Apple tuzi HTC
Meni je sve ovo bre nekako veoma smesno. Svi se samo tuzakaju medjusobno. Pa i svi dosadasnji Android telefoni imaju gesture unlock,sto ih tuze tek sad? I sto tuze HTC, a ne Google, kad je ta funkcija deo samog Androida?
Obrni-okreni, ja od Apple-a telefon nikad ne bih kupio......osim da su mozda jedini proizvodjac preostao na svetu, a sto se nikad nece desiti.
Obrni-okreni, ja od Apple-a telefon nikad ne bih kupio......osim da su mozda jedini proizvodjac preostao na svetu, a sto se nikad nece desiti.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
iPhone je zaista dobar telefon i retko koj telefon moze zaista da se poredi sa njim(da bududemo) ali je apple sam svojim postupcima napravio da dosta ljudi na svetu prosto ne podnose iPhone...Kad pogledamo unazad apple je pravio neke zaista veoma smesne i jadne poteze i gluposti ali je iPhone napravio kako treba...Sto se tice gesture unlocka ima ga i windows pa njih nisu tuzili do sad a mislim da i nece tako da nije stvar zaista u gesture unlocku.Svako se bori da opstane i zaradi sto vise para na trzistu tako da mene ne bi cudilo da apple tuzi i sve one koji pravi aplikacije koje su zasnovane na njihovim patentima(kao sto su S2U2 ili S2P itd.)...Ustvari mene najvise cudi to sto HTC i dalje cuti i niti potvrdjuje niti osporava optuzbe...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Apple ima dosta poklonika, (nazalost) ali iza Androida stoji ne jedan, nego vise raznovrsnih modela sto po dizajnu sto po funkcionalnosti.Mislim da ce Jabuka imati tesku bitku.Miskoni napisao:sumnjam da će konkretno Nexus na bilo koji način umanjiti prodaju i interesovanje koje postoji za iPhone. Ne zato što je Nexus loš ili ne može da parira, daleko od toga, već zato što što je i iPhone jednako dobra sprava i ima veliki broj poklonika.

Neverovatno,ali neverovatno kako se uvek negativno iznenadim kada procitam/cujem ovakav komentar.Jednostavno nikako da naucim da ima ljudi koji ce nesto "slepo" braniti bez nekih zaista jakih argumenata.dimi89 napisao:iPhone je zaista dobar telefon i retko koj telefon moze zaista da se poredi sa njim
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- dimi89
- Mobil manijak
Wicker Man, slepo braniti ? A sta ja to branim? Jel ti vidis negde u mom potpisu da imam iPhone ili iPdo ili nesto od apple-a?Hajde onda da krenemo redom posto ja nesto branim.Ovoga puta bez dlake na jeziku...
Prvo sto dolazi do zapazanja je to da ni jedne igre na telefonu ne mogu da se porede kao one na iPhonu.
99% gresaka apple je ispravljeno(MMS-Multitasking-Bluetooth)
Trenutno jedino uporedjuju da Samsung S8500 Wave ima bolji ekran od iPhona(inace jos nije izaso pa se tako to nije pokazalo ni u praksi).Kad smo vec kod ekrana pogledajte koji ima najbolji odziv(na GSM areni ima test u kome je i Motorola-HTC i jos neki modeli koje su uporedili sa iPhonom)
Pogledajte koliko je poena dobio iPhone OS po tome koliko je brz i koliko je uskladjen sa svojim hardwerom...
Wicker Man, kad bi bio ljubazan da izneses sad i ti neki argument i da mi navedes koji su to telefoni koji su u rangu ili bolji od iPhona 3GS??? Samo testove,reviewe ozbiljnih sajtova i statistiku prihvatam to tvoje nabadanje ne...
Prvo sto dolazi do zapazanja je to da ni jedne igre na telefonu ne mogu da se porede kao one na iPhonu.
99% gresaka apple je ispravljeno(MMS-Multitasking-Bluetooth)
Trenutno jedino uporedjuju da Samsung S8500 Wave ima bolji ekran od iPhona(inace jos nije izaso pa se tako to nije pokazalo ni u praksi).Kad smo vec kod ekrana pogledajte koji ima najbolji odziv(na GSM areni ima test u kome je i Motorola-HTC i jos neki modeli koje su uporedili sa iPhonom)
Pogledajte koliko je poena dobio iPhone OS po tome koliko je brz i koliko je uskladjen sa svojim hardwerom...
Wicker Man, kad bi bio ljubazan da izneses sad i ti neki argument i da mi navedes koji su to telefoni koji su u rangu ili bolji od iPhona 3GS??? Samo testove,reviewe ozbiljnih sajtova i statistiku prihvatam to tvoje nabadanje ne...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Wicker Man, ja napisah da iPhone ima veliki broj poklonika, ne Apple. Vrlo je bitna razlika.
Da nema svih onih ljudi koji su omogućili da se na iPhone instalira sve i svašta i gomile 3dr party aplikacija koje dižu uređaj na jedan viši nivo - iPhone bi i danas bio ono što je bio kada se pojavio. Ja sam se konkretno samo nasmejao kada sam ga video prvi put, i tu je prestalo svako interesovanje... do pre nekoliko meseci.
Što se tiče Jabuke, definitivno su jedna od najpodmuklijih firmi trenutno. Žele potpunu kontrolu i uvid u to šta korisnici rade i smatraju da je ono što im oni serviraju od mogućnosti najbolje i jedino potrebno. Verovatno smatraju da su oni i dalje vlasnici uređaja, bez obzira što su ga prodali. Kada su svi kukali što prvi iPhone nema kameru i tražili je na sledećem modelu, Stiv je rekao: "Hoće kameru, a? Pa dajte im kameru ali je osakatite maksimalno!" (i đavolski smeh na kraju)... Eto, to je njihova politika danas.
A nije uvek bilo tako. Dok su svojevremeno ratovali sa Microsoft-om važili su za dušebrižnu firmu koja se brine o planeti, dobrobiti čovečanstva, slobodi ideja i inovacija, a Microsoft je jeo malu decu, sekao šume, zagađivao atmosferu, pravio rupe u ozonskom omotaču i pokušavao da ograniči upotrebu termina "Windows" čak i ako se koristi u poslovno-stambenim objektima. Jednostavno, došlo je njihovih pet minuta i rešili su da probaju da uzmu velike pare. Jednog dana će možda upravo HTC probati to isto od neke druge firme.
Što rekoše pre mene, čudno je da ne tuži i ostale firme koje plasiraju Android platfomu. Iskreno se nadam da će im HTC pokazati zube i uzeti im pare za kaznu, a i za dobrobit tehnološkog napretka generalno. Međutim, koliko sam čitao, postoje razne začkoljice u američkom zakonu o intelektualnoj svojini i patentima pa je pitanje kakvu odluku može da donese sud, bez obzira koliko je bizarna tužba. Skoro svi navedeni "patenti" su u nekom obliku postojali i pre pojave iPhone-a, a neki od njih se koriste i na uređajima koji nemaju veze ni sa telefonima ni sa kompjuterima (recimo Sleep Mode). I moj Beta videorekorder ga je imao pre 30 godina.
bestboy, nije bitno koliko njih može, bitno je šta sam uređaj može. A može svašta, to je činjenica.

Što se tiče Jabuke, definitivno su jedna od najpodmuklijih firmi trenutno. Žele potpunu kontrolu i uvid u to šta korisnici rade i smatraju da je ono što im oni serviraju od mogućnosti najbolje i jedino potrebno. Verovatno smatraju da su oni i dalje vlasnici uređaja, bez obzira što su ga prodali. Kada su svi kukali što prvi iPhone nema kameru i tražili je na sledećem modelu, Stiv je rekao: "Hoće kameru, a? Pa dajte im kameru ali je osakatite maksimalno!" (i đavolski smeh na kraju)... Eto, to je njihova politika danas.
A nije uvek bilo tako. Dok su svojevremeno ratovali sa Microsoft-om važili su za dušebrižnu firmu koja se brine o planeti, dobrobiti čovečanstva, slobodi ideja i inovacija, a Microsoft je jeo malu decu, sekao šume, zagađivao atmosferu, pravio rupe u ozonskom omotaču i pokušavao da ograniči upotrebu termina "Windows" čak i ako se koristi u poslovno-stambenim objektima. Jednostavno, došlo je njihovih pet minuta i rešili su da probaju da uzmu velike pare. Jednog dana će možda upravo HTC probati to isto od neke druge firme.
Što rekoše pre mene, čudno je da ne tuži i ostale firme koje plasiraju Android platfomu. Iskreno se nadam da će im HTC pokazati zube i uzeti im pare za kaznu, a i za dobrobit tehnološkog napretka generalno. Međutim, koliko sam čitao, postoje razne začkoljice u američkom zakonu o intelektualnoj svojini i patentima pa je pitanje kakvu odluku može da donese sud, bez obzira koliko je bizarna tužba. Skoro svi navedeni "patenti" su u nekom obliku postojali i pre pojave iPhone-a, a neki od njih se koriste i na uređajima koji nemaju veze ni sa telefonima ni sa kompjuterima (recimo Sleep Mode). I moj Beta videorekorder ga je imao pre 30 godina.
bestboy, nije bitno koliko njih može, bitno je šta sam uređaj može. A može svašta, to je činjenica.
● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni, ja se divim tvome skoro pronađenom entuzijazmu, ali priznajem da ga ne razumem. Dobrano sam svojevremeno pročačkao Iphone 2g, Potom i 3g, a sa 3gs sam se susreo na relativno kratko vreme, i mene ama baš ništa tamo nije impresioniralo, osim subjektivnog osećaja ruđnoće koji me spopadne od tog dizajna. Impresioniran sam količinom sopstvenog revolta prema izgledu Iphona, eto
Što se tiče Nokie i multitouch ekrana, pročitao sam negde da će ih sasvim normalno ugrađivati, samo neće smeti da ih reklamiraju kao multitouch već će morati da smisle drugi termin. Apple mi je sa svojim stavom o sopstvenim proizvodima uvek bio nekako degutantan, i prosto odbijam da posedujem bilo šta njihovo. Skoro sam se istripovao da ne bi bilo loše kupiti ipod od 120gb, ali sam se odmah išamarao i prošlo me je.

Što se tiče Nokie i multitouch ekrana, pročitao sam negde da će ih sasvim normalno ugrađivati, samo neće smeti da ih reklamiraju kao multitouch već će morati da smisle drugi termin. Apple mi je sa svojim stavom o sopstvenim proizvodima uvek bio nekako degutantan, i prosto odbijam da posedujem bilo šta njihovo. Skoro sam se istripovao da ne bi bilo loše kupiti ipod od 120gb, ali sam se odmah išamarao i prošlo me je.

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
araphel meni lično ne smeta izgled a i to je jako individualna kategorija.Meni smeta što je klasična "jabuka" ili da se slobodnije izrazim "šta će vama desni klik na mišu?"
Na svu sreću ima Srba, Rusa, Indijaca i ostalih pametnih, nisu svi zaglupljeni kao Ameri.
Takvi koriste i CTRL+levi pa nešto i sami dorade.
Sve se svodi na prodaju.Hoćeš nešto više? Dobićeš ali na kašičicu na novom fenomenalnom modelu koji izlazi već sredinom narednog kvartala.Masa je korisnika sa o (nula) znanjem oko bilo kakve tehnike.Za takve je i pravljen.Kupiš lepo na marketu i milina.Jabukica ima i pare i kontrolu a ti proizvod koji je polovičan ako ne umeš da se snadješ tj ako nisi kao Miškoni recimo.
Sa ovim delom se slažem 100%
Na svu sreću ima Srba, Rusa, Indijaca i ostalih pametnih, nisu svi zaglupljeni kao Ameri.
