Da, pardon moja greska. Nista od AMOLED-a i Spice. Obican je TFT steta..... Ali svejedno jako zanimljivo telefonce i naravno ako ga koristi neko ko ima zlatne ruke pa od njega napravi ono sto valja...
Drugari svima hvala na cestitlama
Uopste se nisam pokajao jer je telefon odlican. Kamera je definitivno bolja nego na 5800, u ostalom okacicu slike pa ce te videi
MCone, samsung i5700.
u sustini sam odusevljen kakve sve lude aplikacije postoje za ovu platformu. Najbolja stvar je sto mogu da ih prave nasi ljudi pa ima nekih koje su samo nama koji ovde zivimo veoma korisne,.
Dali si razmisljao o nekom telefonu sa Andoid-om,recimo,HTC Magic ili Hero? Android je u usponu,tako da ce mogucnost personalizacije biti sve veca i veca,mada kako je sada razbijen firmware Nokia-e,moguce je i njega personalizovati po skoro svim svojim potrebama!
Esseker, jerkann je uzeo Samsung i5700 koji je na Android platformi i bas je napisao "u sustini sam odusevljen kakve sve lude aplikacije postoje za ovu platformu", misleci na Android.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.