haha...posto sam rekao da cu se mozda provaliti, ne pika ti se ovo ismijavanje mog posta.
I dobro sam cuo, lik je mislio (i baglasio) bas fizicki, a ne strujni udar. Ali ne ulazim (niti znam) u tacnost te izjave. Vjerovatno je razlog u tome sto si ti rekao, ali ja sam bateriju prije "udara" 3-4 puta vadio i vracao i isto se desavalo.
annaBG, probajte sa drugom baterijom iz telefona koji momentalno radi. Nikola031, ja ne vidim u ponudi ni uvoznika ni VP-a. Starday, ili...sakrijete se iza coska, sacekate da pomenuta baterija naidje pa je uplasite...ali bas DOBRO...sokirace se 100%. O baterijama i njihovom "sokiranju" vec je bilo reci..potrazite
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
annaBG, "fleshovanje" nekim od alata u nekom od servisa cija cena je okvirno 600-800,00 din. Ako to ne pomogne popravka fizicke preirode tesko da bi bila isplativa.
Pozdrav
Momci i devojke, interesuj me koliko moze da iznese zamena flat kabla na Nokia E66? Koliko kosta da ga ja uzmem i zamenim i koliko da ga nosim u servis? Hvala unapred.
htc tattoo ekran sa "rupom" (naprsnuce koje je rezultovalo "mrtvim pikselima") u slici koji reaguje na dodir i radi sasvim normalno- koliko bi kostala popravka? i koji servis uopste drzi delove za htc???
hvala puno!!!
Imam Nokiu 6600 fold, softvar: v.06.20 od 28.07.2009. RM-325, imam dva problema:
1.Kada me neko zove zazvoni jedanput i posle se zvono ne cuje, a na displeju i dalje pokazuje da zvoni.
2.Kada me neko zove zazvoni jedanput i prekine poziv kao da sam namerno odbio poziv.
Ovo se ne desava uvek, vec povremeno. Ima li resenja za ovaj problem? Hvala!
Lazaboj, 4500,00 din ugradjen. m_a, trenutno nema u nabavci. toma-m, probati promenu kompletnog SW-a telefona, fleshovanje, mada nema garancije da ce resiti problem.
Pozdrav
Dao mi je drug SE k550i kome sve radi sem citaca SIM kartice, on je bio u servisu i rekli su mu da je u pitanju GDFS. Zanima me da li bih nekako mogao da "skuvam" GDFS, imam backup njegovog ostecenog GDFS i razne skinute sa neta (i od k550 i od drugih DB2020 telefona), tj da li bi neko od servisera rekao ako zna u kom se tacno delu GDFS nalaze informacije o citacu SIM kartice?
Hvala unapred.
EDIT: Zaboravih da kazem da je zakljucan na Vip.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola031, ako NE RADI SIM citac sta ce Vam GDFS? Da uprostimo...ako ne radi SIM citac -problem je fizicke prirode, a ako je ostecen sadrzaj GDFS-a problem je programske prirode. Da sami zamenite citac kartice necete moci, da "skuvate" GDFS sami, necete moci (ispravka sadrzaja GDFS-a se radi uz odredjeni alat i pristup servisnom Serveru tog alata koji Vam skine odredjenu sumu kredita-novaca za tu "operaciju")
Fizicko osteceneje SIM citaca-telefon NE VIDI SIM karticu kad je ubacite.
Programsko ostecenje-telefon neko nestrucno pokusao dekodirati pa je sad u stanju 5 "brava" izbacuje poruku "Ubacite ispravnu karticu" cak i sa originalnom karticom.
Da rezimiram-Servis je jedino resenje kako ja to vidim.
Pozdrav
hallo, samo jedna mala dopuna - postoji program koji omogucava izmene GDFS preko USB i dzabe je a to je SETool2lite, i provereno radi (upravo sam restovao ukupno vreme razgovora na tom K550 preko GDFS skripte i sve je proslo bez problema). Telefon je bio otkljucan patchem (bez ikakvog dodira sa GDFS, tako da do toga nije) i radilo je sve ok bez ikakvog nosenja u servis. I ja sam prvo mislio da je fizicko ostecenje u pitanju, ali mi ovi ljudi iz servisa rekose da nije.
Pozdrav.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Evo opet k 810. Prvo je nestala igrica iz memorije, zatim se telefon pomalo usporio. Posle toga, ne da da posaljem poruku, naime, sastavim je ,nadjem primaoca u imeniku i kad stisnem SEND telefon se ugasi. Ajde i to da progutam ali sto se sada i muzika iz plejera ne cuje ni u ludilu a kad me neko zove zvoni sa dodeljenom melodijom u punoj snazi. Sta je problem i kako ga resiti. Da, padao sam nekoliko puta tokom zime na njega, bio mi u dzepu...
Nikola031, ja zaista ne znam kojim jezikom pricam kad ne razumete? Procitajte ponovo vasu temu odnosno pitanje kako ste napisali, opisali....onda procitajte sta sam Vam ja na vase pitanje/tvrdnju odgovorio. DEFINITIVNO GDFS ostecen na Lock-ovima ("bravama") ne mozete "skuvati" cak ni pravim alataom a ne tim jadnim Crack-om od pre 5 godina tako da manite se stvari u koje se NE RAZUMETE.
to sto je telefon bio patch-om otkljucan, opet znaci da ga je neko "fleshovao" i telefon se ponovo zakljucao..pretpostavljam..
Kako bilo...prvo morate pitati TACNO da bi TACAN odgovor dobili.
Srecno sa "kuvanjem".....
Edit: Čurug67, i ao ste padali , vise puta kako rekoste na njega, ja bih ipak krenuo sa promenom SW-a pa da se proveri sta ce biti...
Pozdrav
Spojio: IDzO *Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
@ Hallo Hvala na brzom odgovoru. Posto je telefon star 2.5 godine, rešio sam da se upustim u ovu avanturu. E sad, ako te ne mrzi i ako ti nije ispod časti, molim te za kratak info,šta je SW, šta je CID, i tako te trivije koje su vama svakodnevni rečnik. Pročitao sam temu o flešovanju, tu su klinci pa će mi popmoći ali voleo bih da ovaj fon sredim sam. Da ne smaram, hteo bih i da malo popravim muzičke karakteristike, to se radi sa drajverima, je li_ Hvala unapred na bilo kakvom odgovoru
hallo, jedno pitanje. koliko bi bila zamena kamere u n96? vrovatno je malo dobila vode (bila je na dnu zenske torbe) i vise neradi. sve ostalo radi ali kamera ne.
wucinac, bas ne radi? Kakvu poruku dobijate (ili ne dobijate nikakvu?) prilikom pokusaja aktiviranja kamere? Naime, vrlo retko strada sama kamera, vec problem nastane na nekom od delova kontrole rada kamere u samom telefonu...
Pozdrav
Pozdrav svima na forumu,imam jedno pitanje za sve one koji znaju nesto o servisiranju telefona,naime kupio sam Omniju 16 gb skinutu sa Orandz mreze Svajcarske ,telefon sam kupio preko oglasa,platio za njega 200 evra,e ovako ,telefon je kao nov ocuvan maksimalno,e sad imam jedan problem,telefon je izgleda zakjljucan za Telenor,a na mts kartici radi,problem ko telefona je kada pustim muziku,cujem kao neko pucketanje na zvucniku,ili slusalici,a kamera kada slikam ima neke sitne crtice,ekran je perfektan,bez tackice..Da li je to mozda do softvera,ili je po sredi pokvaren uredjaj,i ako neko zna sta je u pitanju,molim vas za odgovor ,hvala unapred..Da napomenem da sam pre ovog tel imao n73,tako da sam totalni laik za windows mobile..
Saxon26, ako radi sa MTS karticom MORAO bi raditi i sa bilo kojom drugom-znaci opcija da je zakljucan otpada. Krcanje i pucketanje na zvucniku/zvonu najcesce dolazi usled prljavstine (metalnih "opiljaka" najcesce) nakupljene na samoj membrani zvucnika/zvona...ako je tako mozda bi se mogao ocistiti ali u 95% slucajeva nemoguce je ocistiti samu membranu a da se ne osteti...crtice na kameri MOGU biti od neodgovarajuceg driver-a uROM-u koji je trenutno u telefonu, tako da bi MOZDA pomoglo promeniti ROM.
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.