Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mislim da zakine nekih 1-2mb rama. Zavisi koji telefon imas ali u principu nema nikakvog usporavanja, ili barem ja nisam primetio...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Samo da javim da sam skinuo Flip Font program je dosta zanimljiv znaci svuda je promenjen font i izgled..sve u svemu extra ali...kaze da je font trial traje 2 dana.Izbrisao sam ga i instalirao standardni font router ubacio font koji mi se dopada i zadovoljan sam.To je to
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

zasto nece na E52 da mi radi Shake Lock :uhuh: mislio sam da nije do pythona, instalirao sam 2 verzije i nista.. nece da udje u njega uopste.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Da li neko zna jel mozda ubacena Srbija na Novoj verziji Handy Weather v.7?bio bi stwarno wise red da nas dodaju...pozZ

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Имаш на Forezzi :P (Foreca weather) Србију. :wink:
Слобода или смрт

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 29. Jan 2010. 16:28

Post od palantir »

jel postoji nekakav englesko-srpski recnik koji mogu da ubacim na samsung innov 8gb? i takodje me zanima da li postoji nekakav program kao stoperica ili nesto slicno,koja bi na svaka 2 minuta zvonila?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Dobar recnik je SlovoEd, a stopericu nisam koristo pa ne znam koja valja. Free stoperica je Mobipaq Stopwatch .

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

SilentFinder v2.00 S60v3 SymbianOS9x Signed-Full

Slika

Description

Are you one of the millions of people losing and misplacing their Mobile Phone on a regular basis?

Are you one of the millions who lose it while it's in silent mode?

If you are, and chances are that's the case, then SilentFinder was made exactly for you.

A groundbreaking new application, SilentFinder is a simple and ingenious tool helping you find your phone easily – anywhere, anytime and even in silent mode – and it's as simple as texting a message.

All you have to do is send a text message containing your personal SilentFinder code from any phone to your own mobile.

Upon receiving the message, your mobile phone will emit a loud alarm – even in silent mode – and a human voice will loudly proclaim "THIS PHONE IS LOST". A message will appear on you mobile phone's screen with the number of the phone you've sent the code message from.
Your phone will also send a text message with it's coordinates on a map to the number you're using (SilentFinder 2.0).

Simply listen for the alarm, wait for someone to contact you from your phone, or follow coordinates to find it yourself.

Say goodbye to lost silent mobile phones, with SilentFinder.

Who needs SilentFinder?
+ Messengers leaving their phones in shops and offices… + Nutty professors misplacing their phones all over the place, after keeping it silent in class… + Students losing their phones under tons of mess in their dorm rooms… + Business people forgetting their phones in taxis in silent mode after a meeting… …and any one of the millions of people losing their silent phones daily!

Nokia s60 Symbian 3rd edition:
5730 XpressMusic, 6210 Navigator, 6220 Classic, 6710 Navigator, 6720 Classic, 6730 Classic, 6650 Fold, 6760 Slide, 6790 Slide, 6790 Surge, E55, E52, E71x, E75, N78, N79, N85, N86 8MP, N96, E72, 6110 Navigator, E66, E71, E90 Communicator, N82, N95, N95 8GB

n-joY!!
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Post od bile »

ljudi jel znate neku aplikaciju za tv schedule (s60v3), bas mi treba? ja sam pokusao da nadjem ali bez uspeha...
iPhone 4

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Post od bile »

...a neku aplikaciju za editovanje slika (npr okvir, stavis neki sesir, brkove, naocare...lupam)... (s60v3)... hvala unapred.
iPhone 4

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

samo da javim da fontrouter bukvalno zdere bateriju ..trajala mi je od 09-16h izbrisao sam ga i opet baterija traje dva dana..

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ima li neki program koji postavlja mob kao wifi modem tj ono što mogu win mobovi tipa definiše se gprs konekcija i onda oni emituju wifi i ono može da se nakači čovek itd...znači mob da bude kao AP
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Ako se ne varam zove se joiku spot. Mene interesuje jel mogu da se kacim na net tako sto telefonom uhvatim wifi a na racunar ga zakacim preko usb?

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

Pa treba da moze to je ono kad pri trazenji nadje modem a zakacen fon
samo treba sve da se podesi lepo i to je to. :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

A kako i sta treba da podesim? Probao sam sve zivo i nema sanse, moze samo gprs a mozda bi mi bolje bilo da kupim wifi adapter za 1000din i resim se bede :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Po mom misljenju je najbolje a kupis wifi modem jer sam ja takop sredio net kod suraka i sada uziva.I da oze da pretvoris tel u wifi hot spot samo bi bez veze ubijo bateriju.Preko usb kabla ja milim a mozes samo da se konektuje samo na internet obilno operatera ciju sim karticu koritis jer sam ja pokusao i nisam uspeo da se prek usb-a nakacim na wifi i da ga IsKoriStim na kompu
Note IV N9100 dual

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ljudi mozda sam promasio temu :D ,al moram nesto da vas pitam.

Sad sam video reklamu na TV-u,za neku foru kao sa ovim novim skenerima na aerodromima,,znaci uslikas nekgog (ribu) i vidis sve do gacica. :lol:

Jel moze neko mala bolje da o cemu se radi,jel to stavrno funkcionise.
Sony Xperia P

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

aleksaa program koji u sebi vec ima snimljene fotografije i video klipove i samo se izabere i on reprodukuje to sto si izabrao dok ostali samo gledaju zbunjeno u mob misleći da je to istina.posle te išutiraju ali to nije bitno :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

aleksaa napisao:Sad sam video reklamu na TV-u,za neku foru kao sa ovim novim skenerima na aerodromima,,znaci uslikas nekgog (ribu) i vidis sve do gacica.
Jel moze neko mala bolje da o cemu se radi,jel to stavrno funkcionise.
Nadam se da nisi ozbiljan!!! Hahahahahaha :lol:
Kako ce funkcionisati... ma ne mogu da pisem! Bas sam se lepo ismejao! :lol:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Није само да ради него се девојке скидају одма`!
Slika
Слобода или смрт

Odgovori