Upgrade slušalica i preporuka
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
GameBoy, ja Genius HP-02 Live koristim vec nekih 4 ili 5 godina i nikad nisam imao nikakvih problema sa njima, tako da su vrlo kvalitetne, a zvuk na njima je stvarno bolesno dobar!
I od mene sve preporuke za njih, za male pare dobijete jako, jako dobre sluske.
I od mene sve preporuke za njih, za male pare dobijete jako, jako dobre sluske.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Kupujem nove slusalice za Nokiu 5800...
Razmisljam se izmedju ova tri modela:
http://www.itsvet.com/proizvod/sennheis ... nes/99/702
http://www.itsvet.com/proizvod/creative ... nes/39/137
http://www.itsvet.com/proizvod/genius-h ... nes/41/248
Svaka pomoc je dobrodosla.
Razmisljam se izmedju ova tri modela:
http://www.itsvet.com/proizvod/sennheis ... nes/99/702
http://www.itsvet.com/proizvod/creative ... nes/39/137
http://www.itsvet.com/proizvod/genius-h ... nes/41/248
Svaka pomoc je dobrodosla.
Mislio sam da nabavim neke in-ear slušalice, a načuo sam da postoje neke Sony-jeve iz W serije koje su jako dobre, pa bih njih probao. Da li neko zna koji je model u pitanju? Mislim da je možda HPM-70...
Isto tako, čitao sam da su Philips slušalice koje su dolazile uz Nokiju 5700 super. Ima li neko nekih informacija o tome - model, kvalitet i sl?
Još dva modela sam uzeo u obzir - Creative Labs EP-630 i Genius HP-02. Za ove HP-02 sam čitao dosta pohvala, tako da mi njih ne morate predlagati, osim uz direktno poređenje sa ostalima.
Hvala!
Pozdrav!
Isto tako, čitao sam da su Philips slušalice koje su dolazile uz Nokiju 5700 super. Ima li neko nekih informacija o tome - model, kvalitet i sl?
Još dva modela sam uzeo u obzir - Creative Labs EP-630 i Genius HP-02. Za ove HP-02 sam čitao dosta pohvala, tako da mi njih ne morate predlagati, osim uz direktno poređenje sa ostalima.
Hvala!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
GameBoy, pomogao si, hvala
. Imaju 3,5mm koji ide u FastPort, tako da je to OK. Provjerio sam na Internetu, to su te slušalice što su išle uz 5700... OK, razmišljam još, ali SE su oko 3€ na Internetu, tako da ću vjerovatno njih uzeti... Valjalo bi mi par riječi od ljudi koji su ih koristili, to bi vjerovatno prelomilo.
Pozdrav!

Pozdrav!

- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Vincent, ja koristim HPM-70 vec 2 godine i nemam nikakvih vecih zamerki na njih. Nisam neki strucnjak sto se tice slusalica ali evo par utisaka. Jacina je vrlo dobra (mada to opet zavisi od telefona do telefona, npr na SE G900 su nekih 10% jace nego na 5800), bas je takodje dobar. Sve u svemu za te pare vrede, samo se pazi da nisu kopije u pitanju, koje imaju neuporedivo losiji zvuk nego originalne.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
sve je to lepo samo ne znam kako ce ih koristiti, s obzirom da su same slusalice [dakle bez adaptera za SE port] veoma, veoma kratke... zato sto je adapter dugacak... drugarica ih je koristila za mp3 pleyer i kad sve nakaci MP3 joj visi na slusalicama i to u visini ramena...malo nize... 

Samo nek se rolaju....sarme.
Pera Detlic, dužina nije problem (:D), jer imam "produžni" kabl od N91 koji je dosta dugačak. Da li je neko imao prilike da proba te Sonyjeve slušalice a uz njih i ove HP-02? Mislim da mi se izbor svodi na ta dva modela... Ove Philips od Nokije 5700 su ipak dosta skuplje.
Pozdrav!
Pozdrav!

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Vincent, ja sam dugo koristio se w800i a uz njega sam dobio original hpm-70 sluske.
Recicu ti samo jedno, cim sam dobio ponudu da hpm-70 zamijenim za hp-02 odmah sam je prihvatio!
Sto ne znaci da su hpm-70 lose(naprotiv, odlicne su!), ali posto su mi to bile druge hpm-70(prve su crkle) nisam htio vise da rizikujem da i one ne odu...
Iskreno, nisam siguran koje imaju bolji zvuk, mozda za nijansu hpm-70(original a ne jeftine kopije koje identicno izgledaju!), ali ni hp-02 ne zaostaju mnogo, cak mogu reci da su vrlo slicne....
Recicu ti samo jedno, cim sam dobio ponudu da hpm-70 zamijenim za hp-02 odmah sam je prihvatio!

Sto ne znaci da su hpm-70 lose(naprotiv, odlicne su!), ali posto su mi to bile druge hpm-70(prve su crkle) nisam htio vise da rizikujem da i one ne odu...
Iskreno, nisam siguran koje imaju bolji zvuk, mozda za nijansu hpm-70(original a ne jeftine kopije koje identicno izgledaju!), ali ni hp-02 ne zaostaju mnogo, cak mogu reci da su vrlo slicne....
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, hvala na informaciji. Strah me kad odvrnem N91 da i meni ne crknu
. Mislim da ću ipak uzeti ove HP-02, eto kad ih svi tako hvalite mora biti da su dobre. I prilično su jeftine! Javljam kad stignu kakvi su utisci!
Pozdrav!

Pozdrav!

- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Da li neko ima slusalice za Qtek 9090 ?
Ako ne, da li postoji mogucnost nesto alternativno da se nabudži, jer je ulaz za sluške 2.5'' bananica,pa razmišljam, moguće da onda mogu bilo koje 2.5'' sluške (ili eventualno 2.5->3.5'' adapter,pa neke 3.5'' sluške ),ali da radi mikrofon, naravno, i za mp3 ?

Ako ne, da li postoji mogucnost nesto alternativno da se nabudži, jer je ulaz za sluške 2.5'' bananica,pa razmišljam, moguće da onda mogu bilo koje 2.5'' sluške (ili eventualno 2.5->3.5'' adapter,pa neke 3.5'' sluške ),ali da radi mikrofon, naravno, i za mp3 ?

Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1