Takvi koriste i CTRL+levi pa nešto i sami dorade.
Sve se svodi na prodaju.Hoćeš nešto više? Dobićeš ali na kašičicu na novom fenomenalnom modelu koji izlazi već sredinom narednog kvartala.Masa je korisnika sa o (nula) znanjem oko bilo kakve tehnike.Za takve je i pravljen.Kupiš lepo na marketu i milina.Jabukica ima i pare i kontrolu a ti proizvod koji je polovičan ako ne umeš da se snadješ tj ako nisi kao Miškoni recimo.
Sa ovim delom se slažem 100%
I zato...nikadaMiškoni napisao:Žele potpunu kontrolu i uvid u to šta korisnici rade i smatraju da je ono što im oni serviraju od mogućnosti najbolje i jedino potrebno. Verovatno smatraju da su oni i dalje vlasnici uređaja, bez obzira što su ga prodali.

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
dimi89, ja to ne gledam kao ispravljanje gresaka. Vec kao jedan ogroman propust od strane Apple-a. Svaki normalan telefon ima i MMS i bluetooth, a smart i multitasking, "out of the box", da se tako izrazim. I ne razumem sto su to tako smesno odradili al dobro.
Slazem se da je po odzivu i kvalitetu ekrana medju najboljima (dok ne izadje samsungov super amoled), i da jedino Omnia HD moze da mu pridje trenutno. Al to je sve.
Miškoni, vrlo lepo receno.
Slazem se da je po odzivu i kvalitetu ekrana medju najboljima (dok ne izadje samsungov super amoled), i da jedino Omnia HD moze da mu pridje trenutno. Al to je sve.
Miškoni, vrlo lepo receno.

Nokia E71... Elegant, but deadly
- dimi89
- Mobil manijak
kapoerista90, Prvo zaboravio sida HD2 i TP2 takodje mogu veoma dobro da mu pridju cak i po brzini.Sto se tice propusta apple kao i svi smart telefoni (necu ni da komentarisem symbian zbog sertifikata i ostalih stvari) njih trebate da "napojite" brojnim programima da bi izgledali kako vi zelite i radili sta vi zelite(zilion puta ponovljeno) jer kod smart telefone veoma malo dobijate out of the box.Miškoni, je veoma jasno objasnio da su poklonici Applea i iPhona 2 razlicite stvari.Ja nisam poklonik ni jednog ni drugog ali sam zato realan.Ako je nesto dobro dobro je....To sto ih neki ne voli to je njihova stvar.Udaljili smose mnogo od teme ali bih zamolio moderatore da mi dozvole samo jos koji post na ovu temu da ne bi vise raspravljali o iPhonu i da ne se ne bi ponavljali...(mada nismo toliko ni daleko od teme)....Posto se Wicker Man, jos nije oglasio da navedem neke telefone iPhone killers...
Nokia N97...prvo da rese osnovne stvari kod telefona a to su prekidi poziva i restartovanje pa cemo diskusiju o njemu ovako je glupo...
Nokia N900 sjajan telefon i dosta dobre poene je povuko u testovima ali "brckanje" po meniu je samo u landscape modu,baterija kazu ljudi da je krajnje ocajna i da umnogome smanjuje mogucnosti telefona,ekran je dobar ali je iPhonov bolji,sve emulatore za igre i igre koje sam gledao na you tubeu seckaju i dosta koce a grafika i dalje nije zadovoljavajuca,ocekivano je da ce mnogo brze da se razviju aplikacije za maemo ali to i dalje nije slucaj...Pitanje je da li ce moci da se nadogradjuje softwer...
Posto moj post vec lici kao sastav iz srednje bilo bi krajnje zgodno da ostali clanovi foruma uporede neke telefone sa iPhonom.Naravno objektivno...Ja ovde niti branim iPhone niti napadam druge.Samo hocu da pokazem da covek treba da bude realan a ne da prica "Zasto je jugo losiji od mercedesa? Ima tockove,kocnice,brisace,motor sve isto kao mercedes...
Nokia N97...prvo da rese osnovne stvari kod telefona a to su prekidi poziva i restartovanje pa cemo diskusiju o njemu ovako je glupo...
Nokia N900 sjajan telefon i dosta dobre poene je povuko u testovima ali "brckanje" po meniu je samo u landscape modu,baterija kazu ljudi da je krajnje ocajna i da umnogome smanjuje mogucnosti telefona,ekran je dobar ali je iPhonov bolji,sve emulatore za igre i igre koje sam gledao na you tubeu seckaju i dosta koce a grafika i dalje nije zadovoljavajuca,ocekivano je da ce mnogo brze da se razviju aplikacije za maemo ali to i dalje nije slucaj...Pitanje je da li ce moci da se nadogradjuje softwer...
Posto moj post vec lici kao sastav iz srednje bilo bi krajnje zgodno da ostali clanovi foruma uporede neke telefone sa iPhonom.Naravno objektivno...Ja ovde niti branim iPhone niti napadam druge.Samo hocu da pokazem da covek treba da bude realan a ne da prica "Zasto je jugo losiji od mercedesa? Ima tockove,kocnice,brisace,motor sve isto kao mercedes...
One price o izbacivanju "iPhone killer" modela su odavno zastarele, jer koji god model da je izasao pod tim nazivom nije uspeo u potpunosti "ubiti" doticnog ali ni doticni nije u potpunosti stukao konkurenciju. Svaka roba je nasla svog kupca i svi proizvodjaci zadovoljno trljaju ruke i svi modeli imaju svoje prednosti i mane. Potrosaci su kupovali ono sta mogu priustiti i ono sto im zadovoljava potrebe.
Po mom misljenju, modeli koji se ravnopravno nose sa iPhoneom, su HTC HD2, Nexus One, a videcemo sta ce uraditi HTC-ovi noviteti koji su predstavljeni proslog meseca. Mislim da je Eldar pisao da je HD2 neuporedivo bolji od iPhonea ali ne mogu da nadjem taj citat (ne secam se da li je to napisao u nekom testu ili na svom blogu ili tviteru).
Po mom misljenju, modeli koji se ravnopravno nose sa iPhoneom, su HTC HD2, Nexus One, a videcemo sta ce uraditi HTC-ovi noviteti koji su predstavljeni proslog meseca. Mislim da je Eldar pisao da je HD2 neuporedivo bolji od iPhonea ali ne mogu da nadjem taj citat (ne secam se da li je to napisao u nekom testu ili na svom blogu ili tviteru).
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
IDzO,
Ne sporim da je Iphone prodat u velikom broju primeraka, ali odnos cene i pruzenog je najmanji na trzistu.
dimi tebi su na telefonu ocigledno najbitnije igrice. Svaki drugi post igrice na Iphone-u. jeste grafika super ali kupiti telefon od toliko para zbog dobrih igrica je najgluplji razlog koji postoji. Za te pare koliko kosta novi Iphone moze se uzeti PSP i neki telefon koji je funkcionalno mnogo bolji od malopre navedenog.
daj bre covece pa oni su spejs satl za Iphone.Po mom misljenju, modeli koji se ravnopravno nose sa iPhoneom, su HTC HD2, Nexus One,
Ne sporim da je Iphone prodat u velikom broju primeraka, ali odnos cene i pruzenog je najmanji na trzistu.
dimi tebi su na telefonu ocigledno najbitnije igrice. Svaki drugi post igrice na Iphone-u. jeste grafika super ali kupiti telefon od toliko para zbog dobrih igrica je najgluplji razlog koji postoji. Za te pare koliko kosta novi Iphone moze se uzeti PSP i neki telefon koji je funkcionalno mnogo bolji od malopre navedenog.
- dimi89
- Mobil manijak
jerkann, igrice su samo jedna od 999stvari na iphonu a igrice spominjem zato sto se tu najvise vidi hvalitet grafike...Nesto sto pojedini ljudi nikad nece shvatiti je to da telefon moze da ima 600 mhz procesor i 256 mb RAM i da radi brze od 1Ghz procesora i 512 mb-RAM...Nije samo u misicima vec je i u mozgu nesto...Sklad izmedju hardwera i softwera je najvaznija stvar...
"daj bre covece pa oni su spejs satl za Iphone. " Da li si imao u rukama vise od 40 minuta iPhone -HTC HD2 -Nexus One ? (kad kazem u rukama mislim da si ih koristio ne gledao i divio im se)...Ako nisi inda nemoj da komentarises...
"daj bre covece pa oni su spejs satl za Iphone. " Da li si imao u rukama vise od 40 minuta iPhone -HTC HD2 -Nexus One ? (kad kazem u rukama mislim da si ih koristio ne gledao i divio im se)...Ako nisi inda nemoj da komentarises...
Evo ja da vam objasnim jer se navodno svi ovde razumete :)
vidim svi ste ovde eksperti i svi se razumete u iphone... svi ga imate i svi ste ga koristili i znate sve o njemu... bas bih bio iznenadjen da nije tako...
to sto ga nemate ili ne mozete da ga imate ne znaci da nije dobar... da vidimo ovako...
nek neko ovde napise neki pametan i realan argument sto iphone nevalja...
da navedem... dizajn mu je po meni perfektan ali to je sve zavisi od ukusa pa to necemo da komentarisemo...
ekran...hmmm.. kazite koji tel ima bolji ako neko zna...
grafika... da kako da ne... slobodno navedite neki tel sa boljom grafikom i boljim igrama i slicno...
da nema multitasking...hmmm ma da... to kazu samo oni koji se razumeju u iphone bas kao vi...
da nema mms... to pa tek ne kontam kako pricate...
BT... i bt cak postoji vec dugo dugo...
kolicina programa... daj navedite neki mobilni sa toliko programa i igara...
ne pada mi na pamet jos sta bi ste mogli da navedete ali eto dozvoljavam vam da napisete ali molim vas nesto pametno a ne price u prazno... i ne nesto sto citate na netu nego lepo ljudski da napisete ako se stvarno videli iphone...
ja sam imao 2g i 3g i imam 3gs i zato molim vas ne pricajte o necemu o cemu nemate blage veze... da ste ga malo koristili shvatili bi sta je iphone a ne da lupate...
izvilite eksperti imate rec...
nije to njihov propust nego nisu hteli do da stave sa iz njima poznatih razloga... drugo nebitno je ko ga je stavio bito je da ga telefon ima i da funkcionise bez ikakvih problema
a i ocito se nisi igrao na iphonu pa ne znas sta su igrice na njemu
nije kod iphona samo grafika lepa kod igrica nego na svim programima dok je kod vama lepog win mobila grafika iz win 95...
Izmenio: IDzO
*Nemoj razvlaciti poruku preko pola strane nepotrebnim razmacima izmedju redova. Ako nesto nabrajas numerisi stavke ili ih samo stavi u novi red*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
to sto ga nemate ili ne mozete da ga imate ne znaci da nije dobar... da vidimo ovako...
nek neko ovde napise neki pametan i realan argument sto iphone nevalja...
da navedem... dizajn mu je po meni perfektan ali to je sve zavisi od ukusa pa to necemo da komentarisemo...
ekran...hmmm.. kazite koji tel ima bolji ako neko zna...
grafika... da kako da ne... slobodno navedite neki tel sa boljom grafikom i boljim igrama i slicno...
da nema multitasking...hmmm ma da... to kazu samo oni koji se razumeju u iphone bas kao vi...
da nema mms... to pa tek ne kontam kako pricate...
BT... i bt cak postoji vec dugo dugo...
kolicina programa... daj navedite neki mobilni sa toliko programa i igara...
ne pada mi na pamet jos sta bi ste mogli da navedete ali eto dozvoljavam vam da napisete ali molim vas nesto pametno a ne price u prazno... i ne nesto sto citate na netu nego lepo ljudski da napisete ako se stvarno videli iphone...
ja sam imao 2g i 3g i imam 3gs i zato molim vas ne pricajte o necemu o cemu nemate blage veze... da ste ga malo koristili shvatili bi sta je iphone a ne da lupate...
izvilite eksperti imate rec...
tuzniji post od ovog nisam skoro procitao...Па у праву је... сјајан телефон за позиве и поруке.
Вел`ки екран и добра израда, куш више за америчко тржиште.
Питам се колики проценат њих зна да искористи пун потенцијал самог уређаја...
nadam se da si od mene dobio dovoljno jake argumente a ako nisi pitaj sta zelis ja cu ti reci...Jednostavno nikako da naucim da ima ljudi koji ce nesto "slepo" braniti bez nekih zaista jakih argumenata
dizajn iphona nije za svakog... tebi se mozda ne svidja ali mnogima se svidjai mene ama baš ništa tamo nije impresioniralo, osim subjektivnog osećaja ruđnoće koji me spopadne od tog dizajna

ja to ne gledam kao ispravljanje gresaka. Vec kao jedan ogroman propust od strane Apple-a. Svaki normalan telefon ima i MMS i bluetooth, a smart i multitasking, "out of the box", da se tako izrazim. I ne razumem sto su to tako smesno odradili al dobro
nije to njihov propust nego nisu hteli do da stave sa iz njima poznatih razloga... drugo nebitno je ko ga je stavio bito je da ga telefon ima i da funkcionise bez ikakvih problema
psp ima slabiju graficku akceleraciuju nego iphonedimi tebi su na telefonu ocigledno najbitnije igrice. Svaki drugi post igrice na Iphone-u. jeste grafika super ali kupiti telefon od toliko para zbog dobrih igrica je najgluplji razlog koji postoji. Za te pare koliko kosta novi Iphone moze se uzeti PSP i neki telefon koji je funkcionalno mnogo bolji od malopre navedenog.

Izmenio: IDzO
*Nemoj razvlaciti poruku preko pola strane nepotrebnim razmacima izmedju redova. Ako nesto nabrajas numerisi stavke ili ih samo stavi u novi red*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- dimi89
- Mobil manijak
lazardj, xaxaxxa.....Kad ste trazili objasnjenje decko vam je dao i to jedno vraski dobro! Ko se uvredi neka iznese dobre argumente zasto to nije tako ostali koji nemaju argumente neka ostanu uvredjeni...Rekli smo bez dlake na jeziku da resimo tu fobiju od iPhona.. 

Vidi ovu dvojicu Nislija sto su se raspucali na forumu (lazardj i dimi89).

Bez flejma i drskog komuniciranja.lazardj napisao:ne pada mi na pamet jos sta bi ste mogli da navedete ali eto dozvoljavam vam da napisete
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
lazardj, ima cak i mms. zamisli i bt. ne mogu da verujem kakav izum. pa to je imao SE t68i.
Symbiana, WM pa i Android (iako je najmladji) imaju daleko vise aplikacija za instaliranje. Ja razumem da ti pokusavas sebe da si za toliko para kupio najbolji telefon, ali nazalost nisi.
Jeste igrice na Iphone-u su bolje nego na PSP-u, a ja se pitam zasto se vise ne proizvodi PSP
Posto nismo shvatili objasni nama obicnim smrtnicima sta je Iphone osim pokusaja da se napravi igracka konzola sa slotom za sim karticu.
Symbiana, WM pa i Android (iako je najmladji) imaju daleko vise aplikacija za instaliranje. Ja razumem da ti pokusavas sebe da si za toliko para kupio najbolji telefon, ali nazalost nisi.
Jeste igrice na Iphone-u su bolje nego na PSP-u, a ja se pitam zasto se vise ne proizvodi PSP

Posto nismo shvatili objasni nama obicnim smrtnicima sta je Iphone osim pokusaja da se napravi igracka konzola sa slotom za sim karticu.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: