuriranje softvera.
Jedina zamerka koju imam je što i dalje ne mogu da nateram Garmin da radi kako treba. Ako je to neko rešio, nek me prosvetli na PP
Ok možda i zameram sporo izlaženje novih verzija firmvera, ali to nije do telefona.
lush, nisam primetio takvi zastajkivanje ili usporenje. Meni uspori malko dok otvori mail for exchange, ali kontam da je to zbog količine mailova. Probaj da apdejtuješ verziju firmvera, pošto sam siguran da i ti kao i svi ostali, inicijalno imaš stariju, a postoji daj jedan 22.nešto nešto (ne sećam se sad tačnog broja) update. Idi na kontrole/telefon/menadžer uređaja/opcije,ažuriranje softvera.
Jedina zamerka koju imam je što i dalje ne mogu da nateram Garmin da radi kako treba. Ako je to neko rešio, nek me prosvetli na PP

Ok možda i zameram sporo izlaženje novih verzija firmvera, ali to nije do telefona.
Ја од кад сам купио Е72 имам проблем са веб читачем...
Када уђем у њега појави ми се чиста страница, односно оне боје које ми је тема. Да бих покренуо сурфовање морам да урадим нешто невјероватно... Пазите сад процедуру:
Морам да изађем из читача јер је приликом првог уласка забаговао и само "црвена" слушалица ме враћа назад. Затим морам опет да уђем (тада добијам чисто бијелу страницу), идем на Go to, па на Bookmarks (у којима немам ништа) па онда Options па Settings. Тада се (уз звук "клик") аутоматски покреће конекција и отвара Homepage страница
Примијетио сам још да ништа не могу да сачувам у Bookmarks.
Да ли је неко имао сличан проблем или се оваква ненормалност само мени може десити???
ПС: Имам најновији FW
Када уђем у њега појави ми се чиста страница, односно оне боје које ми је тема. Да бих покренуо сурфовање морам да урадим нешто невјероватно... Пазите сад процедуру:
Морам да изађем из читача јер је приликом првог уласка забаговао и само "црвена" слушалица ме враћа назад. Затим морам опет да уђем (тада добијам чисто бијелу страницу), идем на Go to, па на Bookmarks (у којима немам ништа) па онда Options па Settings. Тада се (уз звук "клик") аутоматски покреће конекција и отвара Homepage страница

Примијетио сам још да ништа не могу да сачувам у Bookmarks.
Да ли је неко имао сличан проблем или се оваква ненормалност само мени може десити???

ПС: Имам најновији FW
Ево и Е72 за лепши пол.
Видели су да доста девојака користи нпр. бели Е71 па да наставе добру продају.
Видели су да доста девојака користи нпр. бели Е71 па да наставе добру продају.
Слобода или смрт