HTC Touch Diamond

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Zeka_94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Jul 2009. 18:36

Post od Zeka_94 »

Nikola031,video sam poruku,ali ako hoce neko da mi to malo opsirnije objasni,kako to da odradim.... :)

ikis
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Apr 2009. 22:57

Post od ikis »

Zeko, idi na ovaj link, sve ti pise korak po korak, kad bi ti neko objasnjavao isto bi sve to morao da ti napise! Inace, ne brini, nije uopste tesko da se to odradi. I ja imam isti uredjaj, ROM menjam svaki petnestak dana, cim izadje update! A imas ovde i temu o Touch Pro!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=448008

Mr.Simpson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 20:58

Post od Mr.Simpson »

yonderboiz, svaka cast, ja se vec duze vreme mucim da to pronadjem ali bezuspesno... Ne bi li to slucajno podelio i time mi pomogao? :)

forever_serbia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Avg 2007. 12:34

Problem sa HTC Diamond

Post od forever_serbia »

Instalirao sam Blackberry connect WM6 pro 4.0.0.90 instalacija je protekla u redu.Nakon soft reseta telefon je zablokirao na boot screen-u (HTC logo).Pogledao sam razne forume i jedino resenje je hard reset.E sad,stvarno bih voleo da izbegnem to ako je ikako moguce,a ako nije zanima me da li postoji nacin da sacuvam kontakte,slike i slicno pa da nakon toga uradim hard reset?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

forever_serbia, pa valjda si uradio backup pre nesgo sto si stavio novi ROM :?
Ako nisi nema onda ti pomoci, mislim da ne mozes nikako da ih sacuvas dok ti je telefon u boot-u.

forever_serbia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od forever_serbia »

Ma ne samo da nisam uradio backup nego nisam ni procitao komentare na forumu gde sam ovo skinuo.Da jesam video bi da tek verzija 4.0.0.100 radi kako treba na diamond-u.Puno njih je imalo isti problem.Ali sad,sta je tu je..Ja bih samo da spasim sta se spasiti moze..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

forever_serbia, mislim da neces nista moci da spasis. Prvo, menjanjem ROM-a si automatski sve ocistio sa telefona a drugo sve i da nekim cudom nisi dok ti je telefon u boot-u ne mozes nikako odraditi backup...jbg...

forever_serbia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od forever_serbia »

Pao je hard reset,ali sve sto sam imao u internoj memoriji je i ostalo tamo.Jedino programe moram ponovo da instaliram,ali nije toliko strasno kako je moglo da bude.
Hvala na trudu i pozdrav

Milant2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 17:10

Post od Milant2 »

Zdravo ljudi! Interesuje me da li neko zna gde mogu naci zadnji poklopac za njega? Pre neki dan sam ga dooooooobro udario i deformisao se deo kod olovcice. Strasno krcka, kao da je star 5 godine! U Nisu nema nigde, kao space shuttle da trazim!
Pozz! :smutny:

ddzamic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Okt 2009. 21:59

Post od ddzamic »

Pozdrav ljudi?Interesuje me da li mogu i kako da postavim svoju muziku,tj.melodiju za ton zvona na HTC Diamond?Hvala unapred.

bojana8
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Okt 2009. 18:05

Post od bojana8 »

Moze li mi neko reci kako da prebacim poruke sa telefona na pc. Da li je tako nesto uopste moguce? Hvala unapred!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

bojana8 skini "PPCPimBackup" i preko njega uradi backup cega hoces, kasnije taj backup mozes da prebacis na PC.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

baggle12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 22:38

Post od baggle12 »

da li brise i windows na telefonu ili ne , ostaje isti ili vraca na fabricki ??? 8)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

baggle12, vec si dobio odgovor. Kada uradis hard reset - telefon se vraca u stanje u kom je bio posle poslednjeg firmvare update-a. Ako nije radjen update vraca se bukvalno na pocetno "fabricko" stanje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

baggle12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 22:38

Post od baggle12 »

ok posto prvi put cu sad to da uradim pa sam pomislio da mi se ne izbrise ceo windows pa posle da moram da skinem da instaliram a da pritom dok to ne uradim tel nece da radi ... :D :D :D

stefan46
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 01:38

Post od stefan46 »

pozdrav svima imam HTC Touch Diamond i pokusao sam da mu ubacim novi ROM
medjutim na pola je update pukao i telefon je sada mrtav...da li neko zna gde bi mogao to da popravim ili neki dobar servis u beogradu da mi vrate tel iz mrtvih..hvala svima na pomoci :unsure: :unsure:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Може да се одради флеш.Немој да бринеш,за 1500 дин ће бити ки нов. :)
Прошетај се по граду или погледај у огласима па ћеш наћи неки сервис.
Слобода или смрт

makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

imam jedno pitanjce.
kako da namestim da se vide contacti samo od telefona?
nigde nemogu da nadjem takvu opciju.
kad odem u all people on mi da imena sa telefona i sa sim kartice.

hvala unapred.

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Ako koristis Manilu ili Sense 2.1, onda kad odes u All People klikni na Menu, pa na View, pa odaberi Contacts. Ako nemas tih opcija onda probaj da skines sa XDA Advanced Config Tool, pa u njemu mozes da podesis da ti ne prikazuje SIM kontakte.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Добио сам овај телефон,па ћу га користити као секиндарни.Ал рекох да питам нисам баш стручњак,на оном хда форуму,у делу где пише диамонд има 4 подфорума
1. Touch Diamond, MDA
2. Touch Diamond CDMA
3. Touch Diamond, MDA Compact IV
е сад,питање.У ком делу ја могу да се инфоримишем о овом телефону,евентуално и да неки ром скинем итд....можда је питање глупо,али неразумемо се сви у то.Иначе да напоменем није скидан са мреже,и на себи има официјални ром..званични дакле.Хвала

Odgovori