Muzika u vašem telefonu?
Ja slusam electronica-u. Ryan Farish na primer. SALE_M poslusaj nesto od njega to ti je sve lagano i za opustanje. Chill out ...
poslusaj ovo (ako sam omasio sorry) : http://www.youtube.com/watch?v=5MeeHq_xpL8
A kad ste vec slali snimke sa you tube-a, evo sta je meni poslala prijateljica ''da se oraspolozim'' bora i kawasaki hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHz ... re=related
poslusaj ovo (ako sam omasio sorry) : http://www.youtube.com/watch?v=5MeeHq_xpL8
A kad ste vec slali snimke sa you tube-a, evo sta je meni poslala prijateljica ''da se oraspolozim'' bora i kawasaki hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHz ... re=related
Sale_M, obožavam tu muziku! Nađi lika koji se zove Peter White, prilično je dobar. I ja se trujem smooth jazz radijima kad ima Wi-Fija. Ima odličnih podcasta na Nokia Podcasting aplikaciji.
Moja muzika u Magicu: diskografija Opetha, diskografija Maidena, 6 albuma Stonesa, prvih 5 albuma Metallice, 5 albuma Bucketheada (genius), prva 4 albuma Zeppelina, Black Sabbath, mnogo Bowieja, Springsteena, Dylana, par albuma Deep Purplea, mnogo Gunsa, Janis Joplin, Never Mind the Bollocks, Smithsi, Morrisey, The Who, Pulse... LIFE IS MAGIC!
Pozdrav!
Moja muzika u Magicu: diskografija Opetha, diskografija Maidena, 6 albuma Stonesa, prvih 5 albuma Metallice, 5 albuma Bucketheada (genius), prva 4 albuma Zeppelina, Black Sabbath, mnogo Bowieja, Springsteena, Dylana, par albuma Deep Purplea, mnogo Gunsa, Janis Joplin, Never Mind the Bollocks, Smithsi, Morrisey, The Who, Pulse... LIFE IS MAGIC!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
'Ajmo malo da oživimo ovu temu! Svi su nakupovali nove, super-nabudžene telefone sa mnogo memorije, da vidimo šta je od muzike na novim uređajima!
Kod mene:
na N91 ništa novo, neke sitnice, zadnje što sam ubacio je kompletirana diskografija Opetha;
E71 napunjen sa nekoliko albuma Porcupine Tree-ja (Fear of the Blank Planet, Deadwing, In Absentia, Lightbulb Sun i Stupid Dream) i Black Sessionsima Katatonije. Tu je još nekoliko stvari njemačkog heavy metal benda Edguy i desetak drugih pjesama.
Pozdrav!
Kod mene:
na N91 ništa novo, neke sitnice, zadnje što sam ubacio je kompletirana diskografija Opetha;
E71 napunjen sa nekoliko albuma Porcupine Tree-ja (Fear of the Blank Planet, Deadwing, In Absentia, Lightbulb Sun i Stupid Dream) i Black Sessionsima Katatonije. Tu je još nekoliko stvari njemačkog heavy metal benda Edguy i desetak drugih pjesama.
Pozdrav!

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
antec, sviđa mi se sve to.
araphel, skoro otkrih Katatoniju, pa je dosta slušam. Za ostale nisam ni čuo pravo da ti kažem, nisam into doom naročito, ali sam slušao ISIS jedno vrijeme... Ne volim ih pretjerano, ali su dobri! Wicker Man, bez starca nema udarca - Frankie is the man!
Pozdrav!

Pozdrav!

Secam se da sam u ovoj temi pisao sta sam od muzike "pakovao" u tadasnji K750...
Sada u Nokiji E71 imam podosta novo otkrivenih stvari, sve je Trance i Hard Trance novijih generacija (od 2000. godine pa na ovamo) tipa DJ Energy, S.H.O.K.K., Flutlicht, Scot Project, DuMonde, Blank & Jones, Uberdruck, Wavetraxx, Geilomatic's, Megara vs. DJ Lee, Duxi, nesto novijeg ATB-a i Scootera, Mauro Picotto, PPK, Claudia Cazacu, Sunbeam i mnogo drugih vise i manje poznatih Trance producenata, Dj-a i remixera...
Trance On!

Sada u Nokiji E71 imam podosta novo otkrivenih stvari, sve je Trance i Hard Trance novijih generacija (od 2000. godine pa na ovamo) tipa DJ Energy, S.H.O.K.K., Flutlicht, Scot Project, DuMonde, Blank & Jones, Uberdruck, Wavetraxx, Geilomatic's, Megara vs. DJ Lee, Duxi, nesto novijeg ATB-a i Scootera, Mauro Picotto, PPK, Claudia Cazacu, Sunbeam i mnogo drugih vise i manje poznatih Trance producenata, Dj-a i remixera...
Trance On!

Vincent, Katatonia je meni jedan od omiljenih bendova, i imao sam priliku skoro da ih gledam u Beču, i zaista su odličan bend! Doom, mi jeste omiljeni pravac i to zaista najčešće slušam, mada ima tako i tog post-metala, kao ISIS, Cult Of Luna i Callisto.....uglavnom pucam na te sporije i mračnije stvari....
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Stones, Pogues, James Brown, PublicEnemy, Sunshine itd. Nešto "uživo", Nirvana "MTV Unplugged" - neverovatno
Od "narodnjaka" - Parni Valjak "Bez struje", super album, neprocenjivo, Aki rastura. Balkan Etno - "Ivanova korita" itd dobrih starih pesama, Vlatko Stefanovski... that's what is in my phone

Od "narodnjaka" - Parni Valjak "Bez struje", super album, neprocenjivo, Aki rastura. Balkan Etno - "Ivanova korita" itd dobrih starih pesama, Vlatko Stefanovski... that's what is in my phone

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Trenutno sam okupiran Bryanom Adamsom ,Frank Sinatrom,Julio Iglesiasom,Sting,Eric Clapton,Santana...ma ima od svega po malo...Kao sto rece miodrage, ima i gomile narodnjaka...Ako stignem napravicu SC plejera cisto da vam docaram sta to sve moze da se nadje u mom telefonu... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
3,5 gb muzike,uvek prisutni vocal trance,euro dance disco,pop,rock,house i gore pominjani jazz.
Vincent, Peter White ubija kako je dobar
Chill Out samo tako 
Vincent, Peter White ubija kako je dobar

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal