Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
dajte mail na private da atachujem fajl kome treba vidim da ste se najvise za to zainteresovali kao sto sam mogao i pretpostavit.
Araphel i ja radim ako mi vjerujes mozda cak i vise nego ostali da ne mislis da sam ja neki besposlicar,a sajt nisam zapisao odakle sam skinuo maps 4.0.0 menjao sam explorer pa mi se izbrisali bookmarks
Araphel i ja radim ako mi vjerujes mozda cak i vise nego ostali da ne mislis da sam ja neki besposlicar,a sajt nisam zapisao odakle sam skinuo maps 4.0.0 menjao sam explorer pa mi se izbrisali bookmarks
Iphone 4s white clear install
Video sam i ja da radi, ali mora dosta čovek da se pomuči, a nije kako treba. Još uvek nema prostog rešenja, tipa instaliraš i gotovo. Mora da se edituje onaj neki fajl....blabla....
Nego, jel zna neko, da li postoji igrica nalik na Zumu, a da radi na Tattoo. Zuma i Bejeweled su mi dve omiljene igre, alternativu za bejeweled sam našao, ali za ovo drugo nisam. na WinMo ima prilično dobra varijacija na temu, zove se dragonball, ali za Android ne nađoh ništa.
Ako neko zna, nek me prosvetli please.
Nego, jel zna neko, da li postoji igrica nalik na Zumu, a da radi na Tattoo. Zuma i Bejeweled su mi dve omiljene igre, alternativu za bejeweled sam našao, ali za ovo drugo nisam. na WinMo ima prilično dobra varijacija na temu, zove se dragonball, ali za Android ne nađoh ništa.

Ako neko zna, nek me prosvetli please.

zokys, evo teme u kojoj pise kako se podesavaju parametri za Android telefone.
Tema: viewtopic.php?t=19637
Tema: viewtopic.php?t=19637
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Na Limundu sam nasao Tattoo sa instaliranim iGo amigo. Ja sam probao da instaliram ali neuspesno. Prilikom pokusaja instalacije "pojeo" mi je internu memoriju. Sve instalacije koje sam imao zauzimale su oko 35-40 mb, brisao sam i cash ali nije pomoglo. Tek kad sam resetovao na fabricka podesavanja i vratio sve aplikacije koje sam imao i ranije ostalo je oko 100mb slobodno.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net