Programiranje Symbian programa, formiramo ekipu!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
Evo url-a za mobile basic 2.1 posto vam je Chux dao pogresni sajt za download-ovanje knjige (dao vam je za verziju 2.0 a ne za 2.1) !!! Jel je neko nesto zanimljivo provalio ,jer ima nesto zestoko u ono mobile basic-u ??? Kad ce mo da radimo i da li ce mo uopste da radimo ??? Zahvalan svima koji bi hteli da rade u ekipi !!!

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
http://www.mobilebasic.com/MB/MobileBASIC2.1.pdf
Ubacite ovaj URL u vas download manager i download-uj te ga ,to je to !!!
I josh neshto ,za ovo vam je potreban Adobe Acrobat Reader ,program koji ce vam otvortiti ovaj .pdf fajl !!!

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Hvala na komplimentu...
dobices besplatno ovu nokiju 8030 od mene cim bude bila u prodaju
!!!!! Sto se tice Acrobat Reader to sam napisao jer znam da je ovaj forum namenjen mobilnim telefonima a ne kompjuterima ,tako da sam pomislio da ima nekih koji znaju svashta o telefonima a da neznaju nista o kompjuterima
!!!
Jel neko udradi nesto zanimljivo sto se tice ovog topic-a ,ako jeste neka kaze staje ,sve bi nam dobro doshlo
!!!

Jel neko udradi nesto zanimljivo sto se tice ovog topic-a ,ako jeste neka kaze staje ,sve bi nam dobro doshlo

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
"Pimp my ride" je budženje kola, "Pimp my phone" telefona, simpatično...
6630 sa drugom kamerom... Zar ne bi bilo bolje da je 6631?
A Acrobat Reader postoji i za Symbian, tako da...

6630 sa drugom kamerom... Zar ne bi bilo bolje da je 6631?

A Acrobat Reader postoji i za Symbian, tako da...

● PRAVILA FORUMA ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Hvala svima koji cene moju ideju ,pa posto vam se svidja svake nedelje (mozda neki put i ranije) cu stavljati novi nabudzeni telefon sa drugim imenom tako da ce to biti moja emisija PIMP MY PHONE...
Sto se tice naziva ,Miksoni , nije ti lose ,samo sam od n6680 uzeo broj 80 ,a od n6630 uzeo 30 ,pa sam dobio n8030...
Znam da postoji Acrobat Reader za symbian bas sam ga pre neki dan uzeo ...
progam se bese zove PDF+ ili +PDF tako nesto ,nije los ! ! ! E ajde ovaj topic da posvetimo malo njegovom nazivu !!! Navalite svi sa voljom za programirajne ovde !!!

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Naravno da mozes M&M ,zasto ne bi mogao
??? Kazem ,tu su dobrodoshli svi sa vojlom (to sam ponovio 1365 puta)

Edit:
Evo sajta na kome mozete naci dodatak koji bi mogao da posluzi za mobile basic "3D Vertical Bar Graph Software" -objashnjenja i primeri za 3d grafiku.... http://www.mostshareware.com/soft/3D-Ve ... 10272.html
!!!
Na sajtu www.mobilebasic.com/FreeMidlets.jsp mozete naci codove za neke programe i igice !!!

Edit:
Evo sajta na kome mozete naci dodatak koji bi mogao da posluzi za mobile basic "3D Vertical Bar Graph Software" -objashnjenja i primeri za 3d grafiku.... http://www.mostshareware.com/soft/3D-Ve ... 10272.html

Na sajtu www.mobilebasic.com/FreeMidlets.jsp mozete naci codove za neke programe i igice !!!
Ja sam skinuo Mobile Basic i da ga ja otvorim kad ono nece!!!!!!!!!!Da nije mozda Acrobat stariji posto je 5.0 imam ja i 7.Mogu i da naucim C++ pa da malo pomognem.Da li mogu da rade Flash aplikacije na Symbian posto mozemo da napravimo i flash za n8030.Sad sam se setio!!!!Treba nam i sajt za Pimp My Phone npr. www.pimpmyphone.com.Sajt mogu ja da uradim posto znam znanje sa Dreamweaverom
Kad ce da se bacimo na posao.Drustvo ce da mi pomogne.Njih ima dvoje.
Ajd vidimo se
Kad ce da se bacimo na posao.Drustvo ce da mi pomogne.Njih ima dvoje.

