pomoc pri odluci

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

pomoc pri odluci

Post od nbnebojsa »

koji tel da uzmem k700i, sx1, ili 6600, prednost bih dao boljem nocnom snimanju i boljim fotografijama uslikanim nocu cena nije tako bitna hvala na pomoci :P

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Moj predlog definitivno N6600,SX1 ne uzimaj jer ima mnogo softverskih gresaka,vec sam napisao o njemu.
SE K700i je samo telefon,nije smartfon kao prethodna dva,tako da ono sto je sonyericsson ugradio u ovaj telefon je sve.Nemas sansu da nadogradjujes telefon raznim aplikacijama.
Ako uzimas fon radi slikanja,bolje nemoj jer kvalitet i nije neki,posebno nocni mod!
Za to postoje aparati i kamere! :mrgreen: :mrgreen:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Ako cena nije toliko bitna, preporuchio bih ti Nokiu 7610.
Ima 1 mega pixel kameru, super nocno snimanje, 4x optichki zoom... Shta cesh vishe :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

poglavica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 12:58
Kontakt:

Post od poglavica »

Preporucio bi ti nokia-u u svakom slucaju, zbog samog kvaliteta izrade, ako vec nije bitna cena, uzmi symbian telefon, 6600 ili jos bolje kao sto rece prdhodnik 7610.

E, sad mana svih telefona su kamerice, zato sto one nisu prvenstvena namena, vec sluze da zabelezis ponesto, kad nemas aparat, i da to posaljes nekome. Naravno moze se koristiti i za druge stvari, ako je kamera kvalitetnija. Sa VGA kamerom mozes lepo da zabelezis trenutke sa drustvom... Pa cak i da uradis slike kasnije, recimo to sam uradio sa 3650 al po danu, i slike nisu tako lose. 7610 je verujem mnogo bolji, ali je to ipak telefon.

Razmisli.
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi???

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

hvala na pomoci uzeo sam 6600 i zadovoljan sam :P

Odgovori