Meni se, ako mislimo na isti zvuk, to cuje samo kada mi je baterija skoro pri kraju, pa telefon kao da nema snage da vibrira, pa nekako ,,cvili"

..sto je iritantno..ali ga onda samo nabodem na punjac i problem je nestao.. Do sad mi se nije desilo da pocne s tim pistanjem, sem ako nije skoro gotov sa baterijom, ali videcemo da li ce se desiti da se javi i pri normalnom radu...
P.S. Interesuje me da li iko od vas zna da li su telenorovi telefoni, s obzirom da su vezani za njihovu mrezu, u nemogucnosti da se update-uju na najnoviji firmware, jer meni NSU ne dozvoljava, a procitao sam na nekom forumu da je neki lik uspeo da ga update-uje fon na najnoviju verziju iako mu je telefon sa telenora

I da, znam da je malo pocetnicko pitanje, ali me zanima da li i u kolikoj meri mogu da unistim telefon pri hack-ovanju i da li time gubim telenorovu garanciju..znaci da li je najgori scenario da ce telefon totalno postati neupotrebljiv ako nesto podje pogresno u toku hack-a, ili mi se moze desiti da samo moram da ga nosim u servis da ga ,,ozive"?? Hvala unapred..