Upgrade slušalica i preporuka
meni su 2 puta crke iPod sluske sa onim kontrolerom.
Prve koje sam dobio uz iPod, i posle druge koje sam platio 3.500,oo
Jel ima neko neki predlog za dobre sluske koje su slicne iPod slusalicama, znaci ne bubice, i da su glasne i ciste?
I da, da nemaju >>zakrivljen<< jack, vec onaj onako ravan, jer kad je pod uglom od devedeset stepeni ne odgovara mi.
Prve koje sam dobio uz iPod, i posle druge koje sam platio 3.500,oo
Jel ima neko neki predlog za dobre sluske koje su slicne iPod slusalicama, znaci ne bubice, i da su glasne i ciste?
I da, da nemaju >>zakrivljen<< jack, vec onaj onako ravan, jer kad je pod uglom od devedeset stepeni ne odgovara mi.
iPhone 4.
Koje "bt" slusalice su resenje za bicikliste?
Da budu male,lagane,da zvuk bude izolovan od spoljasnjih uticaja,...to znam ali muci me koji oblik i nacin stavljanja na uho je najbolji za biciklizam(da li je "kukica" obavezna)?
Slusalice bih uparivao samo sa jednim uredjajem(telefon),koristio ih za razgovor i za muziku.
Sto se tice reprodukcije muzike da li su stereo slusalice neophodne za uzivanje u istoj?
Mislim na ovako nesto:
http://pm-comm.com/images/bh104.jpg
http://justanothermobilemonday.com/Word ... 0Shots.jpg
P.S. Sve preko 2000 dinara me ne interesuje
Da budu male,lagane,da zvuk bude izolovan od spoljasnjih uticaja,...to znam ali muci me koji oblik i nacin stavljanja na uho je najbolji za biciklizam(da li je "kukica" obavezna)?
Slusalice bih uparivao samo sa jednim uredjajem(telefon),koristio ih za razgovor i za muziku.
Sto se tice reprodukcije muzike da li su stereo slusalice neophodne za uzivanje u istoj?
Mislim na ovako nesto:
http://pm-comm.com/images/bh104.jpg
http://justanothermobilemonday.com/Word ... 0Shots.jpg
P.S. Sve preko 2000 dinara me ne interesuje

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
IDzO, ja koristim CX 500 vise od godinu dana i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Iste su kao CX 300 samo se dobijaju dodatne gumice razlicitih velicina i imaju slajder za glasnocu.
Kvalitet izrade je vrhunski. Kablic posle ovih godinu dana nije izgubio ni trunku gipkosti. Sva kriticna mesta su resena gumiranim zavrsecima (kod konektora i kod slusalica). Takodje je dizajniran tako da ne moze da se umrsi. Mislim moze, ali se mnoogo lakse odmrsi od ostalih slusalica
Sto se samog zvuka tice, glavna prednost im je izolacija spoljasnjih zvukova, pa samim tim nema potrebe za preteranom snagom. Iako je ove slusalice poseduju. Meni na primer stoji 90% na iPodu (touch) i max 50% na samim slusalicama. To mi je dovoljno i za najstariji GSP autobus. Bas je sasvim ok, oseti se poprilicno.
PozZ
Kvalitet izrade je vrhunski. Kablic posle ovih godinu dana nije izgubio ni trunku gipkosti. Sva kriticna mesta su resena gumiranim zavrsecima (kod konektora i kod slusalica). Takodje je dizajniran tako da ne moze da se umrsi. Mislim moze, ali se mnoogo lakse odmrsi od ostalih slusalica

Sto se samog zvuka tice, glavna prednost im je izolacija spoljasnjih zvukova, pa samim tim nema potrebe za preteranom snagom. Iako je ove slusalice poseduju. Meni na primer stoji 90% na iPodu (touch) i max 50% na samim slusalicama. To mi je dovoljno i za najstariji GSP autobus. Bas je sasvim ok, oseti se poprilicno.
