Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

djolex, ukratko receno,slusalice su takve da za te pare a i mozda cak malo vise tesko da se mogu naci bolje. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Slažem se, "marka" + toliko para, nema greške. Btw jeftinije su tu nego u 4audio. Evo mali info sa proverenog sajta (pogledaj "what we think") ->Headroom<
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

k08r4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2008. 18:30

Post od k08r4 »

Pozdrav gledao sam po ovoj temi ali nisam video da neko pominje bluetooth slusalice T9 planiram da ih kupim pa me zanima gde mogu da vidim koji modeli telefona ih podrzavaju?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Riješio sam sebi da kupim velike, sobne slušalice, da se malo počastim :). Ali sam takođe riješio da neću davati puno para za njih, nego da ću tražiti što više kvaliteta za što manje para. Tako sam došao u dilemu između dva modela, oba od mog omiljenong proizvođača - Sennheiser. U pitanju su HD 201 i EH 150. Cijene su vrlo blizu, ne biste vjerovali koliko jeftino - 13 i 18 funti (sic!), respektivno. Revije po Internetu ih prilično izjednačuju (mada nisam našao direktno poređenje, još kuckam)... Molio bih nekog ko je pobliže upoznat sa ova dva modela da me posavjetuje koji je bolji i zašto. Hvala! Vlada Zem, , ako brže čitaš Inbox naćićeš ovu poruku i tamo :).
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

djolex, znam da će te mrzeti da traži moje komentare i da sam u istim smorio sa ovim modelom, ali valjda će ti biti dovoljna informacija, da osim subjektivno superiornog zvuka u odnosu na sve što sam probao, a da je slične cenovne klase ako već ne i kategorije, i to da su uveliko ušle u treću godinu korišćenja, bez drastičnih tragova korišćenja.

Sa skupljim modelima dobijaš 2% veću efikasnost koja je sasvim dovoljna i za extremno tih w950, i za 1 Hz veći frekventni opseg (od 17Hz), što znači u suštini bacanja para. Kabl je i dalje gumen, nije postao plastika na delu koji prelazi preko vrata, gde najviše dolazi u kontakt sa kožom i postaje krt. Znači samo ako ih malo čuvaš za te pare ima da uživaš, odnosno po meni jedna od najisplativijih investicija ikad (već treći plejer koristim sa istim sluškama :) )

Vincent, uz ne mnogo guglanja: HD 201 (da ne kažem, koliko para...... nekad i malko više muzike)
Zašto ne razmisliš o in-ear?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ne želim in-ear, nerviraju me. Imam PX 200 kao portabl, kad sam u pokretu, a želim i jedne velike. Mislim, ovo nikako ne znači da su 201 loše, naprotiv... Nisam siguran da imam dovoljno dobro uvo, a novčanik sigurno ne :) da bih pravio razliku između ovih modela i nekih od 70-tak i naviše eura... Ubacio bih u priču još i HD 202, rekao bih po revijama da su nešto bolje nego 201.

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

Post od kovac »

Planiram da kupim Sennheiser PX-100 II (drugu verziju) naisao sam na cenu od oko 4300 din. ali me interesuje gde ima da se nadje onaj adapter sa sony ericsson cesljica na 3,5mm bananicu, ja imam neki kineski, ali desna slusalica 'prdi' a znam da su slusalice ispravne.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Probao sam drugove Sennheiser HD 201 na jedno 4-5 sati i ubrzo potom ih naručio i za sebe. Gotovo je nevjerovatno da slušalice od 15€ mogu tako dobro da zvuče. Zaista su me oduševile. Preporučujem ih svakom ko želi "velike" slušalice i dobar zvuk za malo para.

Nidzge
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 15:15

Post od Nidzge »

Zna li neko gde mogu u Beogradu da se kupe originalne slusalice za SE K800i? Cuo sam da su prilicno skupe 2000+ dinara, tako da ne znam da li mi se isplati da kupim njih ili neke kineske (za te pare mogu kupiti 6 komada :wacko: ). Unapred hvala.

