Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Objavljena nova verzija Kurser-a 1.5
Redizajnirane pozadine, veličina fontova i ukinuta transparentnost kako bi se povecala čitljivost.
Ispravljen bag vezan za landscape mod.
Redizajnirana početna forma pa se tako konvertor nalazi sada na početnoj formi.
Optimizovano keširanje lista na kartici i u memoriji zarad bržeg rada.
Omogućeno brza zamena mesta valutama (iz ... u ...)
Omogućeno poseban pregled svake od lista (srednji, za devize, za efektivu)
Objavljena nova verzija Gpsg-a 1.5
Uključena početna strana zasnovana na Google maps.
Izbor početne i krajnje tačke uz detektovanje naziva ulice/objekta najbližeg zadatoj tački.
Rutiranje od početne do krajnje tačke jako brzo pri čemu vam program predlaže 5
po njemu najboljih putanja sortiranih po očekivanom vremenu puta a vi možete pogledati bilo koju od putanja.
Iscrtava predložene linije za izabranu rutu.
Reorganizovan prikaz informacija o izabranoj liniji kako bi brzo i lako mogli doći
do željenih podataka o njoj (stajališta, ulice, vremena, prikaz linije na mapi)
Za one koji nisu probali program odranije je tu i:
Mogućnost lociranja i postavljanja detektovane lokacije kao polazište ili odredište.
Pregled svih postojećih ulica ili ulica na određeno početno slovo.(Ulica kroz koje prolaze gsp linije)
Pregled svih postojećih stajališta ili stajališta na određeno slovo.
Mogućnost pregleda svih linija koje prolaze kroz izabranu ulicu
Mogućnost pregleda svih linija koje staju na izabranom stajalištu
Kada gledate informaciju o nekoj liniji takodje klikom na stajalište/ulicu
dobijate spisak svih linija koje prolaze kroz to stajalište/ulicu.
Objavljen program android.co.rs
Program je zamišljen kao nadogradnja za market za teritoriju Srbije.
U njemu cete moci naci sve nase programe za google android.
Ukoliko imate program na marketu a ne nalazi se ovde možete ga prijaviti na email office AT android.co.rs.
Redizajnirane pozadine, veličina fontova i ukinuta transparentnost kako bi se povecala čitljivost.
Ispravljen bag vezan za landscape mod.
Redizajnirana početna forma pa se tako konvertor nalazi sada na početnoj formi.
Optimizovano keširanje lista na kartici i u memoriji zarad bržeg rada.
Omogućeno brza zamena mesta valutama (iz ... u ...)
Omogućeno poseban pregled svake od lista (srednji, za devize, za efektivu)
Objavljena nova verzija Gpsg-a 1.5
Uključena početna strana zasnovana na Google maps.
Izbor početne i krajnje tačke uz detektovanje naziva ulice/objekta najbližeg zadatoj tački.
Rutiranje od početne do krajnje tačke jako brzo pri čemu vam program predlaže 5
po njemu najboljih putanja sortiranih po očekivanom vremenu puta a vi možete pogledati bilo koju od putanja.
Iscrtava predložene linije za izabranu rutu.
Reorganizovan prikaz informacija o izabranoj liniji kako bi brzo i lako mogli doći
do željenih podataka o njoj (stajališta, ulice, vremena, prikaz linije na mapi)
Za one koji nisu probali program odranije je tu i:
Mogućnost lociranja i postavljanja detektovane lokacije kao polazište ili odredište.
Pregled svih postojećih ulica ili ulica na određeno početno slovo.(Ulica kroz koje prolaze gsp linije)
Pregled svih postojećih stajališta ili stajališta na određeno slovo.
Mogućnost pregleda svih linija koje prolaze kroz izabranu ulicu
Mogućnost pregleda svih linija koje staju na izabranom stajalištu
Kada gledate informaciju o nekoj liniji takodje klikom na stajalište/ulicu
dobijate spisak svih linija koje prolaze kroz to stajalište/ulicu.
Objavljen program android.co.rs