PozZ
Bas sam gledao na sajtu jedne poznate BG prodavnice i imaju CX300 (57e), CX400 (77e) i CX 550 style (108e).
Citao sam na netu da nema velike razlike izmedju 300 i 400 modela.
Koren, sta mislis da li postoje neke velike razlike izmedju tvojih cx500 i ovih 550 style?
Sta si dobio u prodajnom paketu?
Citao sam na netu da nema velike razlike izmedju 300 i 400 modela.
Koren, sta mislis da li postoje neke velike razlike izmedju tvojih cx500 i ovih 550 style?
Sta si dobio u prodajnom paketu?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
gameforce.....to je najgora stvar... sto ih cuvam ko oci u glavi..... nikad mi se ne mrse, uvek kad ih odlazem negde, lepo ih namotam u krug da se ne bi izlomile... koristim ih u prevozu i i dok crtam/slikam.. [hehe, umetnik...].. niti trcim sa njima nit' ista.... kada ih nosim, tel mi je u dzepu a sluske pristojno zakacene stipaljkicom za majcu... i one ipak posle nekog vremena pocnu da gube kontakt... ili kod dzek-a za telefon, ili kod dela gde se spajaju slusalice sa mikrofonom...gameforce napisao:Pera Detlic, šta ti radiš tim slušalicama kada si ih već 6-7 puta uništio?
Šta se desi pa ih menjaš?
Samo nek se rolaju....sarme.
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
IDzO, u paketu sam dobio: 3 para gumica, razilicitih velicina, nesto gumeno sto deluje kao da je za cuvanje slusalica kada se ne koriste i torbicu. Ima dosta slika na netu tog paketa.
Sto se tice razlike, stvarno nemam pojma. kad sam ja kupovao nije bilo ovih 550, a posle toga sam prestao da citam o tim stvarima. Deluje mi kao da su iste, samo sto je dizajn promenjen.
CX300 i 400 su stvarno super, jedini razlog sto nisam uzeo neke od njih je zbog kontrolera na kablicu, jer mi znaci da ne vadim ipod iz dzepa kad je malo tisa ili glasnija pesma pa je potrebna korekcija.
PozZ
Sto se tice razlike, stvarno nemam pojma. kad sam ja kupovao nije bilo ovih 550, a posle toga sam prestao da citam o tim stvarima. Deluje mi kao da su iste, samo sto je dizajn promenjen.
CX300 i 400 su stvarno super, jedini razlog sto nisam uzeo neke od njih je zbog kontrolera na kablicu, jer mi znaci da ne vadim ipod iz dzepa kad je malo tisa ili glasnija pesma pa je potrebna korekcija.
PozZ
ione, ti tražiš slušaliCU, a ne slušaliCE, a to što si okačio linkove nije baš za slušanje muzike. Kao kad bi slušao muziku preko telefonske slušalice. Čuje se ali je krš. Ali pošto ti je budžet takav kakav je...........
Koren&ostali, samo da prijavim da je kod men potpuno istatakva situacija sa klablom posle 3 godine od po 4-5 sati bukvalno svakodnoevnog slušanja muzike.
IDzO, na pitanje da li je bas "slab", mogu da ti kažem - upravo suprotno. Kod većine klasičnih slušalica bez izlolacije spoljnih zvukova se bas lako izgubi a visoki trešte, a čovek mahinalno pojačava da bi čuo nešto od basova a oni visoki ubijaju još više i oštećuju sluh. Ove za koje pitaš su savršeno izbalansiranei imaju najbolji odnos cena/kvalitet (sad su aktuelne CX 300II). CX 500 imaju za 1 Hz niži donji prag, i za 1 kHz viši gornji prag, i za i dB veći zvučni pritisak (jačinu zvuka), ali pošto to već lagano izlazi iz (frekventnog) opsega koji je ljudsko uveo sposobno da čuje, mislim da ne dobijaš mnogo. Inače i uz CX 300 se dobijaju 3 veličine gumica.
Pera Detlic, obzirom da i ja moje potpuno isto tako čuvam kako si i ti opisao, i evo već 3 godine im ništa ne fali, zanima me sledeće: da li misliš da bi bilo pametnije jednom uložiti u daleko kvalitetniji model i rešti problem na duže staze, ili kupovati sumnjive slušalice često? Mislim da je u zbiru ista cifra, a uživanje u dobrim slušalicama daleko veće (ako znaš da ih sačuvaš). Ja ih recimo skidam kad mi ne trebaju, smotam i stavim u džep od farmarki i gledam da ne istežem kabl, a kabl je upravo onakav kako je Koren opisao, silikonski i ne gubi svojstva vremenom.
Koren&ostali, samo da prijavim da je kod men potpuno istatakva situacija sa klablom posle 3 godine od po 4-5 sati bukvalno svakodnoevnog slušanja muzike.
IDzO, na pitanje da li je bas "slab", mogu da ti kažem - upravo suprotno. Kod većine klasičnih slušalica bez izlolacije spoljnih zvukova se bas lako izgubi a visoki trešte, a čovek mahinalno pojačava da bi čuo nešto od basova a oni visoki ubijaju još više i oštećuju sluh. Ove za koje pitaš su savršeno izbalansiranei imaju najbolji odnos cena/kvalitet (sad su aktuelne CX 300II). CX 500 imaju za 1 Hz niži donji prag, i za 1 kHz viši gornji prag, i za i dB veći zvučni pritisak (jačinu zvuka), ali pošto to već lagano izlazi iz (frekventnog) opsega koji je ljudsko uveo sposobno da čuje, mislim da ne dobijaš mnogo. Inače i uz CX 300 se dobijaju 3 veličine gumica.
Pera Detlic, obzirom da i ja moje potpuno isto tako čuvam kako si i ti opisao, i evo već 3 godine im ništa ne fali, zanima me sledeće: da li misliš da bi bilo pametnije jednom uložiti u daleko kvalitetniji model i rešti problem na duže staze, ili kupovati sumnjive slušalice često? Mislim da je u zbiru ista cifra, a uživanje u dobrim slušalicama daleko veće (ako znaš da ih sačuvaš). Ja ih recimo skidam kad mi ne trebaju, smotam i stavim u džep od farmarki i gledam da ne istežem kabl, a kabl je upravo onakav kako je Koren opisao, silikonski i ne gubi svojstva vremenom.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Zvao sam pre par minuta prodavnicu i na lageru imaju i CX 300II i CX400II (400-ki imaju jos par komada).
Ove CX400II imaju dodatak na kabelu da se pojacava i smanjuje zvuk i imaju koju vise navlaku koja ide u uho.
Jos jedna razlika je je u ovome:
cx400II Frequency response (headphones) 17 - 22000 Hz
cx300II Frequency response (headphones) 19 - 20000 Hz
I na kraju cena 300II je 57e, a 400II je 77e.
Da li vredi dati 20e vise, jer ne mislim da cu uskoro menjati slusalice (ovo je kupovina na duge staze)?
Ove CX400II imaju dodatak na kabelu da se pojacava i smanjuje zvuk i imaju koju vise navlaku koja ide u uho.
Jos jedna razlika je je u ovome:
cx400II Frequency response (headphones) 17 - 22000 Hz
cx300II Frequency response (headphones) 19 - 20000 Hz
I na kraju cena 300II je 57e, a 400II je 77e.
Da li vredi dati 20e vise, jer ne mislim da cu uskoro menjati slusalice (ovo je kupovina na duge staze)?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Verovatno si imao prekid na spoju priključka i kabla ispod one gumice za koju hvataš proključak, ali ono što sam hteo da kažem da je su dosta kvalitetnije urađene od velike većine koju sam imao prilike da vidim, i da vrede tih para, jer se inače ne sećam da su mi i jedne druge trajale duže od 6 meseci. Što zbog kablova, što zbog produvanih membrana. Takođe sam imao w950 i originalne sluške su mi trajale dok nisam prodao telefon, ali su Senn za 3 klase bolje slušalice 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
mislim da cu da batalim zezanje sa slusalicama... ionako sad prodajem telefon... i nikada vise ne uzimam fon koji nema 3.5mm jack za sluske!!! pa kad crknu ima ih svuda i jeftinih i skupih, i kvalitetnih i losih... a tesko da ce se pokvariti...te se isplati uzimati kvalitetne...
gargamel4, to sto kazes 'vrede tih para' nisam smeo da puknem 2k dinara na original sluske, jer su mi se vec jedne takve zeznule... pa nisam hteo da rizikujem...
gargamel4, to sto kazes 'vrede tih para' nisam smeo da puknem 2k dinara na original sluske, jer su mi se vec jedne takve zeznule... pa nisam hteo da rizikujem...

Samo nek se rolaju....sarme.
Ja imam ove, ispunjavaju tvoje uslove, cak imaju i torbicu za nosenjemezzano napisao:Da ne pretrazujem temu od 50 i kusur strana, moze li neko da mi preporuci slusalice sa 3.5mm dzekom, obavezno in ear, po mogucstvu da imaju vise onih ulozaka i da nisu preskupe.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... ds/SE-CL30
HOX Titanium gray
- Pera Detlic
- Mobil manijak
dadinho, nisam jos nista uzeo, jer sam morao novac odvojiti za neke druge stvari i trenutno sam "kratak", ali kada budem uzimao uzecu cx400II.
Ta cena od 30e je extra posto su ovde te cx400II 77e, ali pazi da nisu kopije (ima na netu slika i video klipova kako izgledaju kopije), a ako kupujes u redovnoj prodavnici neces imati bojazni oko toga.
Ta cena od 30e je extra posto su ovde te cx400II 77e, ali pazi da nisu kopije (ima na netu slika i video klipova kako izgledaju kopije), a ako kupujes u redovnoj prodavnici neces imati bojazni oko toga.
IDzO, ma znam, ovde su cene paprene, gledao sam cene u 4audio kod nas u Bg-u i nisam mogao da verujem da obicne CX400 kostaju 77E!!
pa pazi, dosta sam citao i gledao na netu tako da znam da ima mnogo plagijata ali su i cene dosta manje, npr na ebay.de plagijat cx300 ide oko 15-16e a original iz proverene prodavnice koja je 100% pozitivna, 22e za cx300, 29e za CX300II, 30e za CX400 i 39e za CX400II. pa se bas dvoumim sta da uzmem posto nije velika razlika u ceni..
Mozemo da se dogovorimo ako hoces da ti donesem ja iz DE. ipak su skoro duplo jeftinije.
POZZ
pa pazi, dosta sam citao i gledao na netu tako da znam da ima mnogo plagijata ali su i cene dosta manje, npr na ebay.de plagijat cx300 ide oko 15-16e a original iz proverene prodavnice koja je 100% pozitivna, 22e za cx300, 29e za CX300II, 30e za CX400 i 39e za CX400II. pa se bas dvoumim sta da uzmem posto nije velika razlika u ceni..
Mozemo da se dogovorimo ako hoces da ti donesem ja iz DE. ipak su skoro duplo jeftinije.

POZZ
Navodno cx400II imaju vise onih "ulozaka" pa je lakse potrefiti koji najvise odgovara za uho i na kabelu ima deo preko kojeg regulises jacinu zvuka. Recimo meni to odgovara jer ne mogu uvek gurati ruku u dzep da podesavam glasnocu.
Oko kupovine cemo se dogovarati preko PP-a da ovde ne idemo u off.
edit: poslao sam ti PP

Oko kupovine cemo se dogovarati preko PP-a da ovde ne idemo u off.
edit: poslao sam ti PP