VIP-ova "promocija" za studente.

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
BlackHertz
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Avg 2008. 20:50

VIP-ova "promocija" za studente.

Post od BlackHertz »

Ne znam zasto ali djavo mi nije dao mira i morao sam da otvorim temu i na ovo...
Neka za pocetak pitanje glasi da li je neko uzeo ovu "promociju" ili su se gospoda malo zeznul? Mada, siguran sam da je neko uzeo, sad, da li je naseo ili nije to je pitanje...
Po meni to je cista glupost jer KAO dobijes na raspolaganje besplatne minute i poruke u okviru VIP mreze pri tom ne pise da li kad potrosis onih 60 min. koje mozes koristiti ka svim mrezama... Bice da je kad potrosis tih 60 min. jer pise ka svim mrezama.
E onda naravno kako to VIPOVCI vole da rade onako sitnim i jedva vidljivim napisu da su ti "besplatni" minuti u stvari 100 min. i 1000 poruka. Slozicemo se da je 1000 poruka sasvim dovoljno ali da kazu da pricas za DZ u VIP mrezi a posle ti stoji da je ipak 100 min. je jako veliki bezobrazluk...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

BlackHertz, Pa racunaju sledece... onaj ko trosi 60 min mesecno ka svim mrezama, njemu je 100 min u mrezi i vishe nego dovoljno.... Jedino da 2. dan potrosis 60 min, pa onda kao da stekas tih 100 min... U principu prilicno izbalansirano, za onog ko ima ovakve potrebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

promocija i nije losa, za razliku od obicnog postpaida 60 dobijaju se + 1000 sms u mrezi i 60 mb sto nije za bacanja, mozda je i neka posebna cena za onaj vip 626 ali od toga nista ako studente proveravaju u kreditnom birou. a za ovo si u pravu 100 min su za njih 0 dinara u mrezi i ostale gluposti :) pored svega vip mi je trenutno najbolji operater

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Koliko sam razumeo lika u VIP radnji, nije bitno da li uzimas telefon, vec koja je cena paketa, ako je ispod 1000 kinti sa svim porezima, onda ti ne treba.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Koliko sam ja shvatio, uz studentski paket je Vip 626 1000 dinara, što uopšte nije loša ponuda. 8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

araphel, ja bas razmisljam da li vredi da uzimam ova jstudentski paket pa bi mozda uzeo i telefon.Vip 626 je ustvari Alcatel OT800 i koliko sam citao ljudi ga hvale(baterija,izrada,brzina koliko ustvari moze da se pohvali neki ovakav telefon)...E sad mene interesuje koliko kostaju poruke kad istrosimo besplatne i koliko kostaju pozivi ka ostalim mrezama kad potrosimo onih 60 min.Jel se raspitivao neko ?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

Cena uspostavljanja poziva nakon potrošenih besplatnih minuta je 3,9 din, a cena po minuti za nacionalni poziv je 5,9 din. Cena SMS poruke je 2,4 din, a MMS poruke je 10,00 din, ne uključujući roming i usluge sa dodatom vrednošću. GPRS prenos podataka se naplaćuje 0,04 din po kilobajtu. Razgovori se posle prvog minuta tarifiraju na 30 sekundi.
Cena telefona važi samo uz određenu tarifu. Ponuda važi do 30.06.2010.

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... a.617.html

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Zligor, :D hvala . Nemoj da zameris imam uskoro neke ispite pa sam sav pogubljen i totalno sma zaboravio da pogledam na vip-ovom sajtu.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Koliko se zaista isplati uzeti ovaj teleofn kod VIP-a na 2 godine sa ovim studentskim paketom.Sam paket kosta 500 dinara(grubo izracunato sa PDV-om) a za tih 500 dinara dobijemo 60 minuta 60 sms-a i 60 mb-a.Jedino dobro u paketu je tih 60 mb-a inace ovo ostalo ja potrosim za 15 dana maxx,pa cu posle morati da se snalazim za ostatak meseca a sa ovim cenama to po meni ni malo nije jeftino.Sta vi mislite o tome ?

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Dimi89, ukoliko ti broj minuta i mb ne bude dovoljan, ti kasnije predji na 325, to ce ti pokriti ceo mesec.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

51Pegasi, meni megabajti odgovaraju ali poruke i pozivi ne.Koliko sam nesto racunao ja sa ovim paketom dnevno mogu da posaljem 2 poruke i da razgovaram 2 minuta za 500 dinara mesecno sto je mnogo malo.Ja dnevnop posaljem oko minimum 7 poruka i isto toliko min razgovora ,pa kad pogledamo da mesec ima 30 dana onda ne znam da li mi se isplati i koliko cu da doplatim mesecno da bi mogo "normalno" da funkcionisem?

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

onda veci paket a mozes da pogledas 066 kontrola troskova (jeste da svi cekaju da pobegnu od mt:s-a) ali je dobra tarifa, isto kosta kao i ta u vipu a pruza vise, i 300-400 dinara da odu za sms/mms i imas dosta za razgovor + megabajti

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Danas sam bas cackao telefon i moram priznati da za 1000 din. nema bolje. Sve radi kao podmazano. Koliko sam primetio ima nekih fino uradjenih animacija prilikom prelaska iz menija u meni , tastatura je ok, mozda su malo sitni dugmici ali nista opasno. Telefon izgleda kao da je dosta skuplji, slobodno mogu reci da je lep. Sagovornik se cuje odlicno i internet radi bez problema. Kameru nisam stigao da koristim ali video sam neke fotografije napravljene njom i deluju mi sasvim normalno. Sve u svemu, za taj cenovni rang, cista desetka.

Odgovori