Danilok
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Jan 2010. 10:45

Post od Danilok »

Koje slusalice za Nokiu WH-101 ili HS-47?
Koje su kvalitetnije novije kojima je bolji zvuk?
Inace, koje slusalice idu uz Nokiu E66?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

HS-47 je stariji model i ujedno se losije cuju dok WH-101 nisu lose, ali ne nesto toliko posebno. Obe imaju prikljucak od 2.5mm, mada ti preporucujem da nadjes adapter od 2.5mm na 3.5mm ( kosta 100-150, najvise 200 dinara ) da bi prikljucio slusalice sa klasicnim prikljuckom.
Ako te interesuje koje tacno idu u paketu, stvarno ne znam, a i mislim da je potpuno nebitno.
Nokia Lumia 630

Danilok
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Jan 2010. 10:45

Post od Danilok »

djolex napisao:... mada ti preporucujem da nadjes adapter od 2.5mm na 3.5mm ( kosta 100-150, najvise 200 dinara ) da bi prikljucio slusalice sa klasicnim prikljuckom.
Ako te interesuje koje tacno idu u paketu, stvarno ne znam, a i mislim da je potpuno nebitno.
Imam taj adapter, i pitao sam se cemu sluzi kas sam dobio sluske 2.5mm?!

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Danilok, служи томе да кад купиш од 3.5мм имаш адаптер. :uhuh:
Ако уопште купиш!
Nokia 6220 Classic

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kovac »

Moze li neko meni da odgovori na pitanje, treba mi nesto ovakvo http://www.anvstore.com/media/catalog/p ... 143%29.jpg gde to da nabavim, jel ne smanjuju kvalitet ti kineski

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Au kovac, pa sto puta je bilo reci o ovome,imas i na buvljaku da nadjes i u vecini prodavnica opreme mobilnih telefona.Svi su oni kineski i rade poso tako da budi bez brige.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kovac »

Znaci isto, kao i sony ericsson, zato sto vec imam jedan takav ali tresti desna slusalica, jel moze koja rec o Sennheiser PX-100 II, o ovoj novoj verziji, ili moze i PX-200 II, el moze W595 to da isprati :) da li cu dobiti deklarisanu jacinu slusalica, ili nije to to na telefonu

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Mene interesuje koliko traje baterija na bluetooth za neku klasu tipa 4k dinara, i koji uopste format baterija ide tu.
Da li su baterije izmjenjive.
I da sta mi preporucujete.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

ovo sam pisao u drugoj temi, pa su me uputili da vec postoji tema o slusalicama...

pa ovako, imam W960 dobrih godinu dana... i zadnjih 4 meseca ne slusam muziku preko njega... pitate zasto..??? pa zato sto su se original sluske pokvarile posle 2-2 i po meseca, pa sam zamenio u radnji jedno 2-3 puta... p me smorilo da dosadjujem lljudima...a i istekla mi garancija na opremu...[60 dana] pa sam kupio jedne kineske sluske [400din.] pa druge, pa trece...

mislim da shvatate o cemu se radi.... mislim KOJA JE POENTA IMATI TELEFON W SERIJE I IMATI 8GB MEMORIJE AKO NE MOZETE SLUSATI MUZIKU NA NJEMU???? telefon jeste super i odlicno me sluzi za sve ostale radnje... [samo sto je malo usporen..??] ali mi se stvarno smucio slucaj sa slusalicama... a fon sam kupio maltene zbog muzike...

ako neko ima neko [povoljno] trajno resenje molim vas da mi pomogne......
Samo nek se rolaju....sarme.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Pera Detlic, prosto da se čovek zapita...šta ti radiš tim slušalicama kada si ih već 6-7 puta uništio?
Glasna muzika ili šta?
Šta se desi pa ih menjaš?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Crkle su mi sluske od iPod-a pa sam mislio uzeti neke nove. Korisito bih ih i na iPodu i na N82.
Kakve su Sennheiser CX 300?
Kvalitet izrade, kvalitet reprodukcije zvuka, da li "bije" bas ili je slab, kako "izoluju" spoljasnje zvukove (kada ste u javnom prevozu ili na biciklu)?
Kakve su Shure SE-210?
Da li imate jos neke predloge do maksimalnih 80e?
Vise mi odgovaraju bubice nego "DJ" sluske (da ih tako nazovem :roll: ), jer se mogu ugurati u dzep kada treba biti na faxu ili u nekoj situaciji gde se slusalice ne trebaju videti, a nema se torbak u koji se ove ogromne mogu ubaciti.

Odgovori