Nokia 6630+SlipKnoT=Najbolji Metalski Telefon na svetu!!!!!!!!
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Mislis na knjigu mobile basic-a !!! Ako stvarno ne mozes da otvoris ja cu da ti posaljem sve isto u nekom drugom formatu (.txt .
doc )
E ,a ovo sto sam napisao Pimp My Ride na mojoj slici je cisto radi sebe
,ne znam zasto hoces da pravimo www.pimpmyphone.com sajt ,to ja radim cisto zbog moje zabave
E ,ljudi ,ajde da se bacim malo na rad
Jel ima neko ideju kako ce da se zove ekipa
Pa kad to ustanovim onda ce mo da idemo na najbolju ideju nekog programa !!! Kada ovo ispunimo ,onda idemo na scriptove ,codove ,i ostale zajebancije radi realizovanja ideje !!! OK
Nisam siguran sta je ovo ,vidim da je u vezi sa basic-om ,pa cim je u vezi sa njim treba probati jer je svaki basic slican mobile basic... http://www.theopensourcery.com/vbclones.htm
E ,a ovaj sajt je posvecen samo za visual basic codove (ima ih kamara) ,probajte neke ( www.vbcode.com ) pa mozda uspete nesto da iscupate !!!
P.S. Ovo pisem zato sto se vrlo tesko nalaze sajtovi za codove mobile basic-a ,tako da....
M&M ,posto vidim ,znas da pravis sajtove ,nebi bilo lose da nam napravis neki sajt ako bude bilo nesto od ovoga ,hhhmmm ,sta ti mislis o ovome

Nisam siguran sta je ovo ,vidim da je u vezi sa basic-om ,pa cim je u vezi sa njim treba probati jer je svaki basic slican mobile basic... http://www.theopensourcery.com/vbclones.htm

E ,a ovaj sajt je posvecen samo za visual basic codove (ima ih kamara) ,probajte neke ( www.vbcode.com ) pa mozda uspete nesto da iscupate !!!
P.S. Ovo pisem zato sto se vrlo tesko nalaze sajtovi za codove mobile basic-a ,tako da....

M&M ,posto vidim ,znas da pravis sajtove ,nebi bilo lose da nam napravis neki sajt ako bude bilo nesto od ovoga ,hhhmmm ,sta ti mislis o ovome

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Oko nokie 8030 nepravimo nista ,to cu ja samo da se "zezam" i da svake nedelje stavljam neki novi nabudzeni telefon sa mojim nazivom
!!! Razumes
??? Ako nisi procitao na poceku topica administrator sajt nam je ponudio trziste
!!! Znaci mi samo treba da napravimo ( igricu ,program ili bilo sta za symbian ) i nama ce da ide 50% ,a nas rad ce biti postavljen da se kupuje na ovom sajtu posto je u izgradnji multimedialni deo ,kako sam ja shvatio
!!! Kapish
!!!

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Pa pazi ,tih 50 % cemo da podelimo ovako
,kad budemo napravili nesto onda od ukupne cene koju smo zaradili (to je tih 50 %) delimo na onoliko delova koliko ima clanova u ovoj ekipi (to jest clanovi koji su nam pomogli ,jel moze neko da dodje sa strane i da se uclani ,pa posle kad mi napravimo sami bez njegove pomoci program ili igru da nam trazi kintu jer "hvala bogu i on se uclanio" )
!!! Pocinjemo da radimo od 5-10 septembra ,i nema tu "E ,ja cu da radim sa tobom" ,nego se dogovorimo sta ce da pravimo i onda svako pokusava da nadje sto bolje reshenje kuci za zadati zadatak ,i to posle pusti ovde da vide ostali i da to iskomentarishu (e nije ti loshe ,znash mogao bi da tu dodash to ,e uradi to , to ti nevalja ,moze to da podje ,itd. )
!!! Sto se tice C++ ,neces ga brzo nauciti ,tako da bi trebalo bolje da se bazirash na nekim primerima ,a ja bi ti preporucio (ne bi samo tebi nego svima) da probaju Mobile Basic 2.1 ,program je strava ,i veruj te mi mnogo se lako uci ,mnogo lakshe od C++ ,Jave ...
!!! I josh nesto
,nemoj te zaboraviti ovaj topic do 5-10 septembra !!! 

e, a da li imas crack za mobile basic 2.1 ... ?
Ili ako nemas kazi gde bih mogao da ga nadjem ... I dali vazi ono da pravimo program za 064,063 mrezu sto je trazio onaj likcina na nekoj stranici , valjda drugoj .... za brijanje minuta .... ili pocinjemo od neke igrice .. aj da se dogovorimo o tome pre nego sto krenemo na posao , neku konkretnu specifikaciju programa , a ne ja bih , ti bi , pa ko sta zavrsi ... cisto da ne gubimo vreme .... jer mnislim da mozemo biti efikasni ako svako pise neki deo programa , a ne svi isto pa ko pre .... neko zna c++ i neki delovi su sigurno pogodniji tamo neko ce u mobile basicu deo , neko ce mozda nesto sitno u javi ili ....
I jos nesto jako vazno , da li iko zna nesto o zastitama programa , jer znam ponesto malko o krekovanju i one vraijante sa IMEI se jako lako provaljuju .... ima vise nacina za to ... Videcu da pozovem jednog drugara koji podosta zna o krekovanju i zastitama .. jer sta nam vredi da prodamo jednu kopiju ...

I jos nesto jako vazno , da li iko zna nesto o zastitama programa , jer znam ponesto malko o krekovanju i one vraijante sa IMEI se jako lako provaljuju .... ima vise nacina za to ... Videcu da pozovem jednog drugara koji podosta zna o krekovanju i zastitama .. jer sta nam vredi da prodamo jednu kopiju ...
The Chux