Nokia 7610

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

E to je vec moguce. Pa dobro, nije neka velika velikodusost 10-15e... :) A shta imash protiv njih kao trgovaca? Ja sam tamo kupio Nikon digitalac jeftinije nego u nasem predstavnistvu Nikona... :roll:
Zoko, treba ti Macromedia Flash player. Jedna preporuka: bolje mici IE, stavi Mozillu il tako nesto...
Nego, odosmo u off... :unsure:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Nisam mislio samo na masku. Ako se urachuna sve shto je tako kupljeno (njen mob. moj mob, maske + oprema ) to bi izashlo preko 80-100 eura jeftinije od onoga shto je kod nas. Samo me je iznenadilo da je I MASKA bila jeftinija. Inache nemam nishta protiv Italijana (inache ne bi rekao da mi tamo kupe mobilni, zar ne....)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Imam instaliran Macromedia Flash player, ali nisam mogla da odgledam prezentaciju dok nisam instalirala neki Cult 3d player,nemam pojma zasto
Inace je super, stvarno mnogo dobro uradjeno u 3d, i mnogo mi se svidjaju sve maskice...ja bih ih sve uzela...hehehe :)

maka_boom
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 18. Avg 2005. 23:34

Post od maka_boom »

imam jedno pitanje:
1.da li mogu da prebacim neke fotke sa kompa na telefon?

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Post od Ka »

Naravno da mozes. Mozes bilo koji fajl da prebacis dok god imas mesta. Samo sto ne znam kako ce te fotke u toj nekoj "kompjuterskoj" rezoluciji da izgledaju na telefonu, nisam probao. Za to ti treba USB kabl ili Bluetooth.
Nokia 6670

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

smanji rezoluziju fotki (zbog velicine) i cepaj. isprobaj nekoliko rezolucija pa koristi sta ti najmanje zauzima prostora, a najlepse izgleda

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Probaj 640 x 480 ili 1024 x 768 . ne zauzimaju previse mesta , a odlicne su i kad ih zumiras. Mozes da koristis Microsoft Office Picture manager , predpostavljam da imas taj program. Veoma je prost. Samo desni klik na sliku pa Open with... i nadjes program. prebacivanje kao sto rekose vec... Kabl ili bluetooth.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Meni je sasvim ok na 640x480.....stvarno ne zauzimaju puno mesta i dobrog su kvaliteta :wink: :wink: 8) 8)

sijakm
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 02:31

Post od sijakm »

Juce sam kupio tel i za nekoliko sati sam primetio nekoliko nebicnih stvari:
-Zvukovi koje preslusavam ili stavljam kao zvona seckaju na tacno svakih 5 SEC.
-Mada mi je iskljucen bluetooth,on salje sys fileove svima u okolini koji imaju BT.(prilicno sam siguran da je virus).
-Cesto mi stavlja sam od sebe prazne sms poruke u outbox i sam pokusava da ih posalje na razne meni nepoznate brojeve.(to me extra nervira).

Telefon mogu da vratim u roku od 24h,bez problema,sta da radim,da li je ovo ozbiljan problem,ili se lako resava?
Hvala.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

vrati ga ako mozes, jedino normalno je da ti mp3 malo secka ali to jezbog opsega kada stavis pesmu na 64 onda nece seckati, ova druga dva bi mogla da se resi hard formatom ali nemoj to da radis kad mozes da ga vratis. 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Virus 100%, čak možda i više njih! Jesi li ti nešto instalirao ili su ti prodali zaražen mob? :o
MP3 može da secka i ako je stariji firmver. Proveri sa *#0000# koji je firmver, ako je stariji od v4.0437, traži da ti ubace noviji, taman će se odraditi format i virus će biti utamanjen. ;)

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

o bozhe, pa sigurno je virus, vracjaj to ako ga ti nisi zarazio!!
p.s. miskoni molim te pogledaj privatnu poruku :)
this is my thruth, now tell me yours

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Da li je potrebno da ga vracam,ako je problem cisto softverske prirode,posto je u odlicnom stanju.Moje misljenje je da tome ima leka,ali ne znam da li ima posledica po kasniji rad telefona.BTW,stavice mi serviser verziju 5.xxxx,znaci da je izgleda bas neka nova verzija.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Nema nikakvih posledica, sve će se srediti formatiranjem jer se svodi samo na softverski problem. Verovatno je firmver v5.0509.0, to je sveža verzija, mada sam ja danas ubacio v6.0522.0, imaju je u Infotimu... :wink: 8)

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

meni je na 6670 došao v6.0522.0 :lol: :lol:
a kad možeš vraći ga jer inače frend mi je dao 20e da mu ukone virus

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Nasao sam konacno u Novom Sadu ko im 6.0522.0 verziju,stavili su mi je i resili su mi se svi problemi,osim jednog - sprzila mi se memorijska kartica.Ne verujem da ima ikakve veze sa novim softverom,posto mi je sve kartice i bateriju dao pre servisa da on ne izgubi,ali ja samo znam da mi odjednom trazi sifru kada ubacim karticu,a ja sam milion posto siguran da nisam stavljao sifru.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Uh, bedak... :shock:
Nije ti crkla kartica već se zaključala, ali svejedno, vrlo su male šanse da je otključaš... :unsure:

Imaš ovde jednu temu...
viewtopic.php?p=9034

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Video sam tu temu vec,ne samo tu nego mnoge druge i na drugim forumima,ali nisam jos video osim par njih da su uspeli da je otkljucaju.Probacu,pa sta bude. :cry:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

sijakm napisao:Nasao sam konacno u Novom Sadu ko im 6.0522.0 verziju.
kako se ponasa novi softver i koja su poboljsanja ako mozes ukratko da opises kakva je razlika, jel si ubacio softver kod čonča pošto vidim da je to njegov način rada. 8)

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Da bas kod njega,kako znas? :o
Probao sam sve i svasta da ozivim karticu,ali mi je na kraju uspela proverena metoda,otisao u servis sa malo ljucom facom i istinitom pricom i za par minuta sam dobio 128mb umeso 64,zato sto nije imao drugu,ali kaze nema veze,verovatno ne zeli da me vidi vise.

Pa nisam koristio puno telefon sa starom verzijom da bih mogao bas da uporedim,ali prvo sto sam primetio je:
-da mozes da isprogramiras bilo koji od tastera dzojstika za precicu,a ne samo ona dva.
-Svi problemi iz prvog mog posta su reseni.
-Primetio sam da malo sporije ulazi u imenik
-kada stavis zvonjavu na maximum,ne pojacava postepeno nego ga odmah svira najglasnije
-ima par novih zvona.

Ako primetim jos nesto javicu.

Odgovori