Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
SaleVuk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Feb 2010. 14:41

Post od SaleVuk »

@Telep na kom fonu koristis Operu beta?

Ja sam testirao na Tattoo-iskreno Dolphin broser mi je i dalje za klasu bolji od ovoga,pogotovo zbog touch scrolla po tabovima...

Usput da preporucim par stvari
1.Meridian player-i video i audio player
2.Meebo IM-nesto kao Fringe za Symbian,integrisani skoro svi zivi chat programi,cak i FB radi sasvim solidno..
3.Zedge-to verovatno svi znate sta je-za wallpapere i tonove..
4.Steamy window-e to skinite za ubijanje dosade i zezanje,jako je dobra forica,nadjite na marketu,svaki opis je suvisan.. :)

sve ostalo sto valja ste spomenuli vec.. :)

P.S treba mi hitno neki BLACKLIST program koji radi kako valja.. za odbijanje poziva.. hvala
pozz :P :D :D :shock: :shock:
Poslednja izmena od SaleVuk u Sre, 17. Mar 2010. 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Ko koristi Fast Call na Tattoo, neka NE instalira update na 1.5, jer je ona sa reklamama na dnu ekrana pa se ne vide do pola zadnji red slova. Ja se zeznuo, pa sam deinstalirao pa jurio verziju 1.4.1 na mrezi i izgubio mnogo vremena! Inace je jako korisna aplikacija...

luka_htc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Mar 2010. 17:41

Post od luka_htc »

Jel ima neki recnik za magic, kao slovo ed, srpsko-engleski, a da je besplatan? Hvala unapred ))))))
pozzzzzzzz

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Toss It 1.3.1
Slika
Toss It is simple: toss a ball of crumpled paper into a waste bin.
Prosta zamisao,ali odlicna app za ubijanje vremena na kratke staze.
Video Preview
Slika

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

luka_htc, mislim da jos uvek nema, malo smo trziste pa cemo da pricekamo. Imas za "prvu pomoc" odlicnu "Collins English Dictionary" aplikaciju, pronadji je i spremi wifi ako zelis da skines sve podatke sa servera, ako se ne varam negde oko 30MB.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Doodle Jump v1.0

Requirements: For firmware 2.0 and higher
Overview: Jump, jump, jump to the top, top, top with the runaway iPhone hit now available on your Android!

Slika

http://www.youtube.com/watch?v=Gnc_taGTNN8
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

SkySashluh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34

Post od SkySashluh »

Najbolja igra,ne znam da li je neko naveo: ThrottleCopter.
http://www.youtube.com/watch?v=Da81dF_Y5JM
Review

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

PRemoteDroid - kontrola racunara (mis i tastatura) preko mobilnog.

- kad su komp i telefon na istoj wireless mrezi, kursor misa moze da se kontrolise preko touchscreena na mobilnom. takodje ima i tastaturu.. zahteva da se na komp instalira neki mali softver koji stoji u system tray za vreme rada sa mobilnom..

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jel zna neko da li postoji igirica kao sto je Battle Ship ili na srpskom Potapanje brodova? Nisam uspela da nadjem nista slično a gotovo mi je neverovatno da ne postoji bar jedna igirica na tu temu :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

SkySashluh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34

Post od SkySashluh »

Ninolina,imas Sea Fight,ima na Marketu da se downloaduje. Najbolja aplikacija za Android na tu foru.
I da,imaginos,koji softver treba na kompu da instaliram?

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

@sky - prvo instaliras aplikaciju na mobilni. ona dovuce i taj softver koji treba da instaliras na komp, i onda samo ukucas ip adresu mobilnog i port, na primer 192.168.1.101:2478.

sve je jednostavno i izaci ce uputstvo kad instaliras softver, korak po korak. lakse je nego sto zvuci kad ovako napisem.. :))))

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

SkySashluh, hvala na informaciji :) to je otprilike ono što sam i tražila :) ako neko ima još neki predlog nek mi javi :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ninolina, Ja sam bio probao neku Battlesea igru i nije loša, takođe može da se skine na marketu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

telep, hvala :) Izgleda da je za veću rezoluciju jer na Tattoou ne vidim donji red brodova :( hvala u svakom slučaju :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

telep napisao:Doodle Jump v1.0
jel aplikacija besplatana? ako nije, koliko kosta...? znam da se za iPhone placa... nadam se da je za Android free...!
Samo nek se rolaju....sarme.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pera Detlic, ima da se nadje free verzija :) koliko sam videla, nema je na marketu, ali je ima na netu :)jedini je problem što zahteva v2.0, pa ja na Tattoou ne mogu da je instaliram :( ali ako ti imaš v2.0, onda blago tebi :)

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Google Maps v4.1.0 (freeware)
Requirements: Android
Overview: Now you can get business locations, maps and directions while you're on the go. And it's all free.

[break]
Cruising around looking for a nearby coffee shop? Driving to that new restaurant but can't remember which street to turn right on? Now you can get business locations, maps and directions while you're on the go. And it's all free.

Real-time traffic

See where the congestion is, and estimate delays in over 30 major US metropolitan areas.

Detailed directions

Whether you plan to walk or drive, your route is displayed on the map itself, together with step-by-step directions.

Integrated search results

Local business locations and contact information appear all in one place, integrated on your map.

Easily movable maps

Interactive maps let you zoom in or out, and move in all directions so you can orient yourself visually.

Satellite imagery

Get a bird's eye view of your desired location. (It's like you're there, we swear.)

New features:
* New search result page. Swipe to move to the next result.
* Switch account.

Also includes:
* My Location
* Business listings
* Directions
* Traffic
* Street View
* Latitude
* Layers
* Navigation (beta)
* Search by voice
Iphone 4s white clear install

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ninolina napisao: ali ako ti imaš v2.0, onda blago tebi :)
Ninolina , nazalost ja jos nemam android telefon... ali ali se nadam da cu uskoro postati otac jednog... 8) samo gledam prednosti i mane androida... i zasad nevidim skoro nijednu manu... mnogo mi se svidja OS i verovatno cu uzeti jedan Hero...cim prodam w960... :smutny:
Poslednja izmena od Pera Detlic u Pon, 22. Mar 2010. 12:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Samo nek se rolaju....sarme.

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Postoji Battleship Pro, placa se, ali moze da se nadje na webu... isto kao nase podmornice, ali je slican i seafight...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Pera Detlic, takodje vrsljam po Andorid sajtovima da vidim o cemu se radi i uzimama Android i to HTC Tattoo(voim telefone sa QVGA ekranom iako je to velika mana na Androidu.) samo kao dobije 2.0 ili 2.1 update ako ne onda cemo nesto drugo. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori