mpx 200 gprs problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 19:56
mpx 200 gprs problem
mms sam namestio i radi bez problema! gprs sam podesavao i po upustvu sa mts sajta i sa ovog foruma. uporedjivao podesavanja sa telefona na kojem radi gprs, ali meni uvek ovo kaze: "The page you are looking for cannot be found" ovi "operativci" sa mts su mi rekli da obrisem neki "kes" koji je ne mogu nigde da nadjem! mozeli mi neko pomoci! I usput de da nadjem podesavanja za e-mail??
Ako si dobro podesio GPRS, trebao bi da radi
No ipak je mozda problem taj kes (cash memorija) i to mozes naci kad udjes u internet explorer i kliknes MENU=>OPTIONS=>Memory, i tu mozes videti "kes" (temp Internet files, Cookies, History). Obrisi svaku stavku i eto tebi prazan kes
A Podesavanja za mail mozes naci kod svog internet provajdera (Onog kojeg koristis na kompu), u telefon unesi parametre sa tvog vec postojeceg e-mail accounta (pop3,smtp,usrnm i password) i eto ti mejl, ali moras prvo setovati GPRS jer u suprotnom mejl nemozes skidati.

-
- Slučajni prolaznik
koji win koristis kada si namastio mms?? ja imam 2002 namestao sam po parametrima sto su davali ovde na forumu i nikad mi nije proradi.Inace koristim 064.Ako mozes posalji mi parametre ovde ili na mail rnikola@tesla.rcub.bg.ac.yu Hvala!
-
- Slučajni prolaznik