Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
boytronic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Sep 2009. 17:47

Post od boytronic »

Ja slusam electronica-u. Ryan Farish na primer. SALE_M poslusaj nesto od njega to ti je sve lagano i za opustanje. Chill out ...
poslusaj ovo (ako sam omasio sorry) : http://www.youtube.com/watch?v=5MeeHq_xpL8
A kad ste vec slali snimke sa you tube-a, evo sta je meni poslala prijateljica ''da se oraspolozim'' bora i kawasaki hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHz ... re=related

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Slusam vec dugo preko neta smooth jazz i mnogo je dobar a nasao sam i imena izvodjaca .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Sale_M, obožavam tu muziku! Nađi lika koji se zove Peter White, prilično je dobar. I ja se trujem smooth jazz radijima kad ima Wi-Fija. Ima odličnih podcasta na Nokia Podcasting aplikaciji.

Moja muzika u Magicu: diskografija Opetha, diskografija Maidena, 6 albuma Stonesa, prvih 5 albuma Metallice, 5 albuma Bucketheada (genius), prva 4 albuma Zeppelina, Black Sabbath, mnogo Bowieja, Springsteena, Dylana, par albuma Deep Purplea, mnogo Gunsa, Janis Joplin, Never Mind the Bollocks, Smithsi, Morrisey, The Who, Pulse... LIFE IS MAGIC! :D
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

'Ajmo malo da oživimo ovu temu! Svi su nakupovali nove, super-nabudžene telefone sa mnogo memorije, da vidimo šta je od muzike na novim uređajima!
Kod mene:
na N91 ništa novo, neke sitnice, zadnje što sam ubacio je kompletirana diskografija Opetha;
E71 napunjen sa nekoliko albuma Porcupine Tree-ja (Fear of the Blank Planet, Deadwing, In Absentia, Lightbulb Sun i Stupid Dream) i Black Sessionsima Katatonije. Tu je još nekoliko stvari njemačkog heavy metal benda Edguy i desetak drugih pjesama.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kod mene trenutno poslednji album Katatonie, to najcesce i slusam. Onda Callisto, albumi Noir i Providence, zatim Cult Of Luna, par albuma od ISIS, oba albuma od The Foreshadowing, par albuma Samaela, poslednji Fear Factory, i tako jos po neke sitnice....

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Aj' da podrzim akciju :) . Trenutno The Doors, Pink Floyd, Led Zeppelin, Black Sabbath, Toto, Van Halen, ACDC, Deep Purple, Judas Priest, Motorhead i jos svasta nesto. Inace ne menjam previse cesto muziku, imam od svega sto mi treba :D .
Poz

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Trenutno se vrti Frank Sinatra i mislim da nece skoro biti promena .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Invisible Touch - Genesis, Club Classics, Dr Motte @ Nature One, Boys Noize DJ Set @ 10 Years Switch Brussels 2010

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

antec, sviđa mi se sve to. :) araphel, skoro otkrih Katatoniju, pa je dosta slušam. Za ostale nisam ni čuo pravo da ti kažem, nisam into doom naročito, ali sam slušao ISIS jedno vrijeme... Ne volim ih pretjerano, ali su dobri! Wicker Man, bez starca nema udarca - Frankie is the man!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Secam se da sam u ovoj temi pisao sta sam od muzike "pakovao" u tadasnji K750... :)

Sada u Nokiji E71 imam podosta novo otkrivenih stvari, sve je Trance i Hard Trance novijih generacija (od 2000. godine pa na ovamo) tipa DJ Energy, S.H.O.K.K., Flutlicht, Scot Project, DuMonde, Blank & Jones, Uberdruck, Wavetraxx, Geilomatic's, Megara vs. DJ Lee, Duxi, nesto novijeg ATB-a i Scootera, Mauro Picotto, PPK, Claudia Cazacu, Sunbeam i mnogo drugih vise i manje poznatih Trance producenata, Dj-a i remixera...

Trance On! :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vincent, Katatonia je meni jedan od omiljenih bendova, i imao sam priliku skoro da ih gledam u Beču, i zaista su odličan bend! Doom, mi jeste omiljeni pravac i to zaista najčešće slušam, mada ima tako i tog post-metala, kao ISIS, Cult Of Luna i Callisto.....uglavnom pucam na te sporije i mračnije stvari....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ubacio sam u x6 nekog vangelisa...ono kao nekog...celu diskografiju.pa se nadam da cu do sledece godine sve to presčišati :oops: :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

VeNoM, Cek,cek je li ovo "nekog Vangelisa" sala,sarkazam ili stvarno znacenje?Nadam se da je ovo prvo. :?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Wicker Man pa naravno da je šala.zar ovako nešto može da bude ozbiljno :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Gomila narodnjaka :) Vrh brate!!! :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Stones, Pogues, James Brown, PublicEnemy, Sunshine itd. Nešto "uživo", Nirvana "MTV Unplugged" - neverovatno :D
Od "narodnjaka" - Parni Valjak "Bez struje", super album, neprocenjivo, Aki rastura. Balkan Etno - "Ivanova korita" itd dobrih starih pesama, Vlatko Stefanovski... that's what is in my phone :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

3853 pesme, 322 puna albuma.
Pretezno 2009 i 2010, pop, rap, hiphop, alternative, punk, electro, electropop, indie, rnb.
iPhone 4.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Trenutno sam okupiran Bryanom Adamsom ,Frank Sinatrom,Julio Iglesiasom,Sting,Eric Clapton,Santana...ma ima od svega po malo...Kao sto rece miodrage, ima i gomile narodnjaka...Ako stignem napravicu SC plejera cisto da vam docaram sta to sve moze da se nadje u mom telefonu... :D
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

3,5 gb muzike,uvek prisutni vocal trance,euro dance disco,pop,rock,house i gore pominjani jazz.
Vincent, Peter White ubija kako je dobar :) Chill Out samo tako 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

miodrage, ti si kralj majke mi moje.
Ja u telefonu imam od svega po malo i nista, jer muziku na telefonu slusam maximalno 2 puta mesecno.

Odgovori