Onda zovi Stiva pa ga pitaj. Ne smem da ti ostavljam njegov telefon ovde zbog pravila foruma, ali iskopaj ga na netu i pozovi se na mene i dobićeš potvrdu................. misssiiiiim
Kakvu ćeš to sad grešku da napraviš koja ima veze sa tim da li novi model izlazi ili ne? Mi skoro svi ovde verujemo da izlazi, ne zato što se nadamo, nego zato što to kažu i mnogo upućeniji od nas, i zato što je to trend koji je sama kompanija postavila i koji još uvek nema čime da bude ugrožen. Još uvek ima mesta za inovacije. Tako da me zanima da li ćeš to da se zezneš ako uzmeš sad 3GS a za 3 meseca on više ne bude najnoviji prizvod, pa nećeš biti najpopularniji u društvu

Kad se nova stvar pojavi treba da prođe izvesno vreme dok se početna (preterana) cena spusti na prihvatljiviji nivo i dok hakeri ne naprave paket za otključavanje telefona, tako da teško da i kad se pojavi da će ga biti po prodavnicama pre jula i da će biti funkcionalan pre avgusta, a 3GS je ispravio sve hardverske nedostatke 3G-a (RAM, procesor, grafika......).