Program je zamišljen kao nadogradnja za market za teritoriju Srbije.
U njemu cete moci naci sve nase programe za google android.
Ukoliko imate program na marketu a ne nalazi se ovde možete ga prijaviti na email office AT android.co.rs.
Izvinjavam se ako je vec neko pomenuo ovaj program, ali mislim da nije...
Program se zove "Useful switchers".
Nalazi se na Android marketu i besplatan je.
Kao sto i sam naziv kaze, sluzi kao precica za ukljucivanje i iskljucivanje odredjenih opcija, a u ponudi su:
-Silent Mode
-Wi Fi
prilikom ulkjucivanja WiFi-a ispisuje i podatak o tome na koji bezicni uredjaj se prikljucio, odnosno na koje korisnicko ime
-GPS
direktno ulazi u opcije za GPS na samom telefonu (dakle, ne ukljucuje automatski GPS)
-Wireless location
-Bluetooth
-Osvetljenje ekrana
-Automatsko gasenje ekrana (podesavanja u rasponu od 15 sekundi do 10 minuta, kao i opcija da se ekran ne gasi nikada)
-Avionski mod
-Auto sinhronizacija
-Mobile network settings
Pored precica, u programu je na glavnom ekranu ispisano i koliko slobodne memorije imate na SD kartici, kao i kolika je ukupna memorija SD kartice, a mozete videti i koliko vam je ostalo baterije, sto je izrazeno u procentima (npr. 68%).
U podesavanjima na samom programu mozete promeniti i jezik programa, a dostupan je i srpski jezik.
Program se zove "Useful switchers".
Nalazi se na Android marketu i besplatan je.
Kao sto i sam naziv kaze, sluzi kao precica za ukljucivanje i iskljucivanje odredjenih opcija, a u ponudi su:
-Silent Mode
-Wi Fi
prilikom ulkjucivanja WiFi-a ispisuje i podatak o tome na koji bezicni uredjaj se prikljucio, odnosno na koje korisnicko ime
-GPS
direktno ulazi u opcije za GPS na samom telefonu (dakle, ne ukljucuje automatski GPS)
-Wireless location
-Bluetooth
-Osvetljenje ekrana
-Automatsko gasenje ekrana (podesavanja u rasponu od 15 sekundi do 10 minuta, kao i opcija da se ekran ne gasi nikada)
-Avionski mod
-Auto sinhronizacija
-Mobile network settings
Pored precica, u programu je na glavnom ekranu ispisano i koliko slobodne memorije imate na SD kartici, kao i kolika je ukupna memorija SD kartice, a mozete videti i koliko vam je ostalo baterije, sto je izrazeno u procentima (npr. 68%).
U podesavanjima na samom programu mozete promeniti i jezik programa, a dostupan je i srpski jezik.
Evo jedne app za profile, mislim da nije pominjano nista u vezi toga, ne znam da li je i na Marketu.
SettingsProfiles, bogata nema sta, widget opcija, dosta podesavanja samog profila, "pravila" u kojim uslovima da se profil sam aktivira (% baterije, dan+sat od-do, slusalice, BT itd), aktivacija za odredjeni vremenski period...
pozz
SettingsProfiles, bogata nema sta, widget opcija, dosta podesavanja samog profila, "pravila" u kojim uslovima da se profil sam aktivira (% baterije, dan+sat od-do, slusalice, BT itd), aktivacija za odredjeni vremenski period...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 04. Mar 2010. 13:01
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Jel probao neko AndNav na Tattou. Ako jeste interesuje me kako je zadovoljan i koliko je precizna mapa za Srbiju?
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
cale, to sam instalirala ali free verzija je samo citac, nije i editor
,araphel je na nekim od prethodnih strana spominjao da i njega to zanima, ne znam sta je uradio, ako moze pomoc.
I jos sam u jednom zbunu, ne znam sta sam uradila, ali telefon mi samo na jedan broj iz imenika (iz favorita)ne zvoni, samo me obavesti kao propusten poziv, a pozivaocu kaze da sam zauzeta, eto ako moze i za to pomoc.

I jos sam u jednom zbunu, ne znam sta sam uradila, ali telefon mi samo na jedan broj iz imenika (iz favorita)ne zvoni, samo me obavesti kao propusten poziv, a pozivaocu kaze da sam zauzeta, eto ako moze i za to pomoc.

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Ne mozes da se resis, ja prosto na jednom od desktopova drzim ikonicu za docs to go, i to je to.....ako obrises jednu od njih, neces moci da koristis edit funkcije. ima da se nadje i jedna kompletno "izlecena" aplikacija, da ne mora key da se instalira kao poseban APK fajl, ali me mrzelo da se petljam 

- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
e stvarno moram malo da se pozalim na rad foruma i ucesnika na njemu? dosta dobrih aplikacija je izaslo za tattoo za trenutnu verziju softwera ali niko nista da javi?
Evo mojih aplikacija koje ja koristim:
Abtc za torente
AndNav2 navigacija
ArsAnd Nas program dobar je probajte
Car Locator extra program ime samo govori za sebe
Cardiotrainer dobar program za sve vrste rekreacije
Fishin`2 go simulacija pecanja ubija
FarmFrenzy bruka igra copija sa fejsa zaraza ziva
ImusicTao dobar mp3 downloader
MobilePdf Viewer ime samo govori za sebe
PhotoShop isto dobar program za slike
Shazam ubija program za prepoznavanje muzike
Unzip ime govori za sebe
Tubedroid Downloader spotova sa youtuba
Yxflash dobar Divx player ne secka crackovana verzija
I za kraj sam ostavio nesto najace GoogleMaps 4.0.0 for tattoo v1.6donut ovo je najava one bete sa prve stranice foruma bruka ziva
Nadam se da nisam nikog smorio sa potovanjem ali mislim da moraju pojedinci da imaju po nesto od korisnih aplikacija na svom telefonu,ako ne mozete neku da pronadjete na netu poslat cu vam mailom
Evo mojih aplikacija koje ja koristim:
Abtc za torente
AndNav2 navigacija
ArsAnd Nas program dobar je probajte
Car Locator extra program ime samo govori za sebe
Cardiotrainer dobar program za sve vrste rekreacije
Fishin`2 go simulacija pecanja ubija
FarmFrenzy bruka igra copija sa fejsa zaraza ziva
ImusicTao dobar mp3 downloader
MobilePdf Viewer ime samo govori za sebe
PhotoShop isto dobar program za slike
Shazam ubija program za prepoznavanje muzike
Unzip ime govori za sebe
Tubedroid Downloader spotova sa youtuba
Yxflash dobar Divx player ne secka crackovana verzija
I za kraj sam ostavio nesto najace GoogleMaps 4.0.0 for tattoo v1.6donut ovo je najava one bete sa prve stranice foruma bruka ziva
Nadam se da nisam nikog smorio sa potovanjem ali mislim da moraju pojedinci da imaju po nesto od korisnih aplikacija na svom telefonu,ako ne mozete neku da pronadjete na netu poslat cu vam mailom
Iphone 4s white clear install
xerosoft, gde si ti iskopao te Googlemaps 4 a da rade na Tattoo? Ja ni 3.3 nisam uspeo da instaliram preko ovih postojećih. Ajde ako može neki hint na PP 
A moraš i da skontaš da nismo baš svi ludi toliko za aplikacijama, pa da non stop jurimo i pišemo o njima, mora i da se ide na posao, zarade parice, itd....
Eto, meni recimo treba taj Googlemaps i ne mnogo više od toga u odnosu na ono što imam....

A moraš i da skontaš da nismo baš svi ludi toliko za aplikacijama, pa da non stop jurimo i pišemo o njima, mora i da se ide na posao, zarade parice, itd....

Eto ja sam na 8 strani bas napisao spisak neih aplikacija bez kojih ne mogu... a i mene interesuje g maps verzija 4... Inace mogu da preporucim jos sledece aplikacije koje sam u medjuvremenu iscackao:
AttachEmail - ime sve govori
ChessOnline - online igranje, 99 sekundi po potezu
Fast Call - odlicna zamena za phone aplikaciju!
MixZingLite - audio plejer
Movies - *Flixter, ko voli filmove mora ovo da ima...
Sea Fight - klasicne podmornice
YiDomBioRitam - bioritam...
AttachEmail - ime sve govori
ChessOnline - online igranje, 99 sekundi po potezu
Fast Call - odlicna zamena za phone aplikaciju!
MixZingLite - audio plejer
Movies - *Flixter, ko voli filmove mora ovo da ima...
Sea Fight - klasicne podmornice

YiDomBioRitam - bioritam...
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Ovo za Google maps 4.0.0 i mene interesuje. Nisam uspeo da nadjem, tako da bi i meni pomoc dobro dosla.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net