Yettel novosti
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
E vidis to je dobro pitanje, na to ce Ratel morati da da odovor, posto su oni kreatori pravilnika. Ja mislim da to vise nece imati znacaja jer se vise nece znati ko je u kojoj mrezi jer ti zadrzis isti pozivni broj a mozes da promenis tri mreze ili vise ako zivis u nekoj drugoj zemlji. Do sada si znao po pozivnom broju ko je koja mreza a ovako neces znati u kojoj je mrezi trenutno taj koga zoves, ali zato on dobro zna kome placa racun.
Telenor se pridružuje kampanji „Klikni bezbedno“
Na Dan bezbednosti na Internetu najavljen nastavak kampanje Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo u celoj Srbiji
Srpski mobilni operatori podržali borbu za bezbednost dece na Internetu
Beograd, 9. februar 2010. – Zbog zabrinjavajućih zaključaka istraživanja o zaštiti dece na Internetu, Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije nastavlja kampanju „Klikni bezbedno“. Kompanija Telenor pridružuje se ovoj borbi za bezbednost dece na Internetu kao jedan od partnera.
Iskorak u odnosu na do sada urađeno jeste to da će se tokom ove godine edukovati psiholozi, pedagozi i saveti roditelja na temu bezbedne upotrebe Interneta u školama širom Srbije, kako bi te informacije preneli nastavnicima i drugim roditeljima dece iz škola iz kojih dolaze. Podršku projektu edukacije dalo je i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal, čiji će predstavnici biti predavači.
Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7218&pn=1
Na Dan bezbednosti na Internetu najavljen nastavak kampanje Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo u celoj Srbiji
Srpski mobilni operatori podržali borbu za bezbednost dece na Internetu
Beograd, 9. februar 2010. – Zbog zabrinjavajućih zaključaka istraživanja o zaštiti dece na Internetu, Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije nastavlja kampanju „Klikni bezbedno“. Kompanija Telenor pridružuje se ovoj borbi za bezbednost dece na Internetu kao jedan od partnera.
Iskorak u odnosu na do sada urađeno jeste to da će se tokom ove godine edukovati psiholozi, pedagozi i saveti roditelja na temu bezbedne upotrebe Interneta u školama širom Srbije, kako bi te informacije preneli nastavnicima i drugim roditeljima dece iz škola iz kojih dolaze. Podršku projektu edukacije dalo je i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal, čiji će predstavnici biti predavači.
Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7218&pn=1
iPhone 6 Plus
Otkud ovo?!vuchko987 napisao: Koja je poenta njihovog interneta (na mobilnom) ako za 15 minuta surfa i ontvaranja web strana slikama i flashom (na Nokiji 5800) racun napuca 200 din?
Ja sam na Telenor postpaid-u i nikada mi se nije desilo da zbog neta napucam 200din mesecno a uveravam te da dnevno bar 5x otvorim Hotmail, bar 5x otvorim MySpace i Facebook zbog poslovnih potreba i u proseku 20min provedem na LiveMessenger-u .. nije mi se desilo da mi probije 200din na mesecnom nivou nikada do sada za 3 godine koriscenja..

Online zahtev (Biznis korisnici)
U želji da odgovori na potrebe savremenog poslovanja, Telenor je za svoje biznis korisnike, kako srednja i velika, tako i mala preduzeća, organizovao posebne timove poslovne podrške.
Želite da postanete naš korisnik? Popunite Vaše podatke i mi ćemo pronaći najbolje poslovno rešenje prema vašim potrebama. Za sve poslovne korisnike zainteresovane za više od 10 SIM kartica - dolazimo kod vas!
Online zahtev
U želji da odgovori na potrebe savremenog poslovanja, Telenor je za svoje biznis korisnike, kako srednja i velika, tako i mala preduzeća, organizovao posebne timove poslovne podrške.
Želite da postanete naš korisnik? Popunite Vaše podatke i mi ćemo pronaći najbolje poslovno rešenje prema vašim potrebama. Za sve poslovne korisnike zainteresovane za više od 10 SIM kartica - dolazimo kod vas!
Online zahtev
iPhone 6 Plus
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
N-tchbl m.facebook.com i facebook.com su dve različite adrese.jedna je lepa a druga suši megabajte.evo drugar je bio na ovoj drugoj nekih 15min i nadrukao je 1000din(slovima hiljadu)...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
upravo o tome i pricam, ja ne koristim m.facebook vec klasican cisti facebook,
imam bookmark koji sama napravih i kaze "facebook.com" kao i "myspace.com", koristim ih svakodnevno i nemam te troskove
ja sam vanzemaljac izgleda ne znam sta drugo da kazem osim da mi 200din nikada ne predje i klanjam se telenor internetu i hsdpa-u
imam bookmark koji sama napravih i kaze "facebook.com" kao i "myspace.com", koristim ih svakodnevno i nemam te troskove

ja sam vanzemaljac izgleda ne znam sta drugo da kazem osim da mi 200din nikada ne predje i klanjam se telenor internetu i hsdpa-u

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Domen "co.yu" prestaje da radi
Od 30. marta neće više postojati telenor.co.yu Internet domen, a sve stranice sa ovim domenom biće ugašene. Svi oni koji i dalje budu koristili našu staru Internet adresu www.telenor.co.yu biće obavešteni o nepostojećoj stranici. Validna adresa Telenor Internet prezentacije je www.telenor.rs i važeća je već godinu dana.
Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7245&pn=1
Od 30. marta neće više postojati telenor.co.yu Internet domen, a sve stranice sa ovim domenom biće ugašene. Svi oni koji i dalje budu koristili našu staru Internet adresu www.telenor.co.yu biće obavešteni o nepostojećoj stranici. Validna adresa Telenor Internet prezentacije je www.telenor.rs i važeća je već godinu dana.
Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7245&pn=1
iPhone 6 Plus