posle duzeg vremena nokie e71 trenutno koristim htc tytn ll.odlican fon,ali mi je nezgodan za drzanje u ruci. bojim se da mi ne opamprci o beton. nedaj boze
Ništa se ne brini, HTC je to. Meni je kec ispao i tresnuo na kaldrmu usred razgovora (sapletoh se na stpolicu pri izlasku iz kafića). Pao na gornju ivicu i zaradio samo prekid razgovora i jednu jedva vidljivu ogrebotinu i ništa više. Obrisah prašinu, stavih ga u džep i nastavih dalje. Nikakve posledice. Ali mislim da ga ipak neću nositi na skijanje i u šutke, za to je e50
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Wicker Man, ja bih ipak rekao da osim metalnog kucista, po svemu je TyTn 2 bolji. Cisto sumnjam da E71 ima vise od 128 Mb RAMa, TyTn 2 gura procesor od 400 MHz, sto mu je sasvim dovoljno, a mislim da Nokia nema vise. Sto se tice dostupnosti softvera i lakoce instalacije, tu je WM u veeeeelikoj prednosti. IGO navigacija naspram Garmina, veca tastatura, Bolji Office....mnoooogo bolji,fizicki veci ekran..........ne,definitivno nije pogresio
Wicker Man, takođe mislim da je napravio odličnu odluku.... Araphel je naveo sve argumente... gargamel4, meni je HTC hero ispao na beton, takođe u sred razgovora i razbio se u paramparcad, posle sam po citavom trotoaru trazio bateriju, poklopac, SD karticu, i SIM karticu, i normalno sam telefon. . Kad sam ga sklopio radio je i imao jednu ogrebotinu na metalnom delu. A jednom mi je ispao na konzervu pa opet po metalnom delu
Wicker Man, jednostavno me smorio tj dosadio.ja nisam navikao duze od mesec dva da se zadrzim na jednom mobu.zato sam ga i prodao i uzeo htc.cak sam planirao ponovo da uzmem e90,ali eto davnom mi se svidjao tytn ll ali tad sam bio na iphonu.i reko aj sad da oprobam tytn llaraphel, tehno maniac, gargamel4, hvala na podrsci za htc.
peky@n93, Ok,znaci cisto iz dosade pade zamena. araphel, Znas kako, sve to stoji sto se tice OS-a i navigacije, ali mislim da je po meni za taj novac mnogo bolje pazariti neki noviji model,koji je mnogo elegantniji i sa manjim gabaritima.
HTC TyTn II je stvarno OK telefon, ali mislim da uopste ne vredi toliko koliko se kod nas prodaje,jer ipak ima on lepih godina iza sebe.
Ali dobro,svako ima pravo da radi sta hoce sa svojim novcem.Ja znam sta nebih.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Posle samo 2 nedelje prodao sam nokiu 6220 classic, ne zato sto je losa vec zato sto sam sad uzeo bolji telefon
Dakle, od danas moj novi ljubimac je Nokia N79!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ne znam da li se na osnovu toga može zaključiti da Nokia ipak jeste najbolja marka, obzirom da nudi najviše za veliku većinu korisnika (većina od nas naprednih). Šta vi mislite? Mrzim poređenja tipa "NokiJa N ti je k'o Mercedes S" i "mudre" tautologije tipa "Nokia je Nokia" (ma ne, Nokia je SE!), ali se istini mora pogledati u oči - većina nas koristi Nokije, od čega veliki broj naprednih korisnika...
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.