MTS novosti
loki13, nisi bas najbolje izracunao. U vip-u uz postpaid900 (2500din. mesecno) tp2 je 37000din, a u mts-u xperia x2 je uz mix2000 (takodje oko 2500din. mesecno sa svim porezima) je nesto malo manje od 37000din. naravno kad se uracunaju u cenu svi porezi. E sad koji je bolji aparat od ta 2, to je vec za neku drugu diskusiju... 
mezzano, i bilo je kranje vreme da osveze svoju najblaze receno "ubudjalu" ponudu...

mezzano, i bilo je kranje vreme da osveze svoju najblaze receno "ubudjalu" ponudu...

Poslednja izmena od LimunBG u Ned, 07. Mar 2010. 12:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
loki13, samo da dodam da je Vip povoljniji samo za tarife od 1000+ din. mesecne pretplate, dok je kod jeftinijih tarifa 60/150 daleko nepovoljniji od mt:s i Telenora.
By the way, mt:s ubacio jos neke telefone u svoju ponudu, doduse samo Samsung i to, po meni, dosta skupe.
Ponuda telefona - mt:s
By the way, mt:s ubacio jos neke telefone u svoju ponudu, doduse samo Samsung i to, po meni, dosta skupe.

Ponuda telefona - mt:s
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
dali neko koristi mts "066 kontrola troskova".. zanima me dali je sve tako bajno kao sto je napisano u prospektu, da za mesecni racun od 500 din, se dobije 1000din na koriscenje.. posto je poruka 0,66 sa pdv-om oko 0,85din, sto znaci da od prilike ja potrosim 300 poruka, to kosta 260 din, a ostalih 740 din ostane za pozive..?
To je jako dobra ponuda sobzirom da se dobije i 66MB interneta.. plasim se samo da ne postoji neka začkoljica sakrivena
Zanima me i dali se moze dopuniti kredit, ako se potrosi tih 1000 dinara.. ?
To je jako dobra ponuda sobzirom da se dobije i 66MB interneta.. plasim se samo da ne postoji neka začkoljica sakrivena

Zanima me i dali se moze dopuniti kredit, ako se potrosi tih 1000 dinara.. ?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
МТС не рачуна дебилно, порез се увек обрачунава на основицу у овом случају 423,72дин. На ту основицу се додају два пореза од 18% - 76,28дин и 10% - 42,37. Тако да је пре увођења новог пореза рачун био 500дин а по увођењу 542,37. Што се тиче нета ја користим 3Г па је нет солидно брз мада га највише потрошим на Гугл мапе које преко 3Г-а учитава скоро тренутно
Никако да свратим до пословнице а мрзи ме да зовем кориснички сервис (нису у питању 10дин), интересује ме како да проверим колико сам МБ потрошио. Имам податак о протоку на телефону али они заокружују па то није баш најпрецизније

Никако да свратим до пословнице а мрзи ме да зовем кориснички сервис (нису у питању 10дин), интересује ме како да проверим колико сам МБ потрошио. Имам податак о протоку на телефону али они заокружују па то није баш најпрецизније

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
mt:s konačno snizio cenu internet dodataka, na neku razumnu meru.
LinkNovo-Povoljan Pospaid extra Internet
10.03.2010
Veće količine za prenos podataka po znatno povoljnijim cenama
Data tarifni dodatak u okviru usluge Postpaid extra sada nudi veće količine za prenos podataka po znatno povoljnijim cenama.
Ukoliko aktivirate DATA tarifni dodatak, umesto dosadašnje količine za prenos podataka od 12 MB, 30 MB, 60 MB i 120 MB, sada Vam je na raspolaganju 50 MB, 300 MB,1GB i 3GB po ceni od samo 100, 400, 800 i 1200 dinara, u zavisnosti od količine za koju se opredelite.
Tarifne dodatke Postpaid extra usluge mogu koristiti korisnici Bel, Fresh, Mix, Hello, 066 Postpaid tarifnih profila, kao i korisnici Poslovnog i Profesionalnog tarifnog profila.
Postpaid extra usluga Vam nudi mogućnost izbora četiri tarifna dodatka koji se odnose na povoljnije SMS poruke, DATA saobraćaj, minute za razgovore u mt:s mreži i sa najdražim brojem po izboru. Ove dodatke možete aktivirati samo jednom u mesecu. Ukoliko, po isteku meseca, želite i dalje da ih koristite, dodaci će Vam biti automatski aktivirani i za naredni mesec. Naravno, ukoliko to želite, odabrani tarifni dodatak možete u svakom trenutku deaktivirati.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: