Ja sam svoj prodao za 50e. 2 godine star, iz Comtradea, bez memorijske. A memorijsku od 1GB sa adapterom sam prodao za 550 din. monac, pokusaj da trazis 50, pa ako bas nece, onda ga daj za 40-45.
koliko mogu da dobijem za lg kp 500 star skoro godinu dana, sa celokupnom opremom/original kutijom, ce da se nadje i neka stara 1Gb kartica i se k800i star vise od 2 god. sigurno, ali u odlicnom stanju, sa komplet opremom bez kutije i 2gb karticom.
Cao svima!
Interesuje me koliko mogu da dobijem za super ocuvanu nokiu n73me, kupljenu u alpha copy,bez ijedne ogrebotine, racun, kutija, sve od opreme, i da li je menjati za hp ipaq rw6815?
koliko mogu da dobijem za 5800? Kupljen sredinom jula u telenoru,garancija do jula sled godine. Instaliran Garmin.Full pakovanje(kutija,punjac,slusalice,stalak, cd, memorijska 2gb ili 8gb)
Hvala
A za Nokiu E51 bronzanu, 2 god staru, dobro ocuvanu? Takodje me zanima realna cena Xperie X1 stare oko god i po bez garancije, nude mi za 180e u dobrom stanju, da li vredi ili je to mnogo?
fingon82, e51 mozes da prodas za oko 90-100e,tako im se krecu cene...
X1 je sasvim ok kupovina po toj ceni,mada mislim da mozes uloviti i mladji primerak za tu kintu...
Samsung S8000, 9 meseci star (bez ogrebotine, stajao u njegovoj futroli), full pakovanje, 2 god. garancija. Znam koje su cene novog po oglasima, ali za razliku od tih što se nude po oglasima, ovo je legalno kupljen telefon
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.