Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Auuu kakav odvratan trip me snasao
Pokusao da updejtujem fon,i sve je malo sporo islo ali je islo.
I znaci skinem onih 139 mb i rekoh to eto ga,ALI izbaci mi da mi je ostalo jos 15 min i ja nista iskuliram.E onda pocne da mi izbacuje poruke da se diskonektovalo i da izvadim bat,usb i punjac pa sve vratim.Ne reagujem ja na to nego samo picim next,ali nece,non-stop me izbacuje. I ja uhvatim i odradim to ali on ponovo ne reaguje a tel ugasen. Pokusam da upalim telefon, a on pocne da vibrira kao masinica za sisanje,izvadim bat vratim on isto reaguje,ja ponovo on sad nece ni to.
Izgleda da sam nesto zesce zajebao, i ne znam sta da radim sada sem da se samoubijem
El ima neko nekim slucajem resenje za ovakav problem.Hvala unapred

Pokusao da updejtujem fon,i sve je malo sporo islo ali je islo.
I znaci skinem onih 139 mb i rekoh to eto ga,ALI izbaci mi da mi je ostalo jos 15 min i ja nista iskuliram.E onda pocne da mi izbacuje poruke da se diskonektovalo i da izvadim bat,usb i punjac pa sve vratim.Ne reagujem ja na to nego samo picim next,ali nece,non-stop me izbacuje. I ja uhvatim i odradim to ali on ponovo ne reaguje a tel ugasen. Pokusam da upalim telefon, a on pocne da vibrira kao masinica za sisanje,izvadim bat vratim on isto reaguje,ja ponovo on sad nece ni to.
Izgleda da sam nesto zesce zajebao, i ne znam sta da radim sada sem da se samoubijem

El ima neko nekim slucajem resenje za ovakav problem.Hvala unapred
nisam ja neki strucnjak za ta budzenja + mi zabaguje net jutros,i ja popizdim i odem kod poznanika u mobil shop. Na kraju ispade da ga je flesovao i uzeo mi 400 kinti,a pri tom je i updejtovan,mnogo opustenija varijanta nego ono nerviranje od sinoc iako nisam u nekoj lovi
U svakom slucaju vama hvala sto ste hteli da pomognete

U svakom slucaju vama hvala sto ste hteli da pomognete

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 30. Mar 2010. 10:48
Pozdrav ljudi, je l' moze preporuka za neki konkretan model bluetooth slusalice koju bih upario sa ovim telefonom, ali neke koje pored razgovora prenose i muziku (mp3). Ali ne one sa dve bubice ili one koje se kace na klip (stipaljkom), nego onaj klasican model koji se zakaci na uvo, jedini uslov da pored razgovora prenosi i makar ''mono'' muziku. razio sam na zvanicnoj nokijinoj prodavnici ali nisam uspeo da pronadjem takav model.