Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

MobiFun Soft Smart Settings v3.03 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x

Slika

Smart Settings adds a “Start menu” to your phone for quick access to your favorite applications(by exactly 2 keystrokes). It also gives the possibility to disable the default lock/unlock combination “Unlock+*” and define new, more convenient ones.

Main features:

* Start Menu: It provides a way to customize your phone so that it looks in your own unique way. You can use these set of features for quick access of your favourite applications. For them you can chose speed keys (1-9). After that, they will be accessible by the Left or Right Selection Key + Their Speed Key.
* Easy Unlock: Forget the boring Unlock + * and choose the most convenient unlock combination for yourself. Your phone has never been that cool and secure
* Define the name displayed over the “Start menu” soft key.
* Define a message which will be displayed on a keystroke in case the keypad is locked and “Unlock + *” is disabled
* Define an auto lock with application –exceptions, where the keypad won’t lock.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Koristim ovu aplikaciju vec duze vreme i moguda kazem da je apsolutno nezamenjiva...Mogu da se ubace razni programi i prakticno nemate potrebe da ulazite u meni kad imate ovo cudo instalirano na telefonu... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

* Easy Unlock: Forget the boring Unlock + * and choose the most convenient unlock combination for yourself. Your phone has never been that cool and secure
* Define a message which will be displayed on a keystroke in case the keypad is locked and “Unlock + *” is disabled

Ове опције су постојале на СС који сам имао инсталиран у 6630.
А било пре 4 године... они то тек сад додају у програм.
:uhuh:
Слобода или смрт

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nije to tek sad bestboy,koristim ovaj program na 6220 vec godinu dana.Druga verzija ali funkcionise besprekorno i smatram ga najkorisnijim programom.Meni taster vrlo retko upotrebim jer ima mnogo precica.
LG G2 Black,16GB

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

AnGeL oF LoVe
Користим мало старију верзију и нема ових подешавања.
СС од 3.хх ми "споро" ради али зато ова 2.хх се отвара у моменту. 8)
Слобода или смрт

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Jel moze neko da mi preporuci program za vremensku prognozu koji je graficki lepo odradjen i ima grad Nis...Thx
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Gde bi mogao da nađem onu nokijinu app za e-mail, kao mail klijent se ponaša? Nisam je nešto praktikovao na e71 ali kako je ta aplikacija integrisana u sw na fp2 baš sam se navikao na nju koristeći e75, pa bi sad voleo da je imam na e71, ali nigde ne mogu da je nađem... Znam da sam je ranije skinuo sa njihovog sajta a sad ne mogu da je nađem tamo(nisam je našao na OVI-ju). Kako se uopšte zove ista-da znam kako da je jurim po net-u?

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

jedino ovako nesto
mada imas i od lcg njihov profi mail i jos dosta aplikacija koje to rade
http://email.nokia.com/account/home.action
:wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 29. Jan 2010. 16:28

Post od palantir »

jel postoji neki dobar golf(igrica) koja moze da se instalira na samsung innov?????????????
i jel ima neki dobar fliper ili bilijar?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Mobisophy PhonePilot v3, S60v3/v5 SymbianOS9.x Unsigned

Slika

PhonePilot is the most cost-efficient, all-in-one call manager + no beep call recorder on the market.

* Integrates all popular call control features on the market, including: black/white list filter, call diverter, answering machine and auto SMS responder.
* Unlimited time, no beep call recorder for incoming and outgoing calls.
* Flexible, unlimited profiles to define different call handing methods for your different situations.
* Weekly or daily schedules to activate different profiles automatically.

Eight responses for incoming callers
When an incoming voice or video callers are in a specific list or phonebook, there are possible eight methods to handle their calls.

