Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
dimi89 i loki13, skroz ste u pravu.
Samo sto meni ne treba sekundarni telefon, ja bih ga cak i poklonila nekome kome treba.
Mojoj baki treba telefon, ali je d900 teska tehnologija za nju.
Pa sam mislila da u radnji u kojoj kupujem samsung s5230 i mozda jos neke stvarcice za njega (memorijska kartica, futrolica, olovka npr.), dam i taj polovan d900 (i staru nokiju 3330 za reciklazu )
, pa da mi daju mozda neki jeftin telefon oko 30e sa samo osnovnim funkcijama (poziv, sms).
Ali ne znam da li bi to bilo koja radnja uradila...

Samo sto meni ne treba sekundarni telefon, ja bih ga cak i poklonila nekome kome treba.
Mojoj baki treba telefon, ali je d900 teska tehnologija za nju.

Pa sam mislila da u radnji u kojoj kupujem samsung s5230 i mozda jos neke stvarcice za njega (memorijska kartica, futrolica, olovka npr.), dam i taj polovan d900 (i staru nokiju 3330 za reciklazu )

Ali ne znam da li bi to bilo koja radnja uradila...

Dobio sam ponudu za sledece modele (svi telefoni su novi u full pakovanjima ali nema garancije posto su iz inostranstva):
1.) N82 = 220e
2.) N97 = 340e
3.) iPhone 3G = 360e
4.) X6 ali ne znam od koliko GB = 280e
Da li ove cene korektne?
1.) N82 = 220e
2.) N97 = 340e
3.) iPhone 3G = 360e
4.) X6 ali ne znam od koliko GB = 280e
Da li ove cene korektne?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ne razmisljam o kupovini telefona posto nemam "vremena". 
Ovo sam dobio kao ponudu pa ako se opredelim za kupovinu da znam koje su cene modela koji su trenutno na lageru.

Ovo sam dobio kao ponudu pa ako se opredelim za kupovinu da znam koje su cene modela koji su trenutno na lageru.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●