Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 08. Feb 2010. 17:14
hahahaha ta ti je dobra pazi prethodna nokia je bila u servisu uradjena je ta verzija V21xxxx ali me smorio zbog drugih stvari pre 3 dana sam kupio novu apsolutno sa ovim softverom V12 i jos ni ni jednom nisam naleteo na neki bag zato kazem jedino sto mogu da uradim je da preko nokia updater-a ubacim ovaj update to mislim da bi znao sam a za ostalo ne zelim ni da pokusavam,svaka cast vama koji ste uspeli ali brate cimanje je veliko za nas koji nemamo pojma kako se radi
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
baci pogled:
viewtopic.php?t=20324
viewtopic.php?t=20055
detaljno objasnjeno, sa svim mogucim programima, sve na srpskom, kud ces prostije
viewtopic.php?t=20324
viewtopic.php?t=20055
detaljno objasnjeno, sa svim mogucim programima, sve na srpskom, kud ces prostije

- leki_bgd
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 16:19
- Kontakt:
Go to Settings > Connectivity > Destinations > Access Point (add new acc. pt.) > Allow check for access points > Packet Data > Enter Name for Point (in my case I entered the same name as the ad hoc wireless connection I had set up on my PC).
Sta je lik hteo da kaze u zagradi..pomozite..ipak treba nesto na telefonu da se podesava to za wireless...
Sta je lik hteo da kaze u zagradi..pomozite..ipak treba nesto na telefonu da se podesava to za wireless...
nisam zeleo da vas gnjavim,ali ovaj problem ne prestaje
. Tel prijavljuje neku gresku svaki put kada hocu da se konektujem na net,i preko MTS i moje kucne mreze. Onda,300x stisnem da udjem,recimo,u uslikane fotografije,i on primi komandu,trepne i ostane na istom,nista nije uradio i koliko god puta da stisnem da udjem u fotografije nista....sav je nesto poblesavio. Mozete li mi ponovo reci sta trebam ukucati za resetovanje tel i stvarno bi zeleo nabaviti novu verziju v21. Kako ?

Nije star, možda 5 mjeseci, nije ispadao, bar da znam, i nikako nije mogao...
Nevjerovatno, posle prvobitne oduševljenosti telefonom, kada sam konačno napravio sve kako treba sad ovi silni hardverski problemi.
Hej, telefon koji je koštao 700 evra /ja sam ga tada švercovanog platio 380, i to mu jedino ide u prilog/:
Poklopac mu grebe sločivo kamere. Meni srećom grebe samo pored, ne direktno pored njega.
Blic mi osvjetljava desni dio fotografije više nego što bi trebalo i to se na pojedinim slikama jasno vidi.
Škriputavi poklopac sam uspio da napravim.
Sad me zeza sa internet konekcijama. Izbrišem podešavanja za Telenor internet da bih koristio kućni WLAN, i dok mi učitava bilo šta na netu piše connection error, iako učitava i radi net. WAP konekciju sam morao da izbrišem jer nije bilo sile da ga natjeram da ode na wlan, bez obzira koji prioritet stavljao konekcijama u opcijama.
Sve fotografije su mi jednomisparile iz photos. Posle nisam mogao nikako da ih vratim u captured već samo u downloads.
Gmail mi neće da šalje. Izbrišem profil za mail, opet ga napravim, radi nekoliko dana, opet stane i tako u nedogled.
Klizač-dugme za otključavanje i zaključavanje telefona škripi, razlabavljen i samo što nije otpao.
Toliko o Nokiji, nikad više uzeti telefon neću. Ja od njih ne tražim ništa više od onoga što piše na papiru. I sve ovo mi je počelo da se dešava u zadnje vrijeme... Telefon koji nije bio nešto naročito mučen u zadnjih 5 mjeseci.
Nevjerovatno, posle prvobitne oduševljenosti telefonom, kada sam konačno napravio sve kako treba sad ovi silni hardverski problemi.
Hej, telefon koji je koštao 700 evra /ja sam ga tada švercovanog platio 380, i to mu jedino ide u prilog/:
Poklopac mu grebe sločivo kamere. Meni srećom grebe samo pored, ne direktno pored njega.
Blic mi osvjetljava desni dio fotografije više nego što bi trebalo i to se na pojedinim slikama jasno vidi.
Škriputavi poklopac sam uspio da napravim.
Sad me zeza sa internet konekcijama. Izbrišem podešavanja za Telenor internet da bih koristio kućni WLAN, i dok mi učitava bilo šta na netu piše connection error, iako učitava i radi net. WAP konekciju sam morao da izbrišem jer nije bilo sile da ga natjeram da ode na wlan, bez obzira koji prioritet stavljao konekcijama u opcijama.
Sve fotografije su mi jednomisparile iz photos. Posle nisam mogao nikako da ih vratim u captured već samo u downloads.
Gmail mi neće da šalje. Izbrišem profil za mail, opet ga napravim, radi nekoliko dana, opet stane i tako u nedogled.
Klizač-dugme za otključavanje i zaključavanje telefona škripi, razlabavljen i samo što nije otpao.
Toliko o Nokiji, nikad više uzeti telefon neću. Ja od njih ne tražim ništa više od onoga što piše na papiru. I sve ovo mi je počelo da se dešava u zadnje vrijeme... Telefon koji nije bio nešto naročito mučen u zadnjih 5 mjeseci.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Borko82, definitivno ti treba nova verzija firmwarea.. a code za reset je *#7370#, a kad te pita za sifru ukucaj 12345 i to je to.. Nadam se da znas da ces time izbrisati sve sa memorije tel.. Zato uradi back up svih vaznih podataka iz tel.. Novu verziju firmwarea, ukoliko neces da se zezas sa kuvanjem ROM-ova, koristi NSU.. Imas lepljivu temu o Nokia Software Updateru..
Wisost, cula sam da su se neki zalili na slicne probleme.. ja ih bas nisam imala, I to za pixele prvi put cujem.. izgleda da stvarno neke stvari zavise od primerka do primerka..
Ako imas garanciju onda ga odnesi da ti to srede.. ako ne, onda valjda prodaja i ides dalje..
Wisost, cula sam da su se neki zalili na slicne probleme.. ja ih bas nisam imala, I to za pixele prvi put cujem.. izgleda da stvarno neke stvari zavise od primerka do primerka..
Ako imas garanciju onda ga odnesi da ti to srede.. ako ne, onda valjda prodaja i ides dalje..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Sada mi se u Connectivity,Destinations pojavio Psiloc Connect iznenada ne znam ni sta predstavlja to u stvari. Ali svaki put kada se konektujem na net ide preko Psiloc i nikada se ne konektuje,izbaci gresku. I sada ne znam kako da ga izbrisem,jer nece. Nadam se da me razumete
))
Morao sam ga ponovo restartovati. Samim tim se i izbrisao. Samo me interesuje kako se pojavio?!

Morao sam ga ponovo restartovati. Samim tim se i izbrisao. Samo me interesuje kako se pojavio?!
Poslednja izmena od Borko82 u Uto, 13. Apr 2010. 18:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Sa updateom na v21, i promjenom na srpski, ladno su promijenili onu moćnu sivu temu, sad je crna
Naj što sam je našao na netu, i da instaliram, ono neće, kaže komponeneta ugrađena... Aaaaa kako ih mrzim.
A što je vrhunac svega, srpske tastature - nema! Nikako ne mogu naša slova da kucam, a zbog toga sam i radio update...

Naj što sam je našao na netu, i da instaliram, ono neće, kaže komponeneta ugrađena... Aaaaa kako ih mrzim.
A što je vrhunac svega, srpske tastature - nema! Nikako ne mogu naša slova da kucam, a zbog toga sam i radio update...
Ovako, prilikom dolaska SMS-a ekran ostaje crn..znači telefon zavibrira i zazvoni, ali nište se ne desi na ekranu..da li je caka u screensaveru ili nečemu drugom? Napominjem, da prilkom dolaska poziva sve uredno radi, telefon odmah prikaže sve info na ekranu.. Btw, ne mogu nigdje u meniju da nađem screensaver i njegova podešavanja..može li se uopće isključiti onaj crni screen saver? želio bih recimo da imam onaj sat i datum kao screensaver, kao na starijim nokiama..ima li neko nešto pametno reći na ove probs?
- Ninolina
- Moderator
rida1976, ne postoji opcija za screensaver
To je očigledno namerno izostavljeno zbog trajanja baterije
Što se tiče paljenja ekrana pri stizanju SMSa, tako je po defaultu i nema veze sa screensaver-om
Ja sam taj nedostatak prevazišla instaliranjem aplikacije nUnlock koja je ustvari predvidjena da se telefon otključava na Iphone fazon
E pa kad nju imaš instaliranu i aktivnu, tada će se ekran uključivati prilikom stizanja SMSa i daće ti opciju da samo otključaš tel prelaskom prstom preko ekrana i tad ćeš moći da pogledaš i poruku
Nadam se da sam bila dovoljno jasna
Ako nisam, potraži nUnlock v5.0, instaliraj ga na tel i aktiviraj ga
Kad ti stigne poruka videćeš o čemu sam ovde pisala 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 17:14
znam da cu sada iznervirati mnoge posto ce mi odmah reci da pogledam malo temu ali brateeeeeeeeeeeeee 75 stranica listati a vi verovatno to vec imate medju bookmars sacuvano i samo treba link da spustite ovde
daklem,ako nekome nije tesko neka mi pusti linkove za programe i igrice za N97,hvala naljubaznije 

Ne postoje linkovi ka programima i igricama, jer je na forumu zabranjena piraterija! Google ce ti pomoci da nadjes programe.
Tema u kojoj su forumasi predlagali i ostavljali kratke opise programa je >>OVA<<.
Tema u kojoj su forumasi predlagali i ostavljali kratke opise programa je >>OVA<<.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ninolina
- Moderator
ivansindja, linkove ka programima, ovde nećeš dobiti... Ali evo ti linkova prema temama u kojima se piše o programima pa ćeš bar znati koje aplikacije i programe da tražiš na netu..
viewtopic.php?t=17152
viewtopic.php?t=8377
viewtopic.php?t=17152
viewtopic.php?t=8377
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 17:14
IDzo-Ninolina,hvala vam najlpese
)))
i da,izgrebao sam nekako kamericu...ne znam kako sam to uspeo....dal je neko zrnce necega bilo zapelo il je poklopac los...smorilo me zasce,nisam ni gledao na to dok nisam malo citao ovde...inace ,kada slikam pojavljuje mi se belilo na slici sa leve strane slike...smor

i da,izgrebao sam nekako kamericu...ne znam kako sam to uspeo....dal je neko zrnce necega bilo zapelo il je poklopac los...smorilo me zasce,nisam ni gledao na to dok nisam malo citao ovde...inace ,kada slikam pojavljuje mi se belilo na slici sa leve strane slike...smor
- Ninolina
- Moderator
Mirko BGD, ja kupila i treću 97icu
Sećaš se da sam imala problem sa vibracijom pre malo više od mesec dana? E pa taj primerak sam tad i prodala i kupila ponovo belu 97icu
Ne znam za ostale, ali sa kuvanim firmwareom i nekoliko Patcheva meni telefon radi super
Mada sam i pre toga bila zadovoljna i nisam imala gomilu problema koje su neki navodili..
Novom firmwareu se nadam uskoro.. U poslednjih mesec dana je za toliko Nokia modela izašao novi firmware da bi stvarno bila sramota od Nokie da i nas ne obraduje..
Kako tebe služi tel? Jel stigao Invisible Shield sa nekom slikom? Jesi li naručio to?

Novom firmwareu se nadam uskoro.. U poslednjih mesec dana je za toliko Nokia modela izašao novi firmware da bi stvarno bila sramota od Nokie da i nas ne obraduje..

Kako tebe služi tel? Jel stigao Invisible Shield sa nekom slikom? Jesi li naručio to?