HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

HTC Tattoo not getting Eclair after all

Slika

It appears the rumors that the HTC Tattoo will receive an official update to Eclair weren't true.
James over at Tracy and Matt has received an official response from HTC that pretty much shoots down the rumor with just one line:

"Currently there are no plans to update the HTC Tattoo with éclair."

HTC has been known to change its mind, and Tattoo owners can only hope that it happens again. The Tattoo for sure isn't a powerhouse, but it's a nice little phone that fills a niche in Android's lineup. Since the Tattoo was released just last November, it's pretty disheartening to find out that it's already reached the end of it's software update path. Any readers using one of these small sexy phones?

http://www.androidcentral.com/htc-tatto ... -after-all
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kakav vrhunski bedak! Shvatam da ovo nije nikakav top of the line telefon, ali toliko ih se prodalo da bi zaista bilo logično ponuditi update. Pitanje je sledeće: kad shvate da nema ništa od Eklera, koliko ljudi će sa Tattooa preći na neki higher end Android telefon, a koliko će se se njih razočarati i udaljiti se od Android platforme sasvim?

Iskreno, ovo mi ostavlja malo kiseo ukus u ustima. Sad mi je krivo što nisam išao pravo na Hero.

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

telep napisao:HTC Tattoo not getting Eclair after all
malo su počeli da guše...
na svaka dva dana se menjaju izjave-čas tatu dobija,čas ne dobija Ekler...

mene bi čudilo da na kraju ne izbace ekler za tatu jer mislim da bi to bio loš početak za Android platdormu-čime bi masa ljudi ishejtovala i HTC i Android jer nisu dobili relativno obećani apdejt sistema...!

[ispravite me ako grešim-ali zar tatu nije naprodavaniji Android aparat ikada,a možda to isto važi i za HTC!?]

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Totalno ste u pravu obojica.
Evo ja glasam da napravimo ustanak usled nezadovoljstva ispred HTC predstavništva.
... kad se digne kuka i tetovaža... :)
Zaista šteta, ali ipak mislim da će biti taj update... it just has to be...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

ava1anche, dobio si odgovor thanks to araphel, dakle nemas nikakvih dodatnih troskova... sve je kao i obicno... nego kao sto rekoh, cudno mi je sto ti ta notifikacija nestane posle restarta... to mi je bas cudno...

a ovo za update... u potpunosti se slazem... mislim da ce ovo udaljiti dosta korisnika Android-a, nazalost... jer je po mom misljenju Android najbolji OS ikada! stvarno fantastican...

mada...imam neki osecaj da ce na kraju ipak izbaciti Ekler za Tattoo...nadam se...
Samo nek se rolaju....sarme.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ja iskreno mislim da od Eclair-a nema nista.
A i vise mi se gadi da citam/slusam,hoce-nece biti.Sto rece cenobite,na svaka dva dana menjaju odluke.
Normalno,tu postoje i ljudi koji zestoko plasiraju dezinformacije,na koje se mi "primamo".
Elem,ja ostajem na Tattoo modelu bez obzira,kako god bilo.
Slika

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 22:06

Post od ozazi »

ukoliko bolje pogledate, Eclair je kodno ime za android 2.0. medjutim, nije receno da do nadogradnje na 2.1 (the Flan) nece doci... tako da, ima nade! :D
HTC Legend

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Sta kazu na XDA-developers povodom toga ? Bice Cooked ili Fabric ROM ?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ne zaboravite jednu stvar,a to je da ako izadje update i ako se usudimo da uradimo to na svom telefonu...oni koji su uzeli telefon preko VIP-a gube garanciju :wink: Tako da se necu usuditi da bilo sta eksperimentisem,ali sam za to da izadje update,pa kada istekne ugovor onda cu se baciti na posao :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ivan Cirkovic, ako bude zvaničanog HTC update-a, to ne bi trebalo da se odrazi na garanciju, bar ja tako zaključujem zdravom logikom, možda grešim. :wink:

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 07:21

Post od lacko1984 »

da li mozda neko od vas zna kakva su prava kada proteknu zakonskih 45 dana kojiko je telefon(ovaj) na servisu? konkretno koja su moja prava posto me nisu jos zvali da me obaveste sta je sa mojim fonom?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Oni su obavezi da ti daju novi aparat... A ako odbiju mozes i da ih tuzis... To je u praksi sa svakim elektricnim aparatom... A trebalo bi i da je telefonom. Pogledaj sta ti pise na garanciji... :?
Samo nek se rolaju....sarme.

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

pretpostavljam da nece da izbace andorid 2.1 za tatto jer je to poslednji htc sa tako malom rezoulcijom. cini mi se da ce naslednik tattoo-a imati vecu rezoluciju, pa hoce da nateraju ljude da kupe taj model...

u svakom slucaju se nadam da ce htc nastaviti da pravi andorid telefone tako malih dimenzija. predamnom su bili tatoo i magic, mogao sam da biram i uzeo sam tatoo jer je zgodnih dimenzija da se nosi po dzepovima. vljada neko misli i na to tamo u sredistu htc-a. ;-)

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

Da li neko zna gde moze da se dekodira Tattoo u Novom Sadu, inace tel je sa crnogorske mreze?

Hvala :)
HTC Tattoo_____N 95 8gb

Alan
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Jul 2009. 22:07

Post od Alan »

Sto se tice ekrana , da li na tattoo-u kao na nokijama sa rezolucijom 240x320 mogu da se vide pikseli , posto se meni na n96 ne svidja ekran zbog male rezolucije... a i onaj dead pixel mi bode oci...

ppredragg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Mar 2010. 18:27

Post od ppredragg »

Da li neko zna koji je stepen zracenja na ovom telefonu? tzv SAR vrednost, ali za Evropu??? Pretrazivao sam na nekoliko sajtova ali nisam uspeo da nadjem...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

SAR vrednost za HTC Tattoo 1,25 Watt/kg
http://www.chip.de/artikel/HTC-Tattoo-H ... 17114.html

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ljudi jel neko imao problem da se konektuje na svoj gmail nalog da skine kontakte tj da synhronizuje telefon sa nalogom. Ja evo vec nekih sat vremena pokushavam da se konektujem i ne vredi stalno mi izbacuje ovo: This could be a temporary or your SIM card may not be provisioned for data servides.If it continues, call Customer Care i ima dole da se pritisne Try again

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

@lesa:
- kad hocs da sinhronizujes kontakte, da li se zakacis na wi-fi, ili na GPRS/3G za internet?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

probao sam sa wifi nece i probao sam sa gprs isto nece :/ chak ni u market ne mogu prvo moram da udjem u svoj profil pa tek onda a to nikako sve izbacuje onu budjavu greshku:/

Odgovori