* Accept (don't handle)
* Respond by voice response (answering machine): If you choose this response, callers will hear your personal greeting then be asked to leave a message after a beep. This likes the feature of answering machine.
* Send busy tone
* Reject by SMS
* Divert call to operator's voicemail system or other numbers
* Record conversation WITH or WITHOUT BEEPS (This can be applied to both incoming and outgoing callers)
* Mute ringer
* Voice response or record: If you answered incoming calls by yourself within the delay time you set, call conversations will be recorded. Otherwise, Answering machine will answer these incoming calls.

Information:
Are you looking for a more customizable and professional call manager + call recorder? Please take a look at pro version of PhonePilot: Interactive Voice Call Master. It’s a powerful IVR based call manager.
Flexible, unlimited profiles
You can divide callers into at most seven groups, including five groups determined by phonebook or lists, a group for callers not in above lists and a group for private number. Then assign any response method above to any group. These combinations are called ‘profiles’. You can define unlimited profiles as you wish.
Powerful weekly or daily scheduler
You can configure to activate any profile automatically at appointed time every day or every week. For example, Activating "Office" profile at 9:00am and "Off duty" profile at 7:00pm from Monday to Friday, them activating "Holiday" profile on Saturday and Sunday.

Change Log :

* Now can run with IVCM and Phone Alone at the same time to handle incoming and outgoing calls.
* Improve voice response handling mechanism on S60 5th devices. In some cases, older versions will cause S60 5th devices always reply with busy tone abnormally after many voice response responses.
* Now S60 5th devices won't complain incompatible warning when installing this version.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 10:31

Post od dimso »

jel moguce nekako na operi10 promeniti linkove sa start page(onih 9 kvadrata)? pokusao sam ali ne mogu naci nista

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

dimso, Naravno da je moguce.Kliknes na kvadrat i ukucas zeljenu adresu.Ako ne moze da ti otvori ni 1 stranicu onda je problem u tvojim podesavanjima za net.Pokusaj sa fabrickim pretrazivacem pa ako on radi onda reinstaliraj operu.

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

dimso, Ne mozes. Kad jednom ukucas link, to ti je to. Jedino da reinstaliras operu pa onih sest slobodnih opet podesis kako zelih dok ona prva tri tako ostaju i nema im pomoci.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

dimso, kada odes na jedan od devet kvadratica, pritisnes taster 1 i tamo ti se pojavi "edit" i "delet". izaberes jednu opciju i stavis bukmark koji ti hoces. :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Butters, odakle ti to da ne mogu da se promene? :? Butters, wucinac, ja sam razumeo dimso, da ne moze da nadje ni jednu stranicu tj da mu opera ocigledno ucitava ali da nece da mu otvori ni jednu stranicu....

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 10:31

Post od dimso »

radi meni opera nego me dimi nisi razumeo,a buters i vucinac jesu. ne mogu da stisnem 1 posto nemam tastaturu touch screen je,ako kliknem na kvadrat odmah krene na tu adresu. kakvu su glupost ovi iz opere napravili sa tim da ne mozes da menjas start page.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

dimso, Pritisni i drži sekund na adresi koju hoćeš da izmeniš u speed dial-u dobićeš opciju da edituješ adresu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ima li neki program koji omogucava da se flash na nokiji n79 koristi kao lampa?
Nailazio sam na razne programe ali oni ukljucuju samo onaj crveni(od kojeg nemam koristi), a s obzirom da na n79 flash moze da svijetli non-stop u video zapisu logicno bi bilo da ima i neki program koji omogucava da se taj flash koristi kao lampa.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Sensei, probaj sa nice light.
ima nekoliko modova za rad: samo ekran, samo blic ili zajedno.
ja ga koristim na E71 i sljaka extra!

BTW, malopre sam instalirao smart settings. extra program!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

mrkixxx, hvala, nailazio sam i na taj program ranije, ali ne sjecam se da li sam ga probao...
U svakom slucaju sad sam probao Smartphoneware FunFlash(koji isto znam odavno ali iz nekog razloga nisam probao) i on mi radi savrseno!
Ima opciju za crveni flash, bijeli flash, displej kao lampa, morzeova azbuka, sirena... Sve odlicno radi!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori