e-mail na 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

e-mail na 6630

Post od hellboy_90 »

Kako da primam i saljm mailove sa 6630? :?

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa mislim da trebas prvo da se prijavis na gprs , pa onda sebi mozes staviti neki yahoo client ili hotmail ( ili tako nesto ) , a to je lagano naci jer je symbian phone...
rocK for ever

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

vrlo lako ukljuci gprs aktiviraj nalog ako si na 063 podesi parametre i dobices inbox dalje je sve jednostavno... :wink:

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

Ja sam 064. Da li treba neki poseban program ili samo da nazovem telekom i oni ce mi sve objasniti? :? :? :? :?

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

trebalo bi da samo nazoves telekom i oni ce ti objasniti,mada.......tako je barem kod mobtela,sve su mi objasnili kad sam ih nazvao i pitao...
Ex Sir_Oliver

Nike 25
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 10:22
Kontakt:

Post od Nike 25 »

Ja sam 063 i poslao sam poruku da bih se prijavio za e-mail sadrzine EMA lozinka.Mobtel mi posalje poruku da je bilo uspesno.Odem na GPRS,trazi username,a ja imam samo lozinku.Medjuti mene takodje interesuje kako da konfigurisem mailbox u porukama.Sta mi je ciniti?
Nike 25

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hm, koliko se ja sećam, mislim da sam skinula upustva za konfiguraciju mailbox-a sa mobtelogog sajta...onako sve je bilo detaljno objašnjeno.... :| :wink:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

User name ti je tvoj broj... Znači, ako ti je broj 063/123-456, user name ti je "123456", kapiraš? Sva detaljna uputstva imaš na Mobtel sajtu...

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Ako zelis e-mail na svom mobitelu, nezavisno od operatera, koristi profi mail. Ja sam u njemu konfigurisao gmail account i radi perfektno. Yahoo i Hotmail ne mogu se konfigurisati, Gmail je besplatan i nadam se da ce tako i ostati (tako kazu u Google-u). Pozdrav svima

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

A zasto se yahoo ne moze konfigurisati u profil mailu? Ja sam se ubio da pronadjem parametre za podesavanje i naravno nisam uspeo.

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Nazalost, da bi koristio POP3 protokol na Yahoo i Hotmailu mora se platiti. Nije stvar do profimaila, i ja sam se slomio da ga konfigurisem u The Bat klijentu na PC-u, da bih na kraju otkrio da se placa...

